Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky ve alman kurdu yavruları - 9.sayfa

arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.

img

mermia

19 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben istanbuldan ali köpeklerinizden birini werirseniz ona çok ii bakacağıma garanti weririm msn adresim [email protected] tel 05377664401 belkim ararsın ararsan weya msnden ulaşırsan sewinirim yolmasrafını karşılarım

yavruların resimlerini yollayabilir misin?

img

siyamlar

18 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben edirne merkezden gökhan öztaş vermediysen eğer ben bir tane alman kurdu alabilirim evim bahçeli bakabilirim hiç şüphen olmasın tel:05468628451

img

melis2007

18 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar nerede gördünüz ücretsiz alman kurdu veya husky veren.Madem öyle cevap bekliyoruz mermia dan...

img

jinkayu

18 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eger yawru köpeginiz kaldıysa birine talibim... [email protected] mail atarsanız sevinirim...hatta gelip alabilirim bi ücret karsılıgı satıosanız anlasabiliriz...gördügüm kadarıyla talibi cok.......mail atarsanız sevinirim..

img

fatihh

18 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba özgür ben edirnede oturuyorum ve eger elinde hala yavru varsa almak istiyorum... msn= [email protected]

img

yagmur_

18 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ben husky yavrunuza talipliyim.İç rahatlıyla bana verebileceğini düşünüyorum çünkü tam bir hayvansever dostuyum.Eğer vermeyi düşünürseniz sizden haber bekliyorum.(umarım bu haber beni sevinderecek bir haber olur:)

img

esmercik_tekin

18 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bir öncekinde mail adresmi yazmayı unutmuşum heyecandan:)) yavruyu bana vermeyi düşünmüyorsanız en azından resmini bana yolarsınız sevinirim:)

img

esmercik_tekin

18 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bir yavruda ben alabilirim büyük bir bahçeli evimiz var yavruya en iyi şekilde bakılacaktır vermek istersen email adresim [email protected] tel:05053561987

img

ogunozerturk

18 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ARKADAŞIM BANA MAİL ATABİLİRMİSİN RESİMLERİ YADA 0535 895 47 29 NUMARADAN ULAŞARISAN SEVİNİRİM

img

mumahtuz

21 yıl 6 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ