Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky ve alman kurdu yavruları - 11.sayfa

arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.

img

mermia

19 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bugune kadar hıc sansım olmadı ama bı deneyelım kısaca husky hastasıyım daha once husky besledım bırınden hedıye gelmıstı ama baya yaslıydı kaybettık eger ıstersenız tabı mumkunsa bırını sahıplenmek ısterım [email protected] 05447295840

img

huskyistiyorum

17 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşım eğer hala verecek husky yada alman kurdu varsa ben 2 tane almak istiyorum bulunduğun ile gelebilirim mümkünse 1 husky ve 1 alman kurdu istiyorum onlara iyi bakacağımdan emin olabilirsin resimleri varsa mailime gönderirsen sevinirim!!! [email protected] TEŞEKKÜRLER

img

emperor42

17 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benpendıkte oturuyorum ama kesanda yazlık aldık bu sene ve kopek beslemek ıstıyorum daha once 1 alman kurdu beslemıstım ben bu ay ıcerısınde kesana gelebılırım ayrıca butun yaz orda olmayı planlıyorum telefonumj 0555 219 93 66 ayrıca kırma deılse parada verebılırım msn ım [email protected]

img

zlatan678

17 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer yavrulardan elinizde kaldıysa bende bi tane alman kurt yavrusundan almak istiyorum isterseniz msn : [email protected]

öncelıkle merhaba merak ettiğim konu mermia rumuzlu vatandaş yavru vereceğini söylüyor toplam 103 tane giden cevaba tenezzül edipte bir cevap verme zahmedinde bulunmuyor.bunun için tek kelime ile kınıyorum bu kadar insanla dalga geçmenin anlanı yok. vermeye niyeti olan verir milletle dalga geçmez. lütfen biraz dürüst olun arkadaşlar. HARUN

img

harun1982

18 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaş öncelikle hayvan severleri hayvan sahibi yaptığın için teşekkür ederim eğer mümkünse bende bi tane almak isterim büyük bahçemde rahat ve iyi bi şekilde bakılacağından hiç kuşkun olmasın cevap yazarsan sevinirim mailim [email protected] 05363313827

img

joe

18 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende talıbım yavrularınıza ama sanırım hiç şansım yok bu kadar kişinin içinde kaldıysa birtanede ben rica edıyorum ıstanbulda oturuyorumm evımde besleyeceğim amcam polis k9 şeklinde yetiştireceğim onu inşallah polis merkezınde eğitime sokacağım onu onlar gıbı yetiştireceğim kısmetse eyerki şimdiden saygılar [email protected]

veteriner müd. çalışıyorum. izmirde bahçeli bir evde oturuyorum. benimle irtibata geçersen sevinirim.iyi günler. [email protected]

img

turgay35

17 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba özgür bey antalyada oturuyorum daha önce de rus kanişi baktım fakat yaşından dolayı öldü eğer vermediysen bir husky edinmek isterim ilginiz için teşekkürler...

img

ocean_26_

17 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşım daha öncede cevap yazdım ama senden bişey gelmedi köpeklerinden birini almak isterim evimin bahçesinde rahat olacandan emin olabilirsin tabi vermek istersen kabul edersen sevinirim cevabını bekliyorum 0536 331 38 27

img

joe

18 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ