DEĞERLİ 🔒 Üyelere Özel ÜYELERİ TEKNİK ANLAMDA MUHABBET KUŞU ÜRETİMİ HAKKINDA PROPLEMLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.GÜNLÜK OLARAK SORULARINIZA BURADAN CAVAP YAZACAM.SAYGILARIMLA
VETERİNER HEKİM
HİKMET TOPAL
Sayın MERYEM1999;
Kuşunuzun sağlıklı olması yeterli aslında ama yinede coşkulu olmasını istiyorsanız yanında devamlı çalan müzik veya gürültü olması onu daha da canlandıracaktır......
Merhaba sayın hikmet bey, benim bir çift ingiliz muhabbetim var kaç aydır çiftleşmelerini beklerken dişi hastalık geçirdi ve erkekten ayırmak zorunda kaldım.Şimdi ise birleştirdim ve yuvalarını taktım ama bu seferde dişi tüy dökümüne girdi, duyduğum kadarıyla tüy dökümünde olan kuş çiftleşmezmiş. Aylardır beklerken şimdide bu olayın olması canımı bayağı bi sıktı. Erkekte çiftleşmek için kendini harap ediyor onada üzülüyorum. Tüy dökme süreci ne kadar sürer ve bu süre içerisinde kuşa neler vermemi ve neler yapmamı önerirsiniz.
Sayın seb;
Damızlık konusunda size yardımcı olmak isterim.Msn Adresim 🔒 Üyelere Özel
Saygılarımla
Kuşunuza b vitamini veriniz.Tüy dökümü çiftleşme için engel değil ama ingiliz kuşlarının orjinalini çiftleştirmek çok zordur.Deneme amaçlı bir kez aldığımda çiftleştirdim yavrulattım ama çok ağır oldukları için elden çıkardım.Birde kuşların çiftleşebilmesi için zayıf olmaları gerekir.Yani yağlı kuşlar çiftleşmeyi başaramıyor.Kolay gelsin
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Benim kuşlarda bayağı yağlı bolca uçurmak gerekiyor o zaman.
Öncelikle üretken damızlık kuşlar uçurulmamalı.Normal kafeste yaşayn muhabbetleri ise ani bir şekilde uçurmayın.Başlangıçta tek tek uçurun.Daha sonraları uzun süreli uçmalarına izin veriniz.Kolay gelsin
Hikmet bey;
Şu an elinizde kuş varmı.Fiyatları ne.Nerede kalıyorsunuz.
slm hikmet bey uzun zamandır güzel yazılarınızı okuyor takip ediyorum ve sizi tebrik etmek istiyorum allah razı olsun sizden..bi arkdasımın bir problemini sizle paylasmak bilgilerinizden arkadasımın kümesini kurtarmayı umuyorum allahın ve yardımlarınızla arkadasımın yazısını direk kopyala yapııstırla sizleri sunuyorum sabırsızlıkla cvp bekliyoruz simdiden tesekkür ederim... slm arkadaşlar ben uzun bir zamandır muhabbet üretiyorum fakat ilk defa başıma çözümediğim bir problem geldi yardımlarınızı bekliyorum=kuşlarımda özellikle iri cins ve yeme yeni düşen yavrularda sorunlar var yetişkinler zayıf ve dorgunlaştılar yavrular ise kendi kendilerinin kuyruk tüğlerini yoluyorlar parazit sanarak gereken önlemi aldım kendimce toz ve sipreyl parazit ilaçlarıyla kuşları ve kumesi güzelce ilaçladım fakat 1 hafta geçti üzerine 1 yavru kızması 1 de yetişkin jumbo kuşumu kaybettim,3 tanede şuan rahatsız kuşum var çok çaresiz kaldım kuruma hastalığı deyil fakat durgunluk ve değişik tür lü hastalıklar var 1 tanesi gırtlak üstünde su toplar gibi hafif şişklik belirbiş ve mantar başlangıcı oluşur gibi deri renk atmış,durgunlara vita form ve aralıklı olarak supravit vitamin takviyesi yaptım sonuç alamadım lütfen ayrıntılı yardımlarınızı bekliyorum...
Meryem hanım şu anda satılık yok.İyi günler
Hikmet bey;
Şu an elinizde kuş varmı.Fiyatları ne.Nerede kalıyorsunuz.
Selam Sevill Muhabbet kuşları ile ilgili konuları sadece bu site aracılığı ile cevaplıyorum.
İyi çalışmalar
SLM MSN ADRESİNİ EKLEDİM AMA BİR TÜRLÜ KONUŞAMIYORUM SİZİNLE
🔒 Üyelere Özel
bu benim msn adresim 0 506 3 4 5 6 7 8 9 bu da cep telim cağr msj atarsanız ararım yada siz tel bırkın arayım