Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky ve alman kurdu yavruları - 6.sayfa

arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.

img

mermia

19 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya bende birtane alman kurdu yavrusu arıyordum erkek dişi farketmez kargo ücretini ben karşılarım aynı zamanda kuş hastasıyımdır istersen sanada gönderebilirim

img

ciccinno

18 yıl 6 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm özgür ayhan ben çorluda oturuyorum alman kurdu yavrularını vermediysen 1 tanesini ben alabilirim tel 0538 368 56 87 haber bekliyorum verirsen sevinirim

img

mayk78

18 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım ya bilmiyorumisteyen çok mu kjöpeğini ama bana verirsen bu bebişi çok sevinirimköpeklerle çok ilgilenen birisiyim de sen bi açıklama yapmamışın mail filan yok seni nasıl bulurum benim adres [email protected]

img

golden_2006

18 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kardeş ben şu an çanakkaledeyim ama ipsalalıyım.yavrulardan almak isterim hemşerini gör lütfen bekliyorum.çanakkalede çiftlikte bakılacak birinide ipsalada bırakacam.bana mesaj atarsan seni ararım.bekliyorum.05334828842

img

zobar

18 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım.Elinde hala köpek var mı acaba.almak isterim.Bende EDİRNE/Meriç de oturuyorum cevap bekliyorum msn adresim [email protected]

img

canozar

18 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba..köpeğin tekrar yavruladıysa huskylerden bir tane dişi almak istiyorum. ilgilenirsen [email protected] adresine tlf nosu bırak senı arayayım.hemen gelip alırım. ben de kırklareli-üsküp`te oturuyorum.kendine iyi bak.görüşmek üzere

EDİRNE/KESAN bende kesanlıyım tel numaram 05054675458 bana bilgilerini yolla hemen irtibat kuralım!!!

img

quaresma

19 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben selin.alman kurt yavrularından birini bana verebilir misin. çok iyi bakacağıma emin ol.istediğin zamanda onları kontrole gelebilirsin.herzaman bu konuda kapımız açık olur.ailemle birlikte yaşıyorum.keşana çok uzakta değilim.bana ulaşmak istersen adresim [email protected]ğer telefon numaranı verirsen görüşebiliriz.

sanırım bu kadar mesajdan sonra elinizde yavrucuk kalmamıştır. ama yinede şansımı denemek istiyorum.lütfen bağlantıya geçelim. 05448359029 (kemal)

img

missysister

18 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.nasılsın elinde hala kaldımı bilmiyorum ama kalanlardan bir adette ben almak isterim mümkünse bye

img

tatlizen

18 yıl 5 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ