Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

BU GÜZELLİĞİ KAÇIRMAYIN !!!!!!!!!! -

Kızımız çook iyi huylu sevecen sevgi dolu bir dosttur. Ev ve çocuklar için idealdir. Kısırlatırılmış ve kuduz aşısı yapılmıştır. Çok akıllıdır. Artık onunda ailesi olsun istiyoruz.
Sahiplenmek isterseniz:
Nüfus kâğıdı fotokopisi, ev faturası fotokipisi ile beraber ailenizle geliniz.
Yalnız gelenlere köpek verilmeyecektir.
Ailelerimizi özenle seçeceğiz. İstediğimiz bir ömür hastalıkda sağlıkda , yaşlılıkta beraber olma sözünü verebilecek ailelerdir.
Yer Tuzla rehabilitasyon merkezi.
ÜCRETSİZDİR AMA YARDIM KABUL EDİYORUZ.
Lütfen gelirken kuru mama , konserve mama ve eski örtüler getiriniz.
Haftanın 7 günü saat 12:30 -15:30 arası sahiplendirme yapıyoruz
Adrese gönderimimiz yoktur. Yavru cins bulunmaz
İrtibat: 🔒 Üyelere Özel
29 EKİMD`DE AÇIGIZ

İntoko: BU GÜZELLİĞİ KAÇIRMAYIN !!!!!!!!!!

42 günlükk pittbulll... satılıkk... izmirrr -
42 günlük yavru pitbullumu satıorum pitt. beyazz kahverengi beneklidir çok güzel bir köpektir. isteyenlere msnden fotosu atılırr 🔒 Üyelere Özel

3,5 aylık rottweiler -
Yurt dışından gelme 3,5 aylık kulak secereli erkek rottweiler kuyruk kesimi parazit ve karma aşıları yapılmış sağlıklı ırk garantili harika bir yavru tam bir oyun hastası tuvalet eğitimli 🔒 Üyelere Özel mailto:🔒 Üyelere Özel resimler 🔒 Üyelere Özel sitesinden bakabilirsiniz ANTALYA

ANTKEM K-9 KENNELS KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ -
ANTKEM K-9 KENNELS KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ Köpek eğitimi uzun zorlu bir yoldur.Sürekli dikkat ve sabır gerektiren bir iştir.Eğiticinin pratik ve çözümleyici olması gerekir. Bir çok zaman sıkıcı ve motivasyonun kaybedilebileceği anlar yaşanabilir. Bu durumlar aynen köpek içinde geçerlidir. Köpek doğal olarak ihtiyaç hissetmediği zorlamalar ve yaptırımlara maruz kalacaktır.Genel olarak bunlar köpek için sıkıcı , zorlayıcı ve hatta özgürlüğünü kısıtlayıcıdır. Eğer eğitici köpeğine istediklerini iyi bir şekilde ifade edemiyor ve köpeğin davranışlarını yorumlayamıyorsa bu durum köpek için çok daha çekilmez olur.Eğitimde oluşabilen onca zorluk ve olumsuz durumlarına rağmen eğitici eğitim alanını ve saatlerini köpeği için en iyi ortam ve yer haline dönüştürebilmelidir. Bunu tek yolu köpeğin ihtiyaçlarını kulak vermek ve bu yönde çalışmakla oluşur.iyi bir eğitici köpeği eğitimden mutluluk ve heyecan duyar. Köpeği için en değerli saatler eğitici ile geçen saatlerdir. En değerli şey ise eğiticinin verdiği ödüldür. Köpek bize kızdığında yada bilerek yanlış reaksiyon göstermez. O öğrendiklerini uygular. Köpeğin eğitimde gösterdiği gayret heyecanlı , zorlu ve ilginç olan atmosferi tekrar yaşamak içindir. Bu nedenle her zaman eğitim köpek için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Bu nedendendir ki köpeğinizi eğitime verirken eğitimcinin bu konuda yeterli bilgiye sahip olup olmadığını test ediniz, ve köpek eğitimi ile ilgili sertifikasının belgesinin olup olmadığını kontrol ediniz Her eğitimciyim diyene ben yaparım ben eğitirim diyene itimat etmeyiniz unutmayınız ki yanlış ellere teslim edilen bir köpeğin bırakın eğitim alması telafisi mümkün olmayacak sonuçlar doğurabileceğini unutmayınız. Hasan YANAR (T.S.K) kökenli (Emn.Gn.Md.Lüğü K.E.M) sertifikalı köpek eğitim uzmanı Gsm : 🔒 Üyelere Özel E-Mail : 🔒 Üyelere Özel Web : 🔒 Üyelere Özel ANTALYA EĞİTİM`LERİMİZ SÜRELERİ & ÜCRETLERİ : 1. Temel İtaat süre : 20-25 gün 2. İleri İtaat süre : 20-25 gün 3. Alan koruma süre : 20-25 gün 4. Bodyguard (saldırı ) : 20-25 gün 5. Tuvalet eğitimi : 10-15 gün 6. Pansiyon : günlüğü..... 20 Tl 7. Özel istek eğitimleri : Eğitim çeşidine göre değişir. 8. Gösteri köpeği eğitimi : 2,5-3 ay 9. Branş eğitimleri ( Bomba,İz takip,Arama kurtarma vs.) 5-6 ay 10. Full eğitim %20 indirimlidir Eğitimlerde eğitim ücretinin yarısı peşin yarısı eğitim bitimindedir. Eğitime gelecek köpekler kullandıkları mamaları ile birlikte gelmelidir.Aşı kartlarını yanınızda getirmeyi unutmayınız. Türkiye`nin neresinde olursanız olun bir telefon kadar yakınız her ile servisimiz vardır.

izmir`den 5 aylık dişi aşılı karneli sibirya kurdu -
izmir den 5 aylık beyaz dişi aşılı karneli tuvalet eğitimli sibirya kurdu satılık ücret:150 tl irtibat:🔒 Üyelere Özel

DOSTLAR DİKKAT UYARIDIR. -
arkadaşlar mafyahusk isimli kişinin ne olduğu belirsizdir. hayvanlarla ilgili tüm sitelerde bir taraftan köpek isterken bir taraftanda üçretsiz verilen köpeklere talip olmaktadır. LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM

arkadaşlar mafyahusk isimli kişinin ne olduğu belirsizdir. hayvanlarla ilgili tüm sitelerde bir taraftan köpek isterken bir taraftanda üçretsiz verilen köpeklere talip olmaktadır. LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM

ankarada 500 tl 2aylık golden tüm malzemlryle berabr satılk -
arkadaslarr mecbryettn acil satmam lazımm 2 aylık dişi golden 600 düşünüodm ama 500e wercemm sadece werecgm malzemlrn değeri 450 liradır. ilgilennlere detayları anlatablrm. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ankarada 500 tl 2aylık golden tüm malzemlryle berabr satılk -
arkadaslarr mecbryettn acil satmam lazımm 2 aylık dişi golden 600 düşünüodm ama 500e wercemm sadece werecgm malzemlrn değeri 450 liradır. ilgilennlere detayları anlatablrm. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

alman coban kurdumu 100 tl ye satıyorum / izmir ) -
ARKADASLAR ANNE BABA SAFKAN OLUP 55 GÜNLÜK ALMAN COBAN KÖPEGİMİ SAMTAK ZORUNDAYIM CUNKU BAKAMIYORUM OKULUMDAN DOLAYI . EGER ONA İYİ BAKABİLECEGİNİ DÜSÜNEN ARKADALSR VARSA BANA ULASSIN 55 GÜNLÜK DİŞİ DİR. FİAT 100 TL 🔒 Üyelere Özel

Alman Cobanımı 150 TL ye Satıyorum ( İZMİR ) -
ARKADASLAR HALAMIN HEDİYESİ OLAN SAFKAN ANNE BABAN DAN OLAN ALMAN COBAN KÖPEGİMİ SATMAK ZORUNDAYIM CUNKU BAKAMIYORUM İZMİRDE OTURUYORUM 150 TL İSTİYORUM CABUK GİTSİN DİE CUNKU BAKAMIYORUM HEM ONA EZİYET HEM BANA ALICILAR BANA TELEFON İLE ULASABİLİRLER MSJ ATARSANIZDA CVP VEREBİLİRİM. 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN MACAR KOCA KAFA YAVRULAR -
ARKADAŞLAR MERHABA; ORJİNAL SAFKAN MACAR SECERELİ ROTUMUZ 1,5 AYA KADAR DOĞURACAK FİYAT OLARAK HALEN BELLİ DEĞİL ANCAK E-MAİL YADA TEL BIRAKIRSANIZ TARAFINIZA ULAŞILARAK BİLGİ VERİLEBİLİR.BİLGİNİZE

ARKADAŞLAR MERHABA; ORJİNAL SAFKAN MACAR SECERELİ ROTUMUZ 1,5 AYA KADAR DOĞURACAK FİYAT OLARAK HALEN BELLİ DEĞİL ANCAK E-MAİL YADA TEL BIRAKIRSANIZ TARAFINIZA ULAŞILARAK BİLGİ VERİLEBİLİR.BİLGİNİZE