Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky ve alman kurdu yavruları - 9.sayfa
arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.
slm ben istanbuldan ali köpeklerinizden birini werirseniz ona çok ii bakacağıma garanti weririm msn adresim [email protected] tel 05377664401 belkim ararsın ararsan weya msnden ulaşırsan sewinirim yolmasrafını karşılarım
yavruların resimlerini yollayabilir misin?
merhaba ben edirne merkezden gökhan öztaş vermediysen eğer ben bir tane alman kurdu alabilirim evim bahçeli bakabilirim hiç şüphen olmasın tel:05468628451
Arkadaşlar nerede gördünüz ücretsiz alman kurdu veya husky veren.Madem öyle cevap bekliyoruz mermia dan...
eger yawru köpeginiz kaldıysa birine talibim... [email protected] mail atarsanız sevinirim...hatta gelip alabilirim bi ücret karsılıgı satıosanız anlasabiliriz...gördügüm kadarıyla talibi cok.......mail atarsanız sevinirim..
Merhaba özgür ben edirnede oturuyorum ve eger elinde hala yavru varsa almak istiyorum... msn= [email protected]
mrb ben husky yavrunuza talipliyim.İç rahatlıyla bana verebileceğini düşünüyorum çünkü tam bir hayvansever dostuyum.Eğer vermeyi düşünürseniz sizden haber bekliyorum.(umarım bu haber beni sevinderecek bir haber olur:)
slm bir öncekinde mail adresmi yazmayı unutmuşum heyecandan:)) yavruyu bana vermeyi düşünmüyorsanız en azından resmini bana yolarsınız sevinirim:)
merhaba bir yavruda ben alabilirim büyük bir bahçeli evimiz var yavruya en iyi şekilde bakılacaktır vermek istersen email adresim [email protected] tel:05053561987
selam ARKADAŞIM BANA MAİL ATABİLİRMİSİN RESİMLERİ YADA 0535 895 47 29 NUMARADAN ULAŞARISAN SEVİNİRİM