Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky ve alman kurdu yavruları - 8.sayfa
arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.
bende bir erkek alman kurdu istiyorum. ankaradayım kargo ücretini karşılarım. 05357494990 / celal
selam ben yigit izmirde oturuyorum alamn kurdu yada sibirya kurdu bakmak istiyorum eger vermek istersen [email protected] adresime mail atabilirsin kargo ücretini yol üçretini karsılarım gönderme işi sorun olmaz yardımını rica ederim
alman kurduna talibim ve cok iyi bakacagıma söz veriyorum uzun zaman dır arıyorum eger bana dönersen sevinirim [email protected]
dostum merhaba ismim cemil.bende aşagı zaferiyedenim.kopeklerinden birine mümkünse sahip olmak istiyorum.gsm 0542 392 66 64.anlasırsak oturup bi satır kebap yeriz seninle.
selam eğer yavrular hala elindeyse ben almak isterim.mail adresim [email protected]
arkadaşım ben uzun zamandır husky arıyorum. Eğer halen elinde kaldıysa benimle irtibata geçersen sevinirim. mail adresim [email protected] . eğer vermeye karar verirsen oraya gelip alabilirimde
Hala yavruş varsa Huskyciğe talibim.Cinsiyet farketmez.Çok [email protected] dan bana ulaşabilir misiniz
merhaba özgür arkadaşım ben edirne uzunköprüde oturnaktayım büyük bir bahçesi olan evde oturmaktayım daha öncede secereli alman kurt köpeği baktım şu anda bakmak istiyorum eğer ilgilenirsen iş tel:0,284,51375 veya 0,536,3106764 nolu telefonlardan veya [email protected] adresinden bana ulaşabilirsin.
izmirde oturuyorum alman kurt larını çok severim gönderebilirmisin acaba izmire bilemiorum msn [email protected]
merhaba adım çağatay ankarada oturuyorum vede erkek yavru husky istiyorum kesinlikle safkan olmasını istiyorum msnim [email protected]