Ücretsiz Köpek Verenler

Ücretsiz dişi cocker
Köpeğimin eğitimleri ve aşıları tamdır. Zorunluluktan dolayı veriyorum bu nedenle ücret talep etmiyorum, gerçekten iyi bakacak birilerini arıyorum.Bahçede kalmaya alışık apartmanda da havlama sorunu yaşamazsınız. Eğer gerçekten bakabilecekseniz mesaj atın.

Merhaba.Nasılsınız.Sakaryada yaşıyorum.Eğer uygun görürseniz köpeğinize talibim.Cevabınızı bekliyorum.İyi günler..(🔒 Üyelere Özel)

merhaba istanbul fındıkzadede tekbaşıma yaşıyorum ve evde sevimli bir arkadaşa ihtiyacım var..köpeğinize kendi bebeğim gibi bakacağıma emin olabilirsiniz..irtibata geçmeyi çok isterim..zamanımın geneli boş saat 13 e kadar okula gidiyorum geri kalan tüm zamanımı bu sevimli dosta vereceğimi garanyti 🔒 Üyelere Özel dan bana yazabilirsiniz.

merhaba. bana yazmıştınız cocker ınıza çok iyi bakabilirim evet. çok seviyorum çok bağlıyım hayvanlara.. neresinde oturuyosunuz acaba ankara nın. msn ime e-posta atabilirsiniz (oturum açamıyorum sadece e-posta alabiliyorum) buraya cevap verirseniz daha iyi ama. inşallah vermemişsinizdir henüz köpişinizi.. görüşmek dileğiyle..

vermediğiniz daha diimi köpişiii :///

kızınız kaç yaşında acaba x)

henuz vermedim, 4 yaşında

güzel, cok sevindim. neresinde oturuyosunuz ankaranın

ankara1985 hem köpeği vermek istiyorsunuz hemde ulaşmak için sorduklarıma cevap vermiyorsunuz.. köpek verildimi duruyormu

İnternete sürekli giremiyorum, Ankara Öveçlerdeyim.

Yanıtlamak için giriş yapın