Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky ve alman kurdu yavruları - 8.sayfa

arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.

img

mermia

19 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende bir erkek alman kurdu istiyorum. ankaradayım kargo ücretini karşılarım. 05357494990 / celal

img

structural

18 yıl 4 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ben yigit izmirde oturuyorum alamn kurdu yada sibirya kurdu bakmak istiyorum eger vermek istersen [email protected] adresime mail atabilirsin kargo ücretini yol üçretini karsılarım gönderme işi sorun olmaz yardımını rica ederim

img

ghost_kral

18 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

alman kurduna talibim ve cok iyi bakacagıma söz veriyorum uzun zaman dır arıyorum eger bana dönersen sevinirim [email protected]

img

captain_aras

18 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum merhaba ismim cemil.bende aşagı zaferiyedenim.kopeklerinden birine mümkünse sahip olmak istiyorum.gsm 0542 392 66 64.anlasırsak oturup bi satır kebap yeriz seninle.

img

cemil_ekinci

18 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam eğer yavrular hala elindeyse ben almak isterim.mail adresim [email protected]

img

özserözser

18 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben uzun zamandır husky arıyorum. Eğer halen elinde kaldıysa benimle irtibata geçersen sevinirim. mail adresim [email protected] . eğer vermeye karar verirsen oraya gelip alabilirimde

img

erdem_candan

18 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hala yavruş varsa Huskyciğe talibim.Cinsiyet farketmez.Çok [email protected] dan bana ulaşabilir misiniz

img

denizdeniz

18 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba özgür arkadaşım ben edirne uzunköprüde oturnaktayım büyük bir bahçesi olan evde oturmaktayım daha öncede secereli alman kurt köpeği baktım şu anda bakmak istiyorum eğer ilgilenirsen iş tel:0,284,51375 veya 0,536,3106764 nolu telefonlardan veya [email protected] adresinden bana ulaşabilirsin.

img

şükrü22

18 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmirde oturuyorum alman kurt larını çok severim gönderebilirmisin acaba izmire bilemiorum msn [email protected]

merhaba adım çağatay ankarada oturuyorum vede erkek yavru husky istiyorum kesinlikle safkan olmasını istiyorum msnim [email protected]

img

cgty

18 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ