merhaba,alman kurdu melezi,çok sevimli,cana yakın,veteriner kontrolleri yapılmıştır.1yaş civarında son derece sadık,sevimli bir köpek.ücretsizdir.
iletişim=
🔒 Üyelere Özel
teşekkürler.
merhaba,fıstığın kardeşleri çok büyük talihsizlikler sonucu öldüler.fıstık çok duygusal,sevgi dolu,bir köpek.kardeşlerini kaybedince çok üzüldü.şimdi 14aylık bir yuva bekliyor.çok güzel.terbiyeli.veteriner kontrolleri yapıldı.aşıları tamdır.
sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.teşekkürler.
iletişim=
🔒 Üyelere Özel
merhaba,fıstığın kardeşleri çok büyük talihsizlikler sonucu öldüler.fıstık çok duygusal,sevgi dolu,bir köpek.kardeşlerini kaybedince çok üzüldü.şimdi 14aylık bir yuva bekliyor.çok güzel.terbiyeli.veteriner kontrolleri yapıldı.aşıları tamdır.
iletişim=
🔒 Üyelere Özel
iletişim=
🔒 Üyelere Özel
iletişim=
🔒 Üyelere Özel
3 gün önce 2 tane 6 aylık düşük belli Alman kurt köpeklerim çalındı.5 yaşındaki oğlum ve ben çok üzgünüz.bizi bu durumdan kurtaracak arkadaşlara ihtiyacımız var.şimdiden teşekkürler
Florya`da oturuyorum ve bir evcil hayvan almak istiyorum ama 500-600 lira fiyat`ta vermek istemiyorum bir çok kişi zaten köpeklerine yuva bulmak isterken eğer golden retriever (yavru)
olan hanım veya beylerden rica ediyorum 🔒 Üyelere Özel aderesinden bana ulaşsınlar apartmanda oturuyorum büyük bir bahçemiz var..
mrb ben sevgilimin doğum günü için golden retreiver köpek arıyorum gerçekten çok ii bakar daha önceden köpek deneyimi var pişman olmazsınız ilginiz için tşk ederim
Adana İçi Golden Cinsi Köpek Sahiblenir
Sevgi Ve Huzur Dolu Bir Yuvası Olacaktır
Vermek İsteyenler
🔒 Üyelere Özel msn adresimden mail veya
ekleyerek konusabilrz.
Adana İçi Golden Cinsi Köpek Sahiblenir
Sevgi Ve Huzur Dolu Bir Yuvası Olacaktır
Vermek İsteyenler
🔒 Üyelere Özel msn adresimden mail veya
ekleyerek konusabilrz.