Muhabbet Kuşları

MuHaBBeT KuŞu üReTMe ÇiFTLiĞi BiLGiLeRi
DEĞERLİ 🔒 Üyelere Özel ÜYELERİ TEKNİK ANLAMDA MUHABBET KUŞU ÜRETİMİ HAKKINDA PROPLEMLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.GÜNLÜK OLARAK SORULARINIZA BURADAN CAVAP YAZACAM.SAYGILARIMLA VETERİNER HEKİM HİKMET TOPAL

Selam HUMAN Kuşların gırtlağında apse var.Sebeb yeme kuş dışkılarının değmesidir.Sonuç kesin ölümdür.Geçmiş olsun.

herkese s.a benim evimde bir erkek muhabbet kuşu var hitmet kardeş. kuş nerdeyse 1 ayda 1 tüydöküyo ve acayip şekilde ötüyo bunun sebebi ne olabilir bence yanına dişi istiyo zannediyorum sizce ne olabilir.busoru sadece hitmet bey için değil herkes cevap yazabilir saygılarımla KUŞÇU95

hocam ,ben kendi çapında muhabbet üretimi yapıyorum.sorunum bazı çiftlerden aldığım yavruların tüy kalitesinin düşük olması.özellikle yavrunun yuvadan düşmesine müteakip kuyruk ve kanat tüylerinde hızlı bir dökülme başlıyor.vitaminlerle demir takviyesi yapmama ve sürekli ıspanak gibi demir oranı yüksek gıdalar vermeme rağmen kuyruk ve kanat tüylerinin dökülmesinin nedeni ne olabilir?bu arada kardeş kuşlar arasında çiftleştirme yapmam.tüy dökülmesinin nedeni asla bu olamaz.çiftlerin tamamnda olsa yem rasyonundan diyecem ama dediğim gibi sadece bazı çiftlerde bu sorun var.yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

muve Kuşlarınızın genetik olarak proplemli olmasından başka bir sorun görünmüyor ama güneş ışığıda etkili faktördür.Eğer güneş ışınığı görmemişlerse bu durum olabilir.Geçmiş Olsun

Slm hikmet bey; Kuşumun gagasında mantar çıktı.Acilen bana kullanacağım ilacı yazarmısınız

Travacort yeterli olur.Kulak pamuğu ile tüylere değdirmeden sürünüz

en az kaç adet çiftle yavru üretmye başlamalıy

SLM HERKESE.HİKMET BEY SİZE YİNE BİR SORUM VAR.KUŞUMUN YANINA DİŞİ KUŞ ALDIM 10 GÜN FELAN OLDU. ALDIKTAN 5 GÜN SONRA ÖPÜŞMEYE VE ÇİFTLEŞMEYE BAŞLADI.BU GÖRÜNCE YUVALIĞI TATTIM.İÇİNE TALAŞ KOYDUM.DİŞİ KUŞ YUVALIĞIN UCUNDAKİ TÜNEKDE DURUYO VE İÇENE BAKIYO.BENCE DİŞİ YAVRU YAPMAYA HAZIRLANIYOR.SİZCE BUNDAN SONRANELER YAPMALIYIM.İÇİNE GAGA TAŞI VE SUYUNA VİTAMİN KOYDUM.BULARDAN BAŞKA NELER YAPMALIYIM...HER ZAMAN TELEVİZYON YANINDA AÇIK.CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.....

serkanhmd ticari amaçlı düşünüyorsan önereceğim sayı 20 çifttir

kuscu95 yaptıklarınız şimdilik yeterli.Proplem çıkarsa yazarsın.Kolay gelsin

Yanıtlamak için giriş yapın