Ücretsiz Köpek Verenler

Border Terrieri Peynir kıza Acil yuva arıyoruz/İstanbul
3 aydır işyerinin bahçesinde bakmaya çalışıyoruz, büyük ihtimalle sokağa atılmış evcil ve çok akıllı, sakin bir candır.Kışı atlatamayabilir evcil hayvan olduğu için dışarda yaşaması çok zor..diğer köpekler tarafından sürekli tartaklanıyor..lütfen birileri el atsın bu güzel kıza... sıcak bir evi olsun bu kızımızından. 🔒 Üyelere Özel

sevgili taştan ilan için teşekkürler.asyanın annesi.

umarım duyarlı bir hayvan sever buluruz Peynir için...

yuva istiyoruz Peynir kıza

neden kimse ilgilenmiyor bu güzel kızla ...çok sevecen bir kız lütfen geçici veya kalıcı bir yuva istiyoruz,soğuklardan etkilenip hasta olmasını istemiyoruz..

neden bu kıza yuva bulunmuyor.lütfen yardım edin.

kızımıza bir yuva lütfennnnnnnnnn.çok acil...nerede bu hayvanseverler.

köpek arayan bölümünde bir ikitane ilan dışındaki hepsi sipariş üzerine ücretsiz köpek arıyo nasıl bir iştir bu..amaç hayvana bakmak değil cins diye hava atmakmı anlamıyorum...cins e cins -ufaksa ufak-uysalsa uysal bunun ne günahı varda sahip bulamıyor ...

günceliz

Merhaba tastan25; itoigraflarindan gordugum uzere birazcik buyuk bir kopek. benim disiye ihtiyacim vardi. benim de kopegim norfolk terrier cinsinden. fakat bizimki daha minyatur. ben apartman ortaminda yasiyorum ve lojmanda yasiyorum. emin ol benimki kadar olsaydi mutlaka sahiplenirdim. cok da iyi olurdu.

Yanıtlamak için giriş yapın