Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Keklik Yumurtası 4TL - 2.sayfa

img

osmansurucu

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sn. Karakus Ağzınız bir kere yanmış ama bunlar hep birer tecrübedir. Zamanla bu piyasayı tanır ve kimlerle alışveriş yapılacağını, kimin hayvanı iyidir, kimin damızlıkları safkandır, kimin yumurtalarının döl oranı yüksektir, hatta kimin kümesinde ne hastalık vardır ezberlersiniz... Bu kadar fevri davranmanız gerekmez! Hele hele tanımadığınız kişiler hakkında hiç.... Siz araştırmadan etmeden, bir anlık hevesle hiç tanımadığınız birinden hele hele yumurta almak gibi bir hata yapmışsınız. 5 TL`ye 35 liralık kekliğin yumurtası satılırken, 8-10 liraya, 100-150 liraya rahatça palazını satabileceğiniz bir hayvanın yumurtasını alabileceğinize kaanat getirmişsiniz ki ben bunun mümkün olmayacağını tahmin edebilirim. Ne olursa olsun ortada bir mağduriyet var eyvallah ama bunu diğerlerine sakın mal etmeyin. Biraz araştırırsanız Osmanın kim olduğunu, nasıl biri olduğunu ve ne kadar geniş bir vizyonu olduğunu öğrenebilirsiniz. 3`e 5`e tamah edecek insanlarla aynı kefeye konmak ben dahil hiçbir kardeşimin ve dostumun tahammül edebileceği birşey değildir. Zaten yanlış anlaşılmadan dolayı özürde dilemişsiniz. Bazı kişiler vardır gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz ve bunlardan biride Osman SÜRÜCÜ kardeşimdir. Alışveriş yapıpta Mağdur oldum diyen varsa gelsin ben gideririm mağduriyetini... Bu kadarda güvenirim. Kemal UYGUR 0532 5246403 Beşiktaş İSTANBUL

img

wahshi

19 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kemal bey teşekkürler.zaten özür de dilemiştim.ayrıca yönlendirdiğiniz için teşekkürler.adem bey ve siz bu şekilde kefilim dediğinize göre banada alışveriş yapacak bir yer çıktı demektir.osman beye tekrar hayırlı müşteriler.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yawlakoz sende bak işine.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

karakuş sen bu uzun dilinden kavgacı saldırgan tavırlarından dolayı gün gelir sağlam bir dayak yersin birinden demedi deme benden sana dost tavsiyesi herkese saldırma seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokma yeni gelin gibi her önüne gelene atlama sazan gibi çekirge bir zıplar iki zıplar ücüncüde düşer kucağa sölemedi deme

maşallah seninde ne mal olduğunu cümle alem gördü işte.çok terbiyelisin.ağzından bal damlıyor.bende bilirim burda senin gibi terbiyesizce konuşmayı ama can ın da dediği gibi burası aile ortamı ve millet aileleriyle yorumları okuyor.o yüzden senin seviyene inemem inersem zaten senin gibi cümle alemin önünde rezil olurum.en iyisi bırakayımda sen kendi kendine konuş.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

zaten şurda topu topu 9 mesaj yazmışsın insanlara onunda 7 tanesini benimle uğraşırken yazdın.demekki çok evcilsever bir insansın herhalinden belli.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bakın arkadaşlar 25 yıldır bu işi yapıyorum yani yaban hayvanları üretim keklik ve sülün en başta yıllarca araştırdım damızlıklara iyi bakarsanız bir dişi keklikten sezonda 100 yumurta alırsınız bunun %90 nı garanti çıkar sülünde ise 80 yumurta alısınız bunun %70 çıkar yani sizin yumutalarınızın döllü dölsüz oluşu damızlık seçimi bakım en başta gelen unsurlardır ,ayrıca başka bir bölümde yine tartışma vardı beyaz kklik meselesi zaten literetürde beyz keklik diye bir kelikyoktur bu keklik albinodur yani hatadır bu keklikler norml kekliklerin arasından çıkmadır beyaz kekliklerin altındanda normal keklik çıkabilr buda normaldir bence kimse kimseyi suçlamasın yumurtada garanti diye bir şey olmaz burdan gönderirisiniz yolda kargoda tarlar kırılır sallanır bozulur mühim olan çıkanı damızlık yapıp üretmektir kalın saglıcakla

img

suluncu

20 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

haklı olabilirsiniz sülüncü bey ama birde o beyaz keklik yumurtalarını aldığım şahısın kendi ağzından kendi mesajını okuyup yorum yaparsanız sevinirim.işte mesajı: Selamün aleyküm arkadşlar ben aksarydan emre doğan çil ve beyaz keklik yumurtası satığım bütün habi sever arkadşlara kınalı keklik gönderilmiştir. Evet yanlış duymadınız onlarca kişiye beyaz ve çil keklik diye kınalı keklikyumurtası gönderdim ve telefonlara bakamıyorum çünkü telefonlara hakaret içeren sözler geliyor telefonlar hiç susmuyor... ve bu mağdur arkadaşlarımız doğru söylüyorlar ama bende mağdurum çünkü bütün bu yumurtaları kırıkladen uğur isimli şahıstan satın alıp satıyordum ve müşterilerime kendimindir kendim üretiyorum demiştim. krıkkaleden yumurta aldığım arkdaşla bu gün görüştüm ve mağdur arkadaşların paralarını ban geri iade edeceğini söledi ve bende o arkadaştan aldığım zaman bütün beyaz keklik ve çil yumurtası diye satığım arkadşlara tekrardan aldığım paralarını iade edeceğim hepinizden teker teker özür diliyorum bu mesajımı okyan arkadaşlar duyurulur 05462638430 nolu numarama lütfen sadece hesap numaranızı adınızı soy adınızı yazarak mesaj ve ne kadar para gönderdiğinizi yazarak cevap verin saygılarımla emre doğan

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kemal Abi, Adem Alkaner, yazdıklarınız beni onurlandırdı Allah Razı Olsun. Karakus Arkadaş, Burda ticaret yapıyoruz. Elbette kusurlu mal olur, sıkıntı doğar. Bunlar insanları üzer. Güvenilirlik de sadece iyi mal satmakla doğmaz. Satılan malın arkasında durmakla kazanılır. Elbette dölsüz yumurta olur. Kargoda giderken çok sallanır çıkmaz, damızlık erkeklerin o hafta keyfi yoktur çıkmaz. Ama biz sattığımız malın ARKASINDAYIZ. 3-5 kuruş içinde kadim dostlarımızın isimlerini eskitmeyiz. Saygılar. NOT: Keklik yumurta satışı kapanmıştır. Aldığımız 500 adetlik sipariş teslim edilince tekrar bilgi vereceğiz.

img

osmansurucu

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sadece şunu yazöak istiyorum bulgaristandan 8000 adet keklik yumurtasu getirttim 2500 adet çıktı ne diyebilirimki.

img

suluncu

20 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ