Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky ve alman kurdu yavruları - 7.sayfa
arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.
Merhaba ben bir alman kurdu yavrusu alabilirim evim bahçeli izmirde oturuyorum köpegin ulaşım ücretinide karşılarım ona gözüm gibi bakacagıma emin olabilirsiniz tel no:05377068103 05462785873 siz tel numaranızı mail oalrka atarsanız sevinirim saygılarımla....
bahçeli bir evde yaşıyorum ve yavularınıza talibim kaç tane olusa olsun bakabilirim ayrıca olumlu olumsuz cevabınızı iletirseniz sevinirim yol masraflarını da karşılamam sorun olmaz iyi dileklerimle... [email protected]
köpeğinize çok iyi bakacak bir arkdaşım var tek hayali husky sahibi olmak lütfen tüm sorumlulukları kabul ediyor lütfen bize bi numaranızı veya mail adresinizi bırakın size ulaşalım veya siz ulaşın 05433989624 cevbaınızı bekliyoruzzz
merhaba kardeşim için yavru köpek arıyodum hala elinde alman yavrusu varsa almak isterim msn erkutyalcinkaya@hotmail cep 0535-678-00-49
kardeş bende 2 tane kurt vardı ikiside kayboldu.. iyi bakıcama emin olabilirsin alman kurtlarından 1 tane alabilirim sana ulaşmak için mail adresi veya tel verirsen memnun olurum
merhaba şayet elinde varsa bir tane alabilirim ist.dayım çok isterim yaa artık bi köpek [email protected] adresinden ulaşabilirsin
merhaba ben yavrularından 2 tane almak ıstıyorum bırı bana bırı kardesıme [email protected] adresim 0 555 2228 80 31 tel numaram ilgilenirsen sevınırım
selam özgür elinde eğer husky kaldıysa bir tane gönderebilirmisin çok iyi bakacağıma inanıyorum cebim 05462831859 e mail [email protected] bana ulaşabilirsen sevinirim hoşçakal
eğer hala warsa erkek olan yawrulardan birine talibim 05558256803
arkadaş elinde kaldıysa bana bir tane gönderebilirmisin ? hangisi olursa fark etmezz cok. istiyorum annem korkuo ama ben alıyorum sevgimi düsün artık! istersen msn ni yaz ordan konusalım benimki [email protected]