Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

yakışıklı pitt oğlumuza yuva arıyoruzzz -
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1.5-2 yaşında siyah beyaz, sağlıklı ve çok uysal fakat gerektiğinde tepkisini belli eden oğlumuzu sahiplendirmemiz gerekiyor. İzmir içinde bir aileye verilecek ve kesinlikle öncesinde yaşayacağı yer gidip görüldükten sonra sahiplendirilme yapılacak. Alacak kişinin iyi bir bekçi ve iyi bir dost olarak görmesi gerekiyor oğlumuzu, yoksa dövüş sanatlarında telef edilecek bir köpeğimiz asla yok... Biz hiçbir ücret talep etmiyorz, sadece ömrünün sonuna kadr hakettiği gibi yaşasın bu bize yeter... ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel nolu telden benimle irtibat kurabilir... isteyenlere resimlerini atabilirm...

Pinscher -
Merhaba, 4 yaşında pincher kırması dişi köpeğimi ücretsiz sahiplendirmek istiyorum.herhangi bir sağlık problemi yoktur. Tuvalet eğitimi var evde bakıldı.. Yurtdışına yerleşeceğimizden dolayı köpeğimizi iyi bakacağına inandığımız ve hayvanları gercekten seven bir aileye vermek istiyoruz.. Konuyla ilgili ayrıntıları görüşmek için 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Engin KELEMENÇE

3.5 aylık rot acilen aile arıyor -

3,5 aylık dişi safkan koca kafa rot iç ve dış parazit tedavileri yapıldı aşılara başlanmadı inanın çok masraf yaptım yer sorunu yüzünden kafesi mamaları ve vitaminleri ile veriyorum . bunlar için sadece 200 lira istiyorum o da haktır.

köpeğim için kesinlikle para istemiyorum sadece masrafların bir kısmını istiyorum ona iyi bakın yeter.

bu hafta sonu ilk gelen aileye vericem köpeğimi evimiz avcılarda.

iletişim için 🔒 Üyelere Özel adresine mail atın yeter..

3,5 aylık dişi safkan koca kafa rot iç ve dış parazit tedavileri yapıldı aşılara başlanmadı inanın çok masraf yaptım yer sorunu yüzünden kafesi mamaları ve vitaminleri ile veriyorum . bunlar için sadece 200 lira istiyorum o da haktır.

köpeğim için kesinlikle para istemiyorum sadece masrafların bir kısmını istiyorum ona iyi bakın yeter.

Ücretsiz Yavru Alman Kurdu Verebilecek Olanlar -
Merhabalar, Ankara`da ikamet ediyorum. Ankara Üniversitesi öğrencisiyim. Ailecek Alman Kurtlarının hayranıyız. Ücretsiz verebilecek olan varsa almaya gönüllüyüz. Gönüllü olarak alacağımız Alman Kurduna maddi manevi her türlü desteği verebiliriz. Elmek: 🔒 Üyelere Özel@hotmail.com Tel: 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Yavru Alman Kurdu Verebilecek Olanlar -
Merhabalar, Ankara`da ikamet ediyorum. Ankara Üniversitesi öğrencisiyim. Ailecek Alman Kurtlarının hayranıyız. Ücretsiz verebilecek olan varsa almaya gönüllüyüz. Gönüllü olarak alacağımız Alman Kurduna maddi manevi her türlü desteği verebiliriz. Elmek: 🔒 Üyelere Özel@hotmail.com Tel: 🔒 Üyelere Özel

2 aylık golden çok uygun fiyataaa -
arkadaşlar 100 liraya 2 aylık golden satıyorum evde bakılmıştır.çok oyuncullar buraya yazdığınız mesajlara cevap veremeyebilirim oyüzden 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

2 aylık golden çok uygun fiyataaa -
arkadaşlar 100 liraya 2 aylık golden satıyorum evde bakılmıştır.çok oyuncullar buraya yazdığınız mesajlara cevap veremeyebilirim oyüzden 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

10 AYLIK SİBİRYA KURDU .ÜCRETSİZ. -
Doğup büyüdüğüm yerden atıldım.Artık sevilmiyor ve istenmiyordum, karar verildi.Bir yerlere bırakın dendi.....Sema annem, doğduğum günden beri herkesten çok sevip kollamıştı.Defalarca ömür boyu sevecek aile bulmuştu.Ama her seferinde şimdi terkedenler "ASLA POYRAZ BİZİM BIRAKMAYIZ" demişlerdi? Sonra unutuldu tabi.O zamanlar ufaktım eğlendiriyordum....Sema annemin, imkanları kısıtlı.Şimdilik veteriner kliniğinde, kafeste kalıyorum.İyi bir bekçi köpeğiyim......... POYRAZ ***10 aylık Sibirya Kurdu, erkek.Gözleri yeşil. Aşıları yapıldı.Karnesi var.17 Ocak 2009 doğumlu.İsmi, POYRAZ. E-mail:🔒 Üyelere Özel Bakırköy-İSTANBUL İrtibat telefonu:🔒 Üyelere Özel

10 AYLIK SİBİRYA KURDU .ÜCRETSİZ. -
Doğup büyüdüğüm yerden atıldım.Artık sevilmiyor ve istenmiyordum, karar verildi.Bir yerlere bırakın dendi.....Sema annem, doğduğum günden beri herkesten çok sevip kollamıştı.Defalarca ömür boyu sevecek aile bulmuştu.Ama her seferinde şimdi terkedenler "ASLA POYRAZ BİZİM BIRAKMAYIZ" demişlerdi? Sonra unutuldu tabi.O zamanlar ufaktım eğlendiriyordum....Sema annemin, imkanları kısıtlı.Şimdilik veteriner kliniğinde, kafeste kalıyorum.İyi bir bekçi köpeğiyim......... POYRAZ ***10 aylık Sibirya Kurdu, erkek.Gözleri yeşil. Aşıları yapıldı.Karnesi var.17 Ocak 2009 doğumlu.İsmi, POYRAZ. E-mail:🔒 Üyelere Özel Bakırköy-İSTANBUL İrtibat telefonu:🔒 Üyelere Özel

havanese veren yokmu :( -
ben 3 ay önce köpeğimi kaybettim ve ondan sonra kendimi boşlukta hissettim ve şimdi yeni bir dost arıyorum havanese yavrusu olan varsa lütfen dikkate alsın petshoplarda çok pahalı hemde parayla köpek alınmasına karşıyım eğer veren olursa emin olun ona çok iyi bakıcağız ailem ve ben çok sitiyoruz ve uzun süre köpek baktığım için onların duygusunu çok iyi anlıyorum lütfen yardımcı olun :(

sibirya kurdu-alman kurdu kırması -
Kızım Lady 1.5 yaşındadır tüylerinin üstü siyah altı beyaz dır. gozleri şimşek mavi göz çevreleri siyahtır bakımsız gibi gözükür ama görüntüsü öyledir. Mecbur olmasam satmazdım ama mecburum bu yüzden satmak zorundayım. Kızım tuvalet eğitimlidir size alıştığı zaman kimse koparamaz çok akıllıdır. apartmanda ve bahçede çok rahat yaşayabilir uysal`dır ve aynı zamanda kuvvetlidir oyun oynamaya bayılır ve en sevdiği şey sevilip okşanmaktır ve çok utangaçtır. yıllık aşıları 2 tanedir ve ücreti 20 TL dir bunu fiyattan düşeceğim isteyen kendi gelip alacaktır yada kargoyla yollanacaktır. İlgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel no lu numaradan yada 🔒 Üyelere Özel mail adresime mail atabilirler çağrı atanlar dikkate alınmayacaktır.

BORDER COLLİE.ÜCRETSİZ VERİYORUM. -
1 yaşında.Erkek.Border Collie.Aşıları yapıldı.Karnesi var. Çok uysal, iletişimi kuvvetli, komutlarla hareket ediyor.İsmi, PRENS. Tuvalet eğitimi vardır. Ailesine aşırı derecede sadıktır; ancak mağrur ve kendinden emin bir ifadesi vardır. Gerektiğinde ailesini korur. Zekidir; ancak bu ırkın eğitimi karşılıklı saygı ve anlayış gerektirir.Çoban köpeğidir.Border Collie`nin sığırları hipnotize eden gözlere sahip olduğu söylenir. Eğilir ve hayvanı yoğun bakışları ile adeta sersemletir.UZUN , YUMUŞAK TÜYLÜ, UZUN ÇENELİDİR. E-mail:🔒 Üyelere Özel Bakırköy-İstanbul İrtibat telefonu:🔒 Üyelere Özel *ZEKA SIRALAMASINDA; BORDER COLLİE 1.SIRADADIR.EN ZEKİ KÖPEKTİR.

BORDER COLLİE.ÜCRETSİZ VERİYORUM. -
1 yaşında.Erkek.Border Collie.Aşıları yapıldı.Karnesi var. Çok uysal, iletişimi kuvvetli, komutlarla hareket ediyor.İsmi, PRENS. Tuvalet eğitimi vardır. Ailesine aşırı derecede sadıktır; ancak mağrur ve kendinden emin bir ifadesi vardır. Gerektiğinde ailesini korur. Zekidir; ancak bu ırkın eğitimi karşılıklı saygı ve anlayış gerektirir.Çoban köpeğidir.Border Collie`nin sığırları hipnotize eden gözlere sahip olduğu söylenir. Eğilir ve hayvanı yoğun bakışları ile adeta sersemletir.UZUN , YUMUŞAK TÜYLÜ, UZUN ÇENELİDİR. E-mail:🔒 Üyelere Özel Bakırköy-İstanbul İrtibat telefonu:🔒 Üyelere Özel *ZEKA SIRALAMASINDA; BORDER COLLİE 1.SIRADADIR.EN ZEKİ KÖPEKTİR.

SİBİRYA KURDU 10 AYLIK.ÜCRETSİZ VERİYORUM. -
10 aylık Sibirya Kurdu, erkek.Gözleri yeşil. Aşıları yapıldı.Karnesi var.17 Ocak 2009 doğumlu.İsmi, POYRAZ. Kahverengi renktedir. Orta büyüklükte, canlı, dayanıklı, hoş görünüşlü ve hareketli bir köpektir. İnsanlara uyumlu ve duyguludur. İyi bir arkadaş olmakla birlikte son derece inatçıdır. Bekçi;koruyuculuk görevi yapar. E-mail:🔒 Üyelere Özel Bakırköy-İSTANBUL İrtibat telefonu:🔒 Üyelere Özel

SİBİRYA KURDU 10 AYLIK.ÜCRETSİZ VERİYORUM. -
10 aylık Sibirya Kurdu, erkek.Gözleri yeşil. Aşıları yapıldı.Karnesi var.17 Ocak 2009 doğumlu.İsmi, POYRAZ. Kahverengi renktedir. Orta büyüklükte, canlı, dayanıklı, hoş görünüşlü ve hareketli bir köpektir. İnsanlara uyumlu ve duyguludur. İyi bir arkadaş olmakla birlikte son derece inatçıdır. Bekçi;koruyuculuk görevi yapar. E-mail:🔒 Üyelere Özel Bakırköy-İSTANBUL İrtibat telefonu:🔒 Üyelere Özel

ankara dan yavru golden verilecektir -
masraf karşılığı verilecektir.75 günlüktür, şampanya rengi ,erkek, veteriner hekim tarafından bakılmaktadır wc eğitmi vardır sonraki kontrolleride aynı veteriner hekim tarafından yapılacaktır. 🔒 Üyelere Özel