Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

kuyruk .. - 3.sayfa

ya arkdslar biriniz bana yardımcı olabilir misiniz ? iguanamın bundan 4-5 ay önce bi kuyruk problemı vardı kuyrugunun birkac yeri yara gibi oldu veterinere götürdüm batticon ve thiocilline verdi düzelir gibi olmustu ama simdi de kuyrugunun en ucundan 1-2 cmlik bi kısım kuruyor sonra da kopuyor .. daha sonra 1-2 cm daha .. bu sekilde kuyruk kuruyup kopmaya devam ediyor .. ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

img

icha

15 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

icha iggynin kuyruğu nasıl? kopmalar devam ediyor mu? bence en kısa zamanda veterinere götürmelisin. burada verdiğim adresler ve telefon numaralarından reklam yaptığım zannedilmesin. internette tek bulabildiğim orası idi. amacım, yardım etmek ve iggynin tekrar eski sağlıklı günlerine dönmesine, karınca kararınca katkıda bulunmak.

img

hggultek

20 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

levent`te veterinarium.

img

hggultek

20 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iLgin icin cok tesekkür ederm .. bi tane de üsküdarda buLdum bikac saate götürmeyi düsünüyorum .. en kötü ihtimaLLe yarın okuLa gitmicem onu götürcem .. yine bi parca koptu ):

img

icha

ÖZEL MESAJ

icha son durum ne nasıl oldu durumu iguananın ? veteriner ne dedi durumuna bilgilendir bizi NOT:Bu arada hala iguananın yuvasını yapamadığım için alamıyorum iguana .....

img

kalemtukenmez

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

anca fırsat buLabiLdim .. kaLsiyum eksikLigi yüzünden deri atamamıs sıkısan deriLer kan doLasımını engeLLemis ve kangren oLmus .. kuyrugu kesmedi beLki kurtarabiLiriz diye pazar günü tekrar götürcem o kurums deriLeri kazıycak :S ve kaLsiyum destekLi bi yem verdi deri degisimini koLayLastırak icin .. ama bu sefer de baska bi sorun var :D igumu meyve sebzeye o kadar aLıstırdım ki bu yemi kesinLikLe yemio .. hatta agzına sokuyorum geri cıkarıo :S napıcagımı sasırdım ..

img

icha

ÖZEL MESAJ

igin işallah iyileşir. ben bir kaç soru sormak istiyorum bu kalsiyum vs d3 vitaminin hayvana nasıl vericez ne kadar vericez. igumu aldıgım adam eczaneden damla seklinde d3 d4 vitaminleri var onlardan al dedi ama bilmiyorum ultraviyole ne işe yarıyor u varda d3 vitamini almama gerek yokmu d3 varsa uv ye gerek yokmu birisi açıklaya bilirmi.

img

hsnsli

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ben iguana için calcidine kullanıyorum.toz şeklinde ufalıyıp marula salatalığa ekeliyorum zevkle yiyor. zaten calcidine calsiyum ağırlıklı ve d3 vitaminide var. ilk damlayıda aldım ayrıca baktım aynı oranda calcidinede de olduğunu görünce busefer fazla yükleme olur die almadım.

img

abort

15 yıl 8 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ