Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky ve alman kurdu yavruları - 10.sayfa
arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.
Merhaba bende 1 tane husky erkek almak isterim.Dalga geçmiyorsanız adresim [email protected]
MERHABA BEN AFYONDA OTURUYORUM. KÖPEKLERDEN BİRİNİ YAZIN ALABİLİRİM.
merhaba mermia ben gamze evimizde bakıcağımız dost arıyoruz alman kurdu çok istiyorum lütfen bana cevap yaz lütfen , [email protected] , inşallah hepsi iyi sahip bulurlar 0535 774 15 01
numaranızı ve irtibat telf.yazmamışsınız benim adresim [email protected]. ben maskelı bir husky istiyorum cebim 0555857 9283 izmirdeyim
merhaba husky lerinizden bir tanesini alabilirsem gerçekten çok memnun olucam istanbulda oturuyorum edirnede evinm var trakyalıyım hemen gelebilirim evim bahçeli müsait daha önce baktım çok iyi bakılacağından emin olabilir siniz bi adres yada tel verebilirseniz hemen gelip alabilirim [email protected]
merhaba,husky yavrusu alabilirim.hala varsa.sakaryada öğretmenim.gönderebilirmisiniz?kargo ücretini öderim.iyi bakacağıma emin olun.bahçeli evde oturuyorum.tam husky e göre.sizden haber bekliyorum.iyi günler.
selam arkadaslarben ç.kale lapsekide yasıyorum 500metrekare evimvarve senin ufaklıklardan birine talıbım eger ilgiglenirsen msn adresim [email protected] maıl atarsan sevinirim yaklasık 3 aydir husky arıyorumm yardimcı olursan sevirim
merhaba, ben corlu dayım gelip yavrulardan birini alabilirim, tel:0 533 2492162
slm arkadaşım snein köpeklerden bir tane alabilriim tabi sende vermek istiyosan msn adresim [email protected] bekliyorum cevabını...
slm ben köpeğinize talibim en kısa zamanda bana ulaşırsanız sevinirim. msn:[email protected] tel: 0555 815 31 13-15