Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

ÜCRETSİZ YAVRU KÖPEK ARIYORUM ..! -
Sahiplendireceğiniz Yavrunuza En İyi Şekilde Bakacağımdan Hiç Şüpheniz Olmasın Yavruya Evimde Bakacagım Evim Gayet Müsaittir Daha Önce Köpek Besledim Köpeğimin Cinsi French Bulldog Tu Hastalıgından Dolayı Ne Yazıkki Kaybettim Onu :( AŞŞAĞIDAKİ CİNSLERDEN HERHANGİ BİRİ OLABİLİR FRENCH BULLDOG - ROTTWEİLER - HUSKY - GOLDEN - DOGO ARJANTİN - CHOW CHOW ÇİN ASLANI - PUG - İNGİLİZ BULLDOG - ALASKAN MALAMUTE - BOXER - ALMAN KURDU - AMERİCAN STAFFORDSHİRE - NAPOLİTEN MASTİFF - BOXER - BANDOGGE MASTİFF - BULL MASTİFF - FRENCH MASTİFF - AMERİCAN COCKER - AMERİCAN BULLDOG - BULL TERRİER İstanbul/Gaziosmanpaşa İzmir/Buca Her 2 Şehirdende Yavrunuzu Sahiplenebilirm İrtibat TEL: 🔒 Üyelere Özel MSN: 🔒 Üyelere Özel

Sahiplendireceğiniz Yavrunuza En İyi Şekilde Bakacağımdan Hiç Şüpheniz Olmasın Yavruya Evimde Bakacagım Evim Gayet Müsaittir Daha Önce Köpek Besledim Köpeğimin Cinsi French Bulldog Tu Hastalıgından Dolayı Ne Yazıkki Kaybettim Onu :( AŞŞAĞIDAKİ CİNSLERDEN HERHANGİ BİRİ OLABİLİR FRENCH BULLDOG - ROTTWEİLER - HUSKY - GOLDEN - DOGO ARJANTİN - CHOW CHOW ÇİN ASLANI - PUG - İNGİLİZ BULLDOG - ALASKAN MALAMUTE - BOXER - ALMAN KURDU - AMERİCAN STAFFORDSHİRE - NAPOLİTEN MASTİFF - BOXER - BANDOGGE MASTİFF - BULL MASTİFF - FRENCH MASTİFF - AMERİCAN COCKER - AMERİCAN BULLDOG - BULL TERRİER İstanbul/Gaziosmanpaşa İzmir/Buca Her 2 Şehirdende Yavrunuzu Sahiplenebilirm İrtibat TEL: 🔒 Üyelere Özel MSN: 🔒 Üyelere Özel

alman çoban köpeklerimi buldum. -
aryanlara tavsiyem köpek edinmenin tam zamanı bu aylar çünkü yavrular 1.5,2 aylık oldular.eyer sizde aradınız köpegi benim gibi bulmak istiyorsanız.köpek barınaklarını gezin eminim ki size uygun bir dost bulacaksınız.unutmayın dostlar asla doslarını yanlız bırakmazlar gerçekten bakacaksanız bir dost(köpek)sahibi olun geçici bir heves ugruna onları alıp bir süre bakıp sonrada onları sokaga bırakan canilerden olmayın

golden retriever bebekler -
safkan golden bebekler.yavrularımız 2 aylık olup aşılarına başlanmıştır.karneleriyle beraber teslim edilecektir. irtibat tel:🔒 Üyelere Özel

safkan golden bebekler.yavrularımız 2 aylık olup aşılarına başlanmıştır.karneleriyle beraber teslim edilecektir. irtibat tel:🔒 Üyelere Özel

SAHİBİNDEN HUSKY(ANKARA) -
7 AYLIK ERKEK HUSKY SEMBOLİK FİYATTAN VERİLECEKTİR.GÖZLERİ KAHVERENGİ-MAVİ RENKTEDİR.ÇİŞ EĞİTİMİ VARDIR.AŞILARI TAMDIR.İSTEYENLER RESMİNİ GÖREBİLİR.İLETİŞİM: GSM:🔒 Üyelere Özel.E-MAİL:🔒 Üyelere Özel

ücretsiz-yavru -
Ücretsiz ve yavru golden,beagle(2-4 ay) verebilicek olanlar yazarsa sevinirim. Öncelikle apartman dairesinde oturuyoruz.Dairede bakım yasağı yok ki bakanlar var.İlla bahçeli diyenler için..apartmanımızın bahçesi gayet büyük tam bir oyun alanı minik için.Ona bakamayacak durumda olsam zaten konu açmazdım.Hayvanları çok severim,aram da iyidir..Sevgiyle bakacağımı bilin :) şimdiden teşekkür ederim

ücretsiz-yavru -
Ücretsiz ve yavru golden,beagle(2-4 ay) verebilicek olanlar yazarsa sevinirim. Öncelikle apartman dairesinde oturuyoruz.Dairede bakım yasağı yok ki bakanlar var.İlla bahçeli diyenler için..apartmanımızın bahçesi gayet büyük tam bir oyun alanı minik için.Ona bakamayacak durumda olsam zaten konu açmazdım.Hayvanları çok severim,aram da iyidir..Sevgiyle bakacağımı bilin :) şimdiden teşekkür ederim

9AYLIK***ERKEK DİŞİ***CANE CORSA****RESİMLERE BAKMANIZ YETERLİ****CANE CORSA -

11...11...2008 DOĞUMLU ERKEK RENGİ SİYAH GÖĞSÜNDE UFAK BEYAZI VAR EĞİTİMİ OTUR YAT OTURA GEC BEKLE HAYIR GEC YERİNE GİBİ TEMEL KOMUTLARI HEM TASMSIZ HEM TASMALI YAPMAKTADIR ÖZEL OLARAK TEMEL İTEAT VE İLERİ İTEAT EĞİTİMİ ALMIŞTIR

15...02...2009 DOĞUMLU CANE CORSA DİŞİ RENGİ KOYU TİGERDIR ***EĞİTİM OLARAK TUVALET EĞİTİMİ VARDIR TASMSIZ GEZER GEL DEDİĞİNİZ ANDA GELİR HAYIR DEDİĞİNİZ ANDA YAPMAZ

EKSİK HİÇBİR AŞILARI YOKTUR SUANA KADAR OLAN TÜM AŞILARI YAPILMIŞ VE CALSİYUM İĞNESİ VE KAS İĞNESİ YEMİŞLERİDR BOYLARI VE KG YERİNDE OLAN KÖPEKLERDİR KULAK VE KUYRUK OPERASYONLARI BAŞARIYLA YAPILMIŞTIR ŞUANA KADAR MAMA VE ET SUYU İLE BÜYÜMÜŞ HAFTADA İKİ KERE BOL SÜTLÜ EKMEK YEMİŞTİR KEMİK GELİŞİMLERİ ÇOK İYİ OLAN HAYVANLARDIR SATMA NEDENİM İSE İLGİLENEMEM VE ALAÇAK KİŞİNİN KÖPEĞİME BENM BAHKTIĞIM GİBİ BAHKMASI GEREKİYOR ÇÜNKÜ IRKININ EN İYİSİDİR KALİTEYİ SİZ GÖRÜN......

FİYAT OLARAK TEK TEK ALINIRSA DİŞİ 1250YTL ERKEK 1500 VERİLEÇEKTİR ÇİFT ALINIRSA SON OLARAK 2500YTL VERECEĞİM ...BU İSTEDİĞİM PARA SADECE BU ANA KADAR YEDİĞİ MAMA VE VİTAMİN VE KAS İĞNELERİ İÇİNDİR KÖPEĞİN DEĞERİNİ İSTEMİYORUM İLGİLİLERİN ARAMASI YETERLİDİR

takas olarak ise bir çift damızlık orjinal bebek yüzlü golden ve üzerine 750 ytl ALARAK DİŞİ köpeği verebilirim veya 3dişi1 erkek golden retriver la da değişebilirim fakaat köpeklerin damızlık olması önemlidir yavru olursa da rottweiler 300 ve golden olurSA 250ytl den sayarım DAMIZLIK BİR ÇİFT YOKSHİRE TERİERLE DE ERKEK VE YA DİŞİ CANE CORSAMI TAKAS DÜŞÜNÜRÜM uyarsa arayın görüşelim

TÜRKİYENİN COĞU İLİNE GÖNDERME ŞANSIM VARDIR

🔒 Üyelere Özel

mailto:🔒 Üyelere Özel

6A YLIK BEYAZ DISI GOLDENIMI IYI BAKICAK AILELERE SEMBOLIK FIYATA VERICEM -
SAHIBINDEN SAFKAN BEYAZ UYSAL COCUKLARLA ARASI COK IYI OLAN KIZIMI IYI BAKICAGINA INANDIGIM BIR AILEYE SEMBOLIK FIYATA VERICEM 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel SAFKAN BEYAZ UYSAL COCUKLARLA ARASI COK IYI OLAN KIZIMI IYI BAKICAGINA INANDIGI5 AYLIK BEYAZ DISI COK UYSAL SAFKAN GOLDEN RETRIEVER SEMBOLİK FIYATAM BIR AILEYE SEMBOLIK FIYATA VERICEM 🔒 Üyelere Özel

6A YLIK BEYAZ DISI GOLDENIMI IYI BAKICAK AILELERE SEMBOLIK FIYATA VERICEM -
SAHIBINDEN SAFKAN BEYAZ UYSAL COCUKLARLA ARASI COK IYI OLAN KIZIMI IYI BAKICAGINA INANDIGIM BIR AILEYE SEMBOLIK FIYATA VERICEM 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel SAFKAN BEYAZ UYSAL COCUKLARLA ARASI COK IYI OLAN KIZIMI IYI BAKICAGINA INANDIGI5 AYLIK BEYAZ DISI COK UYSAL SAFKAN GOLDEN RETRIEVER SEMBOLİK FIYATAM BIR AILEYE SEMBOLIK FIYATA VERICEM 🔒 Üyelere Özel

2 yasında DISI ASILI KIMLIKLI EGITIMLI ALMAN KURDUMU SEMBOLIK FIYATA VERICEM -
2 yASINDA DISI EGITIMLI DAMIZLIK ALMAN KURDU SEMBOLIK FIYATA asılı kımlıklı saglıklı safkan 2 yasında dısı bır kez dogum yapmıs 9 yavru dogurup bakmıs kanaması yakın alman kurdu 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel YAVRU FIATI BILE DEIL RESIMDEKIINDEN COK DAHA GUZELDIR2 yASINDA DISI EGITIMLI DAMZILIK ALMAN KURDU SEMBOLIK FIYATA2 yASINDA DISI EGITIMLI DAMZILIK ALMAN KURDU SEMBOLIK FIYATA

ESKİŞEHİR`DE YETİŞKİN GOLDEN ARIYORUM -
eskişehirde ikamet ettiğimden 1yasından buyuk ücretsiz golden arıyorum ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel veya 0222 234 10 13ten ulaşmasını rica ederim

Ücretsiz AlmanKurdu Arıyorum A.Kurdu Verenler Buraya .. -
Merhaba Arkadaşlar Ben 2 Aydır Ücretsiz Alman Kurdu Arıyorum .. Köpeğinize Kendimden İyi Bakacaqıma Emin Olabilirsiniz Önceden 3 Tane Köpek Baktım Ve Köpek Bakımını Az Çok Biliorum (Gerektiği Kadarıyla)Saten Amcamın Kızınında Köpeği Var Ve O Çok İyi Biliyor Yani, Köpeğinize Terasımızda Bakacağız Evle Arası Olacak Yani Eve Girip Çıkabilecek Soğuk Havada Eve Alınacaktır Saten 3-4 Aylık Arası Birşey İstediğimiz İçin Hemde Bu Aralar Hava Sıcak Olduğundan Terasa Hemen Alışacaktır Ama Soğuk Ve Karlı Havada Evede Alınabilir Saten Klübesi Olacak.. ee Bu Kadar Anlatım Yeter Sanırım Şimdi Sizden Cevaplarınızı Bekliyorum :) ~Barış Kaya~ Tel No : 🔒 Üyelere Özel Ev Tel : 0212 534 85 79 Msn Adrees : 🔒 Üyelere Özel .. He Bu Arada Biz 2 Kardeşiz Ben 14 Abim 17 Yaşında Annemin Ve Babamın Onayı Doğrultusunda Bu iLanı Verdim .. Bilginiz Olsun ..