Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Keklik Yumurtası 4TL

img

osmansurucu

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

osman bey bence bu ilanın altına satış iptal yazın.çünkü bu saatten sonra keklik yumurtalarının döl oranı çok düştüğünden bu işi yapanlar eş dosta hediye ediyor ve bunu yaparkende yumurtaların çoğu dölsüzdür haberin olsun diyor.sizde ilanınızın altına satış iptal yazıp bu yöntemi kullanırsanız daha makbul olur kanatlı severler açısından.yinede siz bilirsiniz tabiiki fikir bizden,karar sizden.saygılar.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Üretim fazlası keklik yumurtaları satılıktır. Keklikler 1-2 ve 1-3 kafeslerdedir. 100 ve üzeri siparişlerde özel fiyat. 532 543 46 86 [email protected]

img

osmansurucu

ÖZEL MESAJ

Karakus, bu saatten sonra derken? Kekliği entansif anlamda yetiştiriyorsanız; örneğin yıllık 50 yumurta alırsanız bunun ilk 3-5 ve son 5-7 tanesi dölsüz olur. Elimde şu an yumurtlayan 25 takım, yumurtaya girmek üzere olan da bi 15 takım var. Yumurtlayanlar da başlayalı uzun zaman olmadı. Nasip demek gerekir, eyvallah ancak sebebimizi kusursuz işledik biz...

img

osmansurucu

ÖZEL MESAJ

yok dişilerin yumurtlamasına sözüm yok elbette hala yumurtluyorlar.ama erkeklerin çiftleşme isteği bu zamanda iyice azalıyor.hepside dölsüz olur demedim zaten ama 2 ay öncesine göre döl oranı yarı yarıya düşmüştür.ben bunu kastedmiştim.neyse size hayırlı müşteriler.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

O hayvanların bulunduğu şartlarla direk alakalıdır. Korkmayın tanıyanlar bilir kaptı-kaçtı ticareti yapmıyoruz. Biz sürekli buralardayız.

img

osmansurucu

ÖZEL MESAJ

neden korkucam anlamadım.benim sizden yumurta almak gibi bi düşüncem yokki.allah a şükür elimde damızlığımda,palazımda,civcivimde,yumurtamda mevcut.ama dediğim gibi yumurtaları ben hediye ediyorum,satmıyorum.hatta hediye ederken bile bak yarı yarıya boş çıkabilir yanlış anlama diyorum.tabi siz satabilirsiniz mal sizin sonuçta.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın karakuş arkadaşım ortada bir satış varsa önce kişinin güvenirligini araştırın ondan sonra kişiyle ileşime gecin yok sen alıcı degilsen hiç birini sorgulama egerki satış olursa 20 yumurtadan 10 dölsüz cıkarsa illaki karşılar öyle vur kac yok osman kardeşimde beni bilen bilir ben kefilim egerki cıkmayan yumurta olursa ben kendim telafisini yapacagım kefilim 05364817421 adem alkaner

ok.yanlış yorumumdan dolayı herkesten özür dilerim.hayırlı müşteriler osman beye.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana avukat diyen sayın karakuş milletin yumurtalarına avukatlığı güzel yapıyorsun herkesin malını kötülemekte üstüne yok maşallah her yöne yetişiyorsun senin işin gücün millete çamur atmak sanırsam yakında istenmeyen sevilmeyen vatandaş olucaksın haberin olsun bir kaç gündür seni izliyorum her yazdığın yerde saldırgan agresif tavırların birde insanlara iftira atmayı iyi beceriyorsun bence sen en kısa bir zamanda piskoloji doktoruna gitsen iyi olur!