Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky ve alman kurdu yavruları - 5.sayfa

arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.

img

mermia

19 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ÖĞRENCİYİMMMMM ÇOK İSTİYORUM...slm ben gökhan denizlide üniversite öğrencisiyim.teras bir evde yalnı kalıorum.son sınıfım.cok istiorum bu cinslerden ama param yetmedi.cok fiyat istiolar.cok sevinirim...05053787071

img

gbalaban85

19 yıl 5 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sn. Mermia, eğer kurd yavrularınız arasında erkek yavru da var ise kesinlikle talibim. Köpeğin ihtiyaç duyulan bir yerde olması iyi bakımını sağlayacaktır. Bahçeli bir evde böylesine eğitimli ve yaşı küçük olan bir kurdu elbette almak isteriz. Teşekkürler!!! İrtibat için: msn: [email protected] tel: 0543 449 60 37

img

druid

19 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasim eger yavrular hala duruyorsa ben bir husky talibim. mail adresim [email protected] tel:05356418619 yavrular satıldıysa bile bi haber verirsen cok ii olur. teşekkür ederim

img

bakii

19 yıl 5 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mermia yı görenlerin insaniyetlik namına bize bildirmeleri rica olunur:)

img

fb_grl

19 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben bı tane varsa erkek alman kurdu alırım hemen gelıp ıst te yasıorum [email protected] a cvp yazabılırsın

img

sariemir

19 yıl 5 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞIM BEN ANKARADAN YAZIYORUM. HASKY YAVRULARINDAN ELİNDE KALDIYSA BİRİNE TALİBİM ÇÜNKÜ BENİM KÖPEĞİMİ ÇALDILAR. MAİL ADRESİME CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM. [email protected] kendine iyi bak mailde tel yazarsan arayabilirim .

img

erhano

19 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Özgür.!!!! lütfen bana da bir tane dişi husky veririmisin lütfen lütfen.renkli gözlü be siyah beyaz olursa çok iyi bakarım evimizçok müsait daha öncede bakıyordum ama öldü onun için birdaha almak istememiştim ama sen şimdi ellimde var ideiince amak istiyorum lütfen bana da veririmisin:(:(:(:(:(

img

çiğdem_shila

19 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili arkadaşım Özgür ben işim icabı Bulgaristan''da bulunuyorum. 24-25 aralık tarihlerinde Bursa''ya döneceğim. Eğer elinde kaldı ise erkek Husky yavrusundan birini bir miktar ücret karşılığı alabilirim. Ama acilen bana e-mail göndermen lazım. [email protected]

img

çakır2005

19 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, izmitte musatakıl geniş bahçeli bır evimiz var 5 yıl kangal besledim ve 6 yıllık donuamı 2 ay önce kaybettim,,eger husky yi wermediysen,,kardesimle ben cok iyi bakabiliriz,,,,0536 347 47 43 ,,,iyi günler

img

egekagan

19 yıl 4 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

senin ufaklıklardan birisine talip olmak istiyorum bakabilecegime inanıyorum kesinlikle ticari kazanc söz konusu olmayacak telimi vereyim 05433559057 ufaklıkla bir an önce tanısmak istiyorum :)