Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

juck russell -
Arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce gidip istanbuldan getirdiğim henüz on aylık ve tüm aşıları eksiksiz olarak yapımış köpeğimi masrafarı karşılığında sahiplendirmek istiyorum. Petim dişidir, safkandır ve hiçbir sağlık sorunu yoktur! Ancak tek bir şart ile bu güzeller güzeli saihplendireceğim oda evde bakılacağı garantisinin verilmesi. Çünkü ufaklık bağlı kalmaktan ve yalnızlıktın hoşlanmıyor. 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan benimle görüşebilirsiniz. Yanında 15 kg lik henüz aldığım mamasınıda vereceğim. ücreti 300 tl dir

juck russell -
Arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce gidip istanbuldan getirdiğim henüz on aylık ve tüm aşıları eksiksiz olarak yapımış köpeğimi masrafarı karşılığında sahiplendirmek istiyorum. Petim dişidir, safkandır ve hiçbir sağlık sorunu yoktur! Ancak tek bir şart ile bu güzeller güzeli saihplendireceğim oda evde bakılacağı garantisinin verilmesi. Çünkü ufaklık bağlı kalmaktan ve yalnızlıktın hoşlanmıyor. 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan benimle görüşebilirsiniz. Yanında 15 kg lik henüz aldığım mamasınıda vereceğim. ücreti 300 tl dir

juck russell -

sokak köpeğine yuva aranıyor -
sokakta bulduğumyavru köpeğe acilen yuva aranıyor... çok tatlı,çok küçük. ilgiye ve bir eve muhtaç

papillon bebeklerimiz -
2.10.2009 tarihinde papillonlarımız doğdu.Anneleri ve babaları isviçre doğumlu kendi köpeklerimiz, yavular gerekli tüm aşıları yapılınca sahiplendirilecekler.Fiyat 1200 Tl. Irk hakkında daha fazla bilgi için 🔒 Üyelere Özel . ciddi alıcılar 🔒 Üyelere Özel adresime mail gönderebililer[url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

Alman Kurdu veya Kangal -
Herkese selamlar bahçeli müstakil bir evde oturuyorum. uzun süredir yavru bir alman kurdu veya kangal yavrusu arıyoruz eşimle birlikte ama bulamadık bi türlü. Son çare barınaklara bakmayı düşünüyoruz ve bir buraya yazmak istedik. Ankarada ikamet ediyoruz eğer yavrularından birisini vermek isteyen olursa lütfen yardımcı olursanız bizde sayenizde bir yavru sahibi olmuş olacağız. Bakılacağı yeri yavru sahibi gelip görebilir aklında soruları yanıtlamış olabilir. bana 🔒 Üyelere Özel mail adresinden ulaşabilirseniz gerçekten çok sevinirim. iyi günler şimdiden teşekkür ederim

ANKARA KREM RENKLI GOLDEN YAVRU -
Ne yazik ki Ada kizimin yavrulari ile ilgili korktugum seylerden birisi basima geldi. Annesine en cok benzeyen disi yavrumu verdigim aileden geri almak zorunda kaldim cunku kesinlikle vaadettikleri gibi olmadi hersey ben de bana verdikleri ucreti iade ederek yavruyu geri aldim. Simdi 80 M2 lik ev ve 120 M2 lik teras alaninda Anne, bizimle kalan erkek yavrumuz ve bu geri gelen kiz ile beraber 3 kopek oldu nufus, yavru 30 mayis dogumlu yani ekimin 30 unda 5 ayina girecek arkadaslar bu dunya guzeli kizima sonsuz sevgi sabir ve ilgi ile bakabilecegine inandiginiz kisiler varsa lutfen benimle ilstisime gecmelerini saglayin evde iki kedi uc kopek oldukca bizi zorlar hale geldi hem maddi hem de manevi anlamda. Biz Ankara dayiz Ankara ici ya da bizzat gelip ( bizzat derken bir insan tarafindan yani, kargo otobus vs araciligi ile degil) alinmak sartiyla Ankara disina da verebilirim. Kuzucugun asilari alan aile tarafindan yaptirilmamis ben kaldigim yerden devam ediyorum iki asisi kaldi sadece onun disinda krem rengi tuyleri var, gel git hayir otur gibi komutlari biliyor ve tuvalet egitimi se neredeyse tamamlanmis halde ( arada kacaklar oluyor o ayri), saglik sorunu yok disleri ciktigi andan itibaren proplan mama ile beslendiler ve her gun duzenli vitamin surubu icti bir dis sarimsak yedi yani tuyleri son derece saglikli Ucret olarak 300 Tl istiyorum

ANKARA KREM RENKLI GOLDEN YAVRU -
Ne yazik ki Ada kizimin yavrulari ile ilgili korktugum seylerden birisi basima geldi. Annesine en cok benzeyen disi yavrumu verdigim aileden geri almak zorunda kaldim cunku kesinlikle vaadettikleri gibi olmadi hersey ben de bana verdikleri ucreti iade ederek yavruyu geri aldim. Simdi 80 M2 lik ev ve 120 M2 lik teras alaninda Anne, bizimle kalan erkek yavrumuz ve bu geri gelen kiz ile beraber 3 kopek oldu nufus, yavru 30 mayis dogumlu yani ekimin 30 unda 5 ayina girecek arkadaslar bu dunya guzeli kizima sonsuz sevgi sabir ve ilgi ile bakabilecegine inandiginiz kisiler varsa lutfen benimle ilstisime gecmelerini saglayin evde iki kedi uc kopek oldukca bizi zorlar hale geldi hem maddi hem de manevi anlamda. Biz Ankara dayiz Ankara ici ya da bizzat gelip ( bizzat derken bir insan tarafindan yani, kargo otobus vs araciligi ile degil) alinmak sartiyla Ankara disina da verebilirim. Kuzucugun asilari alan aile tarafindan yaptirilmamis ben kaldigim yerden devam ediyorum iki asisi kaldi sadece onun disinda krem rengi tuyleri var, gel git hayir otur gibi komutlari biliyor ve tuvalet egitimi se neredeyse tamamlanmis halde ( arada kacaklar oluyor o ayri), saglik sorunu yok disleri ciktigi andan itibaren proplan mama ile beslendiler ve her gun duzenli vitamin surubu icti bir dis sarimsak yedi yani tuyleri son derece saglikli Ucret olarak 300 Tl istiyorum

izmir alman kurdu dişi 50 günlük -
köpegime bakamadıgım için uygun fiyata sahiplendirmek istiyorum iletişim 🔒 Üyelere Özel fiyat 300 tl

köpegime bakamadıgım için uygun fiyata sahiplendirmek istiyorum iletişim 🔒 Üyelere Özel fiyat 300 tl

Evde bakabilecegi, bakima muhtac bir kopek ariyor. -
BU BİR İLETİDİR.İLETİŞİM BİLGİSİYLE TEMASA GEÇİNİZ. ------------------------------------------------------ Cok eski bir arkadasimin, guzel yurekli kizi Asli aradi. Halen Canakkale`nin Can ilcesinde yasiyorlar. Evde bakabilecegi, bakima muhtac bir kopek ariyor. Yardimci olabilirsek, bir cani koruma ve bakim altina alacagiz. Asli`nin maili aslicanan83@ 🔒 Üyelere Özel.

1.5 yaşına kadar golden alınır -
Öncelikle merhaba arakdaslar ben izmirde oturuyorum.bahceli bir evimiz var 1.5 yasına kadar golden sahiplenebilirim siz evin icinde bakmıs bulunuyorsanız bende evin icnde bakabilirim o konuda sorun olmaz . neden golden diye sorabilirseniz goldenler bekci köpegi olarak gecebilir ama hem akıllı hemde oyuncu bir köpek oldugu icin bunu sectim.benimle vakit geciricek bir arkadas olucak tasmasız dolasıcak .neyse fazla uzatmıyayım böyle bir sahiplendirmek üzerine olan yavrunuz varsa talibim !. 0232 438 70 58 🔒 Üyelere Özel

0 * 150 tl ye kadar Husky Alınır -
ARKADASLAR İZMİRDE OTURUYORUM 150 TL YE KDAR Yavru husky arıyorum 🔒 Üyelere Özel 0232 438 70 58

0 * 150 tl ye kadar Husky Alınır -
ARKADASLAR İZMİRDE OTURUYORUM 150 TL YE KDAR Yavru husky arıyorum 🔒 Üyelere Özel 0232 438 70 58

Masraf karsiligi - MALTESE - resimli -

Masraf karsiligi MALTESE disi kopek yavru veriyorum - yasi 3,5 aylik , tum asilari yapildi , asi karnesi mevcut , tuvalet egitimli , 0 numara - yetiskin hallinde agirligi 1,5 kg gecmez , boy 20 sm gecmez , saglik ve irk garantili. Cep :  00359888938321  E-mail : 🔒 Üyelere Özel

Masraf karsiligi - YORKSHIRE TERRIER - resimli -

YORKSHIRE TERRIER masraf karsiligi disi kopek yavru veriyorum - yasi 3,5 aylik , tum asilari yapildi , asi karnesi mevcut , tuvalet egitimli , 0 numara - yetiskin hallinde agirligi 1,5 kg gecmez , boy 20 sm gecmez , saglik ve irk garantili. Cep :  00... E-mail : 🔒 Üyelere Özel

YORKSHIRE TERRIER masraf karsiligi disi kopek yavru veriyorum - yasi 3,5 aylik , tum asilari yapildi , asi karnesi mevcut , tuvalet egitimli , 0 numara - yetiskin hallinde agirligi 1,5 kg gecmez , boy 20 sm gecmez , saglik ve irk garantili. Cep :  00... E-mail : 🔒 Üyelere Özel