Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
KÖPEĞİNİZİ GEZDİRİRKEN DUYDUĞUNUZ SAÇMALIKLAR - 2.sayfa
Arkadaşlar köpeğinizi gezdirirken duydugunuz sacmalıkları yazarsanız bence eglenceli olur.bakalım kimin başına ne gelmiş :)
dogru
yo aslinda tabii bir yere kadar cok iyi anliyorum,gercekten insanin hayat sartlari cok zorsa,hayata ve canlilara olan hassasiyetide o olcude azaliyor(istisnalar tabiki var)ama benim anlamadigim, bari dusmanlik yapmayalim yada sevenlere golge etmeyelim.Aslinda bu islerin maddi olanaklarlada pek alakasi yok bence ruh meselesi, burda basinin ustune bir gecekondusu bile olmayan,sokaklarda yasayan o kadar evsiz sefil insan varki,ama ben gorunce cok sasirmistim, hepsinin yaninda onlarla ayni sartlari paylasan kopekleri var, iyi sartlarda tabiki degiller ama en azindan seviliyorlar, adam yardim kurulusunun verdigi bir kap yemegi o kopekle paylasiyor,yani birazda ruh meselesi
yo aslinda tabii bir yere kadar cok iyi anliyorum,gercekten insanin hayat sartlari cok zorsa,hayata ve canlilara olan hassasiyetide o olcude azaliyor(istisnalar tabiki var)ama benim anlamadigim, bari dusmanlik yapmayalim yada sevenlere golge etmeyelim.Aslinda bu islerin maddi olanaklarlada pek alakasi yok bence ruh meselesi, burda basinin ustune bir gecekondusu bile olmayan,sokaklarda yasayan o kadar evsiz sefil insan varki,ama ben gorunce cok sasirmistim, hepsinin yaninda onlarla ayni sartlari paylasan kopekleri var, iyi sartlarda tabiki degiller ama en azindan seviliyorlar, adam yardim kurulusunun verdigi bir kap yemegi o kopekle paylasiyor,yani birazda ruh meselesi
evet ben de yurt disinda yasiyorum ben de sahit oluyorum buna metrolarda yatan kalkan insanlarin yaninda kopekleri var.fakir ve yardima muhtac insanlara karsi tabii ki duyarli olmak gerek ama kopek sevgisi oyle bir duygu ki bu sevgiye sahip olmayan anlayamiyor kopeklere asiri paralar harcanmasina ben de karsiyim ama ben herseyin ne olursa olsun sevginin nefretin paranin vs vs vs asirisina karsiyim :) keske insan hayvan bitki sevgisini dengeleyebilsek hepsi olculu olsa boyle sacma kirici diyaloglar yasamazdik.
bu sabah ise gelmeden once sevgili bruce`umu dolasmaya cikardim apartmanda yaslu bir teyze vardi bruce havlamaya basladi butun apartmanda yankilaniyordu susturmak mumkun degil di onu eyvah simdi millet cikip bagirip cagiracak sikayet edecek derken yasli teyze kopegimle konusmaya basladi neden havliyorsun bana ben sana kotuluk etmem ki ay ne tatli ne akilli kopekciksin sen boyle bruce yine havladi o arada asansor geldi icinden bir baska komsu cikti bruce bu sefer ona havlamaya basladi komsu son derece tatli bir sesle vay kucuk yaramaz seni tatli sey diyerek bruce u oksamak istedi ben sikayet beklerken komsularimin verdigi tepkiler di bunlar bu yasadigim yerde insandan cok hayvan seviliyor.
Arkadaslar ben köpeğimi yeni aldım babam bana msn den gösterdi süpriz yaptı.. Köpeğimi aldığımda haber verdiğim kişilerin dedikleri:.. Halam: Aman bi köpeğiniz eksikti bide ona para verdiniz.. Ananem: (yine aynı şey) Bi köpeğiniz eksik kalmştı ben evladım günah evde kedi köpek günahtır evde hayvan resmi bile bulunmaması gerekiyo..vs.vs.vs. Annnem: Annem biraz kızdı o kadar..::)) Eniştem: Allah Allah yaa!!.. İşiniz gücünüzmü yok*-). Böyle diyolar diyolar sinirlerimi bozuyolar şu tepkiler yüzünden aldığım bütün hayvanlardan soğuyorum..:@
barnie yoksulluk var ama şimdi ya hani içlerinden derler ya şuna bak kimseden görme şu it benen çok sevilsin daha çok ilgi görsün gibisinde yani anlıyomusun.onadan sonrada düşmanlıklar başlıyo vs vs. bu arada dygylmz msne eklemişsin ordan görüşürüz zatende sen onlara kulak asma bana daha kötülerini yapıyolardı şimdi misafir falan geliyo ya hemen amanda aman nerdeymiş benim bruce`um vs vs.:D
ve barnie kesinlikle haklısın zaten ruhunda böyle bişey olmayan insanlar sevmiyo bu canlıları maalesef:(zaten o kötü şartlarda yaşayan insanlarında bakış açısı kötüye bakar bi şekilde yön alıyo:( bu da çok üzücü
Ezgi, kopusun cesur bir harika gozukuyor, masallah ona,cinsi nedir,cok akilli bakiyor ya, bayildim.
Duygucum, sahiplendigin hayvanlari kimsenin onaylamasi ve sevmesi gerekmiyor, onlarin senin sevgine ve ilgine ihtiyaci var, bak son cumlen cok uzdu beni:(, onlarin kazanmasina firsat vermemeliyiz bence.