Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky ve alman kurdu yavruları - 3.sayfa

arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.

img

mermia

19 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben alabilirim mümkünse çok iyi bakılacak htta almaya bile gelebilirim oraya.istanbuldayım.ayrıntıları msnde görüsebiliris [email protected]

img

fb_grl

19 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba özgür ben gerçekten bi husky sahibi olmak istiorum İstanbulda oturuyorum yardımcı olursan gerçekten çok sevinirim [email protected] adresine mail atabilirsin yada 0537 548 70 78 numaradan bana ulaşabilrsen çok sevinirim...

img

favoredangelus

19 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba benin adım ceyhun. Arkadasım sendeki yavrulardan hala varsa ban bir tane alabilirim.Babamın vefatı yüzünden annem ankarada evde yanlız kalıyor onun yanına arkadas olur die düsündüm.Ben sivasta ünide okuyorum o yüzden annem evde yanlız ilgilenirsen bana mail yada msj atarsın.simdiden tesekkür ederim. [email protected] 05423009208

img

fameag

19 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

9 yawru alman kurdun brını werebılrsen sewnrm sakat olan bı cocuga wermk ıstıorm onu..kndısı alman kurdunu cok sewıor fakat buralardan herkez sattgı ıcn alamıorm eger werırsen memnun olurm we brını sewndrms olursn fakat ıstanbuldaym ben..gönderebılırmsn kargoyla felan..

img

g_t_i

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım eğer hala elinde yavrulardan var ise erkek ve dişi olarak birer tane alabilirim.balıkesir/edremitte oturmaktayım.ararsan 05367712736.teşekkürler

img

blackness

19 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hemşerim kızım ve ben sana şimdiden o maskeli erkek için teşekkür ederiz.bizim hem durumumuz emde yerimiz müsait 1*1,5 luk kulubemiz bile hazır sadece içine sahip bekliyo.gözün arkada kalmaz merak etme trakyalıyız ayrıca manisada görev yapıyorum geldikce senin oğlanıda sana gösteririm.ben tuna 0532 348 26 42 hemen aldı[email protected] hemen cevaplarsan sevinirim.

img

tozkan007

20 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA... BENDE HUSKY GİBİ SICAGA PEK GELEMEM... İNSANIN DOSTUDA ONA BENZEMELİ.EGER VERMEDİYSENİZ BİR TANE ALABİLİRİM.MESAJ ATARSANIZ ARARIM TELEFON NUMARAM 05555158085

img

eskiya

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hocam dediklerin dogrusa ve elinde hala husky varsa hemen gelip almaya razıyım gerekirse hepsini [email protected]____ [email protected] burda bana ulaşabilirsin 05445985915 mesaj atman yeterli ben ararım iyi günler

img

totem

19 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar. Ben İstanbul Büyükçekmece''den Bora SEKMEN. Köpeğinizle ilgili ilanınıla ilgileniyorum.Bahçeli Müstakil evimde birlikte yaşamak üzere bir arkadaş arıyorum. Ve bunun köpeğiniz olmasını istiyorum. Mesajıma ilginize şimdiden teşekkür ederim.Bora SEKMEN 0538 500 52 67 - 0212 872 21 58

img

borasekmen

20 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum ben EDİNE / uzunköprü''den serhat vereceğin alman kurtlarından birine talibim lütfen bana cevap yaz bekliyorum <

img

reklamci

19 yıl 6 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ