Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky ve alman kurdu yavruları - 12.sayfa

arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.

img

mermia

19 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar husky cinsi yavru arıyorum. İlgilenenler lütfen 05056022174 ten bana mesaj bıraksın ya da ozgegun e mesaj atsın. Şimdiden teşekkürler

img

ozgegun

17 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba özgür kardeş eger uygun görursen husky yavrularından bir cirf istıyorum ben istanbulda oturuyorum ve bahcelı evim var coker hunder adında bir köpegim var ama cok yaslandı husky cinside cok hosuma gidiyor.yavrularına yuva olmak isterim.mail:[email protected] veya 05054283821 tel msj atarsan gelip alabilirim saygılar olumlu yada olumsuz haberdar edersen sevinirim hayırlı günler.

img

hunder76

17 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben zaten husky arıyordum ve inan çok ciddi araştırmalarını yaptım ırkları hakkında ve hayran kaldım eger verecek olursan nasıl bakılacaklarınıda iyi ögrendim yani senden bir arkadaş istiyorum tabi verirsen dişi yada erkek hiç fark etmez ararsan görüşebiliriz detaylı 05446850957

img

brky

17 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende birtane ıstıyorum alman kurdu yavrusu kargo ücreti bana aittir [email protected] 0539 8127335 ulaşırsanız sevınırım

özgür bey merhaba hergün takip ediyorum siteyi fakat yavruların verilip verilmediğine dair site de bir açıklamada bulunmamışsınız sanırım. [email protected] dan ulaşabilirsiniz eğer kaldıysa bir husky almak istiyorum teşekkürler.

img

ocean_26_

17 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm dostum bende kırklareli babaeskide oturuyorum 1 tane huskyn var ve ona arkadas olsun diye yawru husky arıyorum eger vermekte kararlı ısen ve daha vermedıysen ara goruselım 05442306123 kendı arabamla gelıp alabılırım bu arada kopeklerı kargoyla felan gonderme yazık hayvanlara haberını beklıyorrum timur

img

arwen1307

17 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm istanbulda yaşıyorum kendime iat bahçeli evim var yavrunuza çok iyi bakabilirim eğerki bana verebilirseniz çok sevinirim...

img

xfreedomx

17 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım ben 1 tane erkek hasky istiyorum bana resimlerini göderebilrmisin?

img

dost_24

17 yıl 8 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Özgür Kardeşim Öncelikle Selam HUSKY Ve Alman Kurtlarından Birer Adet Alabılırım Onlara Cok İyi Bakacagımdan Net Ve EMin Olabilirsin MSN : [email protected] Eklersen Belki Konusabılırıız ama Öncelikle Cok İstiyorum Cok Yalwarıyorum Msn ne bırakırsan alabılırım yada ekle beı

img

humanist

17 yıl 8 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ben coşkun sana yakınım uzunköprü eğer alman kurdu yavruları duruyorsa bana mail at görüşelim [email protected]

img

coskunurkmez

18 yıl 2 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ