Sürüngen Forumları

Kaplumbağa

Kaplumbağa Hakkında... -
Arkadaşlar büyük bir akvaryumda bakmak üzere kaplumbağa almak istiyorum akvaryumum yaklaşık 70 litre. Bu akvaryuma kaç tane kaplumbağa alabilirim ve nerden alabilirim...(İstanbuldayım) Petshopta satılan kaplumbağaları gördüm hallerinden hiç memnun değillerdi ve hastalıklı gibi bir halleri vardı.Eve getirip kısa bir zaman sonra ölmelerine dayanamam... Ayrıca elimde kaplumbağa bakımı için tüm profesyonel ekipmanlar mevcut ve 10 sene kadar akvaryum tecrübem var.. Kaplumbağanıza bakamıyacak durumdaysanız sahiplenebilirim de. Saygılarımla irtibat için msn adresim 🔒 Üyelere Özel

Kaplumbağa Hakkında... -
Arkadaşlar büyük bir akvaryumda bakmak üzere kaplumbağa almak istiyorum akvaryumum yaklaşık 70 litre. Bu akvaryuma kaç tane kaplumbağa alabilirim ve nerden alabilirim...(İstanbuldayım) Petshopta satılan kaplumbağaları gördüm hallerinden hiç memnun değillerdi ve hastalıklı gibi bir halleri vardı.Eve getirip kısa bir zaman sonra ölmelerine dayanamam... Ayrıca elimde kaplumbağa bakımı için tüm profesyonel ekipmanlar mevcut ve 10 sene kadar akvaryum tecrübem var.. Kaplumbağanıza bakamıyacak durumdaysanız sahiplenebilirim de. Saygılarımla irtibat için msn adresim 🔒 Üyelere Özel

neden -
tosbiklerle alakası olmasa da ben merak ettim karşı çıkmıyorum ama sırf meraktan.neden yolladığm mesaj yarım saaten fazla surede gidiyor galiba masajlarımız teker teker okunuyor eğer okunuyorsa da okunmuyorsada tesekkur ederim ama eğer geç gitmesinin başka bir sebebi varsa söylermisiniz tesekkurler...

özür dilerim -
diğer başlıkta yazmayı unutmusum ama kaplumbağa resimleri değilde akvaryumarının... resimlerini yollarsanız sevinirim ikisi birlikte de olabilir sizce nasıl bir kafes almalıyım ve 1 tanemi yoksa iki tanemi su kaplumbagası alayım tek yasarlar mı?

???? -
sey ben aslında köpek alacaktım ama kaplumbağaların daha da güzel oldugunu gordum:)birkaç sorum olucak 1-hangi yasta hangi hayvan alınır? 2-ben okula giderken kaplusumun yemini versem evde yalnız kalabilirmi eğer kalamazsa babamın işyerinde babam baksa olabilirmi? 3-kaplusum yazın da kısın da ortama ayak sağlıyabilirmi eğer sağlıyamazsa ne yapmalıyım? simdiden tesekkürler diğer hayvan bolümlerinde sorularım yanıtlanmadı umarım siz yanıtlarsınız benim için çok onemli bir kez daha ilginiz için tesekkurler!

5-6 yaşındaki kaplumbağamı o küçük akvaryumda gördükçe içim parçalanıyor... -
merhabalar, uzun zamandır bu siteye ihtiyacım olmuyordu,sağolun çok yardımınızı gördüm ÇITIR`ımı serçe parmağımın yarısı kadarken iki elime sığmayacak kadar büyütmemde:) ama artık akwaryumun içine tıkılıp kalmasına dayanamıyorum,ne kadar uğraşırsam uğraşayım yeterli güneşi sağlayamıyorum ve çok büyük akvaryum için gerekli yer ve imkanım da yok... gölün etrafında dolaşırken bir sürü su kaplumbağası görüyorum,acaba çıtır da bunlar gibi yaşayabilir mi burda diye düşünüyorum ama emin olamıyorum,5 senedir ben bakıyorum ama onu uçsuz bucaksız göle türlerinin yanına bırakmak özgürlük mü olur yoksa cinayet mi bilmiyorum..eğer bileniniz varsa yardımcı olur musunuz?

merhabalar, uzun zamandır bu siteye ihtiyacım olmuyordu,sağolun çok yardımınızı gördüm ÇITIR`ımı serçe parmağımın yarısı kadarken iki elime sığmayacak kadar büyütmemde:) ama artık akwaryumun içine tıkılıp kalmasına dayanamıyorum,ne kadar uğraşırsam uğraşayım yeterli güneşi sağlayamıyorum ve çok büyük akvaryum için gerekli yer ve imkanım da yok... gölün etrafında dolaşırken bir sürü su kaplumbağası görüyorum,acaba çıtır da bunlar gibi yaşayabilir mi burda diye düşünüyorum ama emin olamıyorum,5 senedir ben bakıyorum ama onu uçsuz bucaksız göle türlerinin yanına bırakmak özgürlük mü olur yoksa cinayet mi bilmiyorum..eğer bileniniz varsa yardımcı olur musunuz?

Yardımlarınıza ihtiyacım var :/ -
Merhaba... Birçok konunuzu okudum ve çok etkilendim bende bir kaplumbağa sahibiyim ama onu plastik bir kapta besliyorum.Söylediğinize göre bu onlar için çok kötü.Bu yüzden sizden yardım istiyorum.Kaplumbağları gerçekten çok seviyorum ve onlar için bir şeyler yapmak istiyorum.Onları iyi şartlarda beslemek için neler almalıyım? Bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum... Şimdiden çok teşekkür ederim :)

yardım edin! -
kaplumbağam 2yılı aşkın süredır benimle,bu aralar gözlerini pek açmıyor,açtığı zaman ise sağ gözünde çapak benzeri bir cisim gözüküyor ,ne yapmalıyım??

lütfen yardımcı olun!! -
merhaba ben kaplumbağa beslemeye karar verdim fakat hiç bir bilgim yok özellikle kış aylarında kaplumbağa beslemek dahada zor oluyor ve besleye bilmek için ne tür malzemeler gerekli lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler.

lütfen yardımcı olun!! -
merhaba ben kaplumbağa beslemeye karar verdim fakat hiç bir bilgim yok özellikle kış aylarında kaplumbağa beslemek dahada zor oluyor ve besleye bilmek için ne tür malzemeler gerekli lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler.

lütfen yardımcı olun!! -

lütfen yardımcı olun!! -

lütfen yardımcı olun!! -

lütfen yardımcı olun!! -

lütfen yardımcı olun!! -

Yeni dizayn ettiğim kaplumbağa akvaryumu -

Herkese merhabalar  kırmızı yanak su kaplumbağaları için yaptığım yeni akvaryumu ve 2 farklı dizaynı sizle paylaşmak istedim şu anda vaktim olmadığı sadece için videyoları ekliyebiliyorum yakında fiyatlar kullanılan malzeme ve benzeri hakkında detaylı bilgiyi ekliyeceğim ........  

1.Dizayn için video linki....................... 🔒 Üyelere Özel

2.Dizayn için video linki....................... 🔒 Üyelere Özel

Umarım hoşunuza gider.................

Yeni dizayn ettiğim kaplumbağa akvaryumu -

Herkese merhabalar  kırmızı yanak su kaplumbağaları için yaptığım yeni akvaryumu ve 2 farklı dizaynı sizle paylaşmak istedim şu anda vaktim olmadığı sadece için videyoları ekliyebiliyorum yakında fiyatlar kullanılan malzeme ve benzeri hakkında detaylı bilgiyi ekliyeceğim ........  

1.Dizayn için video linki....................... 🔒 Üyelere Özel

2.Dizayn için video linki....................... 🔒 Üyelere Özel

Umarım hoşunuza gider.................