Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky ve alman kurdu yavruları - 4.sayfa
arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.
slm mermia ben tam bir alman kurdu hastasıyım Eğer senin için de uygunsa ben bitane almayı düşünüyorum (erkek olursa sevinirim..Bayramda alabilir miyim?)Ama elinde husky kaldıysa ona da hayır demem..mail adresim:[email protected] cebim:05556246281 Bugün ararsanız sevinirim..
arkadaşım telini yarsan sana ulaşabilirim tesekkürler
ii günler almankurtlarınızdan 1 ine talibim aydında veteriner fakültesi öğrencisiyim eğer irtibat kurabileceğim 1 numara veya meil bırakırsanız sevinirim
yavrunuza talibim bana [email protected] dan ulaşabilirsin
dostum halan daha bekliyorum cevap yazmadın cevap gelir gelmez yanındayım burdan keşan 25 dakika beni alman kurdu yavrularından mahrum etme benim cep :0535 251 60 17 serhat benim ismim msj çeksende gelirim ok bekliyorum
meraba ben davut bende haskyleri çook seviyorum yavrulara çook iyibakacağımdan emin ol ve mail adresim [email protected]şekkürler
meraba ben davut bende haskyleri çook seviyorum yavrulara çook iyibakacağımdan emin ol ve mail adresim [email protected]şekkürler
merhaba ben köpeginizi istiyorum eger vermediyseniz evimizin terası var numaranızı mail adresime atarsanız sevinirim [email protected]
merhabaaaa, biz bahceli evimiz icin kopek almak istiyoruz shepard ya da husky. cok geni$ alanimiz var ve cok sevilecegine $upheniz olmaSin yavrunun. benimle irtibata gecerseniz cok sevinirim. [email protected]
arkadaşım bende talibim eger hala elinde erkek yavru warsa gelip alabilirim bana cevabını [email protected] a gonderırısen sevınırım