Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

jack russell (sadece masrafları karşılığı ) -
🔒 Üyelere Özel Arkadaşlar merhaba. Siyam kedim ile anlaşamayan kızımı maalsef sahiplendirmek zorundayım. Köpeklerle iyi anlaşmasına karşı ne yazıkki kedilerle hiç anlaşamıyor ve maalsef beni seçim yapmak zorunda bırakıyor... :( İlgilenen arkadaşlar yukarıdaki linkten fotolarını görebilirler. 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan bana uaşabilirsiniz. Adım Mine..

🔒 Üyelere Özel Arkadaşlar merhaba. Siyam kedim ile anlaşamayan kızımı maalsef sahiplendirmek zorundayım. Köpeklerle iyi anlaşmasına karşı ne yazıkki kedilerle hiç anlaşamıyor ve maalsef beni seçim yapmak zorunda bırakıyor... :( İlgilenen arkadaşlar yukarıdaki linkten fotolarını görebilirler. 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan bana uaşabilirsiniz. Adım Mine..

pomereyan -
pomereyan cinsi köpek arıyorum. 🔒 Üyelere Özel ADANA

Terrier yavruları!!! -
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta sonra doğacak olan 2 numara terrier yavrularımızı sahiplenmek isteyenler çok cüzi bir yardım karşılığında alabilirler.Sadece anne ve babanın mama masraflarını karşılamam gerekiyor...

Terrier yavruları!!! -
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta sonra doğacak olan 2 numara terrier yavrularımızı sahiplenmek isteyenler çok cüzi bir yardım karşılığında alabilirler.Sadece anne ve babanın mama masraflarını karşılamam gerekiyor...

Terrier yavruları!!! -

Terrier yavruları!!! -

ANKARA VEYA KIRIKKALEDEN YAVRU HUSKY ARANIYOR ÜCRETSİZ -
MERHABA ARKADAŞLAR BİZ 4 ARKADAŞIZ ANKARALIYIZ AMA KIRIKKALEDE ÜNİVERSİTE OKUYORUZ. HUSKY YAVRUSU ARIYORUZ ÜCRETSİZ. 200TL YE GİDİP PARAYLA ALACAKTIK AMA ELİNDE BAKAMADIĞINDAN DOLAYI VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA HEM ONLAR RAHAT ETSİN HEMDE BİZ ONA VERECEĞİMİZ PARAYLA YAVRU EDİNECEĞİMİZ DOSTUMUZA BİŞİLER ALALIM. ÜCRETSİZ VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇERSE SEVİNİRİM. DOSTUNUZA İYİ BAKACAĞIMIZA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EVDE BAKICAZ AMA EVİMİZİN BAHÇESİDE VAR. BAHÇESİ OLMSINA RAĞMEN EVİN İÇİNDE BAKACAĞIZ.. MSN: OVERDOOZ06@HOTMAİL.COM SAYGILAR...

ANKARA VEYA KIRIKKALEDEN YAVRU HUSKY ARANIYOR ÜCRETSİZ -
MERHABA ARKADAŞLAR BİZ 4 ARKADAŞIZ ANKARALIYIZ AMA KIRIKKALEDE ÜNİVERSİTE OKUYORUZ. HUSKY YAVRUSU ARIYORUZ ÜCRETSİZ. 200TL YE GİDİP PARAYLA ALACAKTIK AMA ELİNDE BAKAMADIĞINDAN DOLAYI VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA HEM ONLAR RAHAT ETSİN HEMDE BİZ ONA VERECEĞİMİZ PARAYLA YAVRU EDİNECEĞİMİZ DOSTUMUZA BİŞİLER ALALIM. ÜCRETSİZ VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇERSE SEVİNİRİM. DOSTUNUZA İYİ BAKACAĞIMIZA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EVDE BAKICAZ AMA EVİMİZİN BAHÇESİDE VAR. BAHÇESİ OLMSINA RAĞMEN EVİN İÇİNDE BAKACAĞIZ.. MSN: OVERDOOZ06@HOTMAİL.COM SAYGILAR...

rednose yavrusu -
rednose yavrusu anne baba scr li dişi Fiyat:450TL Tel:🔒 Üyelere Özel Msn:🔒 Üyelere Özel

izmirde ücretsiz alman kurdu veya kangal arıyorum -
izmirde ücretsiz yavru alman kurdu veya kangal arıyorum geniş bahçe içinde bakılacak tel:🔒 Üyelere Özel-&- 🔒 Üyelere Özel hotmail 🔒 Üyelere Özel

İstanbul`dan evde bakabileceğim Yavrular arıyorum -
Merhabalar arkadaşlar evimizde bakabileceğimiz bir yavru arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

beagle , golden yada labrador yavrusu arıyorum (malıyetıne) -
arkadaslar ben bır pet edınmek ıstıyorum ve bunun ıcın en uygun cınslerın beagle labrador yada golden oldugunu dusunuyorm ama ogrencı oldugumdan cok fazla maddı ımkanım yok bu yuzden bu cıns yavrulara sahıp olan we wermk ısteyenler 🔒 Üyelere Özel dan ıletısıme gecelrse cok memnun olurum

Ankara`da Aileye Köpek Verecek Olan -
Evet Arkadaşlar Ankara İçi Ücretsiz Küçük Köpek Verebilecek Olan Varsa 🔒 Üyelere Özel

pet arkadaş sitesine üye olum orda her kez bedava veriyor -
golden husky labradaor rowrieler herşeyi veriyorlar ma davetiye numarası ,lazım ve hayvan tücarları işe girmesindiyesite yöneticisine köpek kedi nizle bir fotorafını gönderiyorsunuzsize 14 haneli daveyiye numarası veriyor

Golden Arıyoruz ( izmir ) -
merhaba arkadaslar. YAşı Fark etmez golden arıyoruz bahcemiz var öyle 4 duvar arasında kapalı kalmıcak goldenlere özel bir ilgimiz var ona vakit ayırabilirim burda hipodrum var cimenlerin üstünde rhaatca kosabilecek bir şanslı olucaktır. ev terbiyesi varsa evde bakıcam bu konuda sorun değil eger yardımcı olursanız cok mtlu oluruz . 🔒 Üyelere Özel

merhaba arkadaslar. YAşı Fark etmez golden arıyoruz bahcemiz var öyle 4 duvar arasında kapalı kalmıcak goldenlere özel bir ilgimiz var ona vakit ayırabilirim burda hipodrum var cimenlerin üstünde rhaatca kosabilecek bir şanslı olucaktır. ev terbiyesi varsa evde bakıcam bu konuda sorun değil eger yardımcı olursanız cok mtlu oluruz . 🔒 Üyelere Özel