Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Arkadaşım, banane senin getirtip çıkartamadığın yumurtadan? Yazacak başka topic mi yok? Söyledik orda yumurta satışımız durdu diye...
bu karakuş milletin ilanlarına çamur atıp ortamı geriyor ama intokoda birde sahibinden sitelerinde satışlarına tam gaz devam ediyor hemde piyasanın 2 katı fiyatlarla satış yapıyor birde diyor ben satıcı deilim bir insan bu kadar yalancı utanmaz iki yüzlü olabilir burda karıştırdı ortalığı kendisi bakıyor işine satışlarına inanmayan diğer sitelere bakabilir bu şahısı ne b..k olduğunu görmek için. ARKADAŞLAR BU KARAKUŞA DİKKAT
ulan karaktersiz köpek sana cevap yazmıycam dedim ama benim terbiyemide bozdun en sonunda haysiyetsiz şerefsiz.sen insanları tanımadan ne yorum yapıyorsun adi şerefsiz.neden satış yaptığımı biliyormusun.bilenler biliyorda sen bilmezsin söyleyeyim maddi ihtiyaç dün çocuğum oldu hanım hastanede yatıyor,ceptede doğru dürüst para yok koydum ilanları oraya 400 lira para toparladım dursun kenarda.lazım olursa kullanırım olmazsa tekrar hayvan alırım.bunlar bulunmaz hint kumaşı değil ya.ama sen harbi şerefsizmişsin.beyaz keklik mevzusundada bana bok attın sonra göt oldun sustun.noldu dolandırıcı dediğim adam bile suçunu itiraf etti.sen hala benimle uğraşıyorsun.CAN VALLA KUSUSRA BAKMA YAZMIYCAM DEDİM BU ŞEREFSİZE AMA DAYANAMADIM.görüyosun ağır tahrik var.
UMARIM O ÇOCUK SANA ÇEKMEZ!!! Sen seviyeni burda belli ettin herkes görsün senin iki yüzlülüğünü vede gerçek yüzünü ne kadar küfürbaz vede aşağılık bir kişiliğe sahip olduğunu herkes biliyor artık senin. Tüm kötü kelimelerini sana iade ediyorum sana iyi satışlar diliyorum herkes biliyor artık seninde bir satıcı olduğunu. ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN BU ŞEREFSİZE NE MAL OLDUNU GÖRDÜNÜZ
birde utanmadan yalan atıyorsun burda göz göre göre neymiş emre doğan itiraf etmiş sen insanları enayi yerinemi koyuyorsun kimse aptal deildir herkes biliyor emre doğan adıyla sahte nickle giripte itiraf niteliğinde senin yazı yazdığını bırak bu işleri karakuş adam ol adam insanları kandırma birde neymiş çocuğum oldu paraya ihtiyacım var deyipte acındırmaya kalkma kendini. Tamam çocuğun olmuş olabilir ama bu tartışmaya doğan çocuğunla eşini neden alet ediyorsun onu anlamadım yoksa yeni bir pilan peşindemisin yine. Bence hakkındaki tüm gerçekleri burda açıkla yoksa ben açıklıyacam senin gerçek kimliğini herkes öğrenecek senin kim olduğunu sahtekar olduğunu
beni bilen biliyor.işim gücüm yok emre doğan adına açıklama yapıcam,oda bunu hiç görmüycek görmesede kimse ona söylemiycek.senin kapasiten bukadar işte.ne kadar mal biri olduğun belli.0 537 826 96 78 numaram bu beni ara sorunun neyse orda paylaş burda insanların kafasını daha fazla şişirme.konturun yoksa yaz numaranı ben seni ararım.
ayrıca açıkla bakayım kimmişim ben ama o açıkladıklarını not alıcam yanlış bişey açıklarsan başına iş alırsın onuda söyleyeyim.kendimi acındırmaya kalktığımda yok doğruyu söylüyorum.herkesin herzaman parası olmayabilir.ama allaha şükür şuan yetecek kadar var kenarda.sonra koca kafalı arkadaşım.orda emre doğan ın telefon numarası var.ara sor konuş.emre doğan senmisin de.ilanı senmi verdin de.benim telefon numaramıda yazdım.benide ara bak seslerimiz birbirine benziyormu.
ya arkadaşlar nedir bu muhabbet anlamadım doğrusu arkadaş bir yumurta satıcak onuda burnundan getirdiniz serbes piyasa isteyen istediğine satar bunun derdi tasası sizemi düştü yapmayın arkadaş satışıda kapattı hala tartışma sürüyor ayıp yani bu yazılanları herkes okuyor koca koca adamlarsınız yakışıyormu
karakuş kelimelerin çakışıyor artık ne dediğini kendinde bilmiyorsun bence senin ruh sağlığın bozuk bir önceki yazında ağıza alınmıyacak küfürler ediyorsun şimdide diyorsun ara beni paran yoksa ararım falen felan çok şükür ALLAHIMA paramda var itibarımda var halsiyetimde var şerefimde var telefonumda kontürümde var işimde güzel özel bir şirkette çalışıyorum cumartesi pazar haftalık tatilimde var. Ne senmin parana nede kontürüne ihtiyacım yok beni kızdıran sadece senin iki yüzlülüğündür insanlara çamur atıyorsun saldırıyorsun olmadık iftiralar atıyorsun milletin ekmeğiyle oynuyorsun ama öte yandanda sen kendin tam gaz hayvan satışına devam ediyorsun. Sanane adamın yumurtası dölsüzmüş milletin derdi senimi d...i? neyse terbiyem müsade etmiyor artık. Bana karşı kullandığın tüm terbiyesiz kelimeler için tüm okuyucular önünde özür dile aksi taktirde kanuni işlem başlatıcam hakkında kardeşim avukattır bilgine senin hakkında ki tüm bilgiler bende mevcuttur tüm yazılan yazılar birebir kopyaya alınmıştır tarafımdan. Saygılar tüm üyelere verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diler saygılarımı sunarım
ay ödüm patladı.başlatmazsan adam değilsin karektersiz.ben sana tlefon numaramı verdim neyse derdin ara konuşalım yok yemiyosa sen ver ben arayayım diyorum oda yok.hala burda havlayıp duruyosun.