Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

İstanbulda yasıyorum yavru Golden , Alman kurdu, rotweiller arıyorum -
evimde besleyecegim için her hangi bir zorlugu olmuyacagı için sevkatle bakacagım için yavru arıyorumGolden , Alman kurdu, rotweiller arıyorum. dostum, arkadasım olmasını istiyorum. iletişim adresi msn : 🔒 Üyelere Özel bekliyorum

İstanbulda yasıyorum yavru Golden , Alman kurdu, rotweiller arıyorum -
evimde besleyecegim için her hangi bir zorlugu olmuyacagı için sevkatle bakacagım için yavru arıyorumGolden , Alman kurdu, rotweiller arıyorum. dostum, arkadasım olmasını istiyorum. iletişim adresi msn : 🔒 Üyelere Özel bekliyorum

Yavru Arıyorum -
Slm.Manisa`da ikamet ediyorum. Bahçeli evim var. Golden, Kangal, Kurt vb. yavru arıyorum. ücret olarak cüzi bir miktar verebilirim. ilgilenenlere tşk. 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Husky,Boxer,Alman Kurdu Yada Golden Arıyorum...(BURSA) -
Merhaba Ben Bursa`dan bir hayvanseverim Bahçeli evimde beslemek için Ücretsiz Husky,Boxer,Alman Kurdu Yada Golden Arıyorum Alacağım köpeğin En önemli özelliği saldırgan olmaması gerekiyo. Evde 18 yaşında bir fino köpeğim var onunla kavga etmemeleri için Köpeğinize çok iyi bakılacağının garantisini veriyorum... Bursa dışından da olursa kargo ücretini karşılarım... 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz... 🔒 Üyelere Özel

Merhaba Ben Bursa`dan bir hayvanseverim Bahçeli evimde beslemek için Ücretsiz Husky,Boxer,Alman Kurdu Yada Golden Arıyorum Alacağım köpeğin En önemli özelliği saldırgan olmaması gerekiyo. Evde 18 yaşında bir fino köpeğim var onunla kavga etmemeleri için Köpeğinize çok iyi bakılacağının garantisini veriyorum... Bursa dışından da olursa kargo ücretini karşılarım... 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz... 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Cinsi Fark eTmez köpiş Arıyorm ( izmir ) -
Öncelikle merhaba . ben izmirde oturuyorum.Ücretsiz olarak bir köpek sahiplendirmek istiyenler varsa bana ulassınlar..Yası ve Cinsi Fark etmez Eger elinde olanlar lutfen bana ulassın. 🔒 Üyelere Özel 0232 438 70 58

Golden Arıyorum ( izmir) -
Öncelikle merhaba . ben izmirde oturuyorum.150 Tl ye kadar Golden verebilecekler lutfen bana ulassın.Yası ve Cinsi Fark etmez Eger elinde golden olanlar lutfen bana ulassın. 🔒 Üyelere Özel 0232 438 70 58

Rotweiller Arıyorum ( izmir ) -
Öncelikle merhaba . ben izmirde oturuyorum.150 Tl ye kadar Rotweiller verebilecekler lutfen bana ulassın.Yası ve Cinsi Fark etmez Eger elinde Rotweiller olanlar lutfen bana ulassın. 🔒 Üyelere Özel 0232 438 70 58

Sibirya Kurdu Arıyorum ( izmir ) -
Öncelikle merhaba . ben izmirde oturuyorum.150 Tl ye kadar Sibirya kurdu verebilecekler lutfen bana ulassın.Yası ve Cinsi Fark etmez Eger elinde sibirya kurdu olanlar lutfen bana ulassın. 🔒 Üyelere Özel 0232 438 70 58

Alman Kurdu Arıyorum.( izmir ) -
Öncelikle merhaba . ben izmirde oturuyorum.150 Tl ye kadar ALman kurdu verebilecekler lutfen bana ulassın.Yası ve Cinsi Fark etmez Eger elinde alman kurdu olanlar lutfen bana ulassın. 🔒 Üyelere Özel 0232 438 70 58

Ankara`da yawru rotwieller aranıyor -
Arkadaşlar cüzi bi miktarda veya ücretsiz 0-4 aylık arası erkek rot. arıyorum.İlgilenenler veya yardım etcekler 🔒 Üyelere Özel yada tyfn__06@hot ulaşsınlar

İstanbul Avrupa Yakasında Labrodor Veya Husky. -
Merhabalar Evimde Labrodor Yada Husky Beslemek İstiyorum. Ailemle Birlikte Yaşıyorum Ev Kendimize Ait. En Üst Katta Oturuyoruz Ve Teras Büyüklüğünde Harika Bir Balkonumuz Var. Ortam Köpek Beslemek İçin Gerçekten Uygun. Avrupa Yakası`nda Husky Veya Labrodor Yavruları Olan Ve Sahiplendirmek İsteyenler Lütfen Yazsınlar. 3-5 Aylık...

erkek american cocker arıyorum.. -
merhaba kocaeli`de yaşıyorum.. erkek american veya ingiliz cocker arıyorum. ücretsiz olması veya ücretli ise aşılarının tam olması tercihimdir.. ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmasını beklıyorum:)

sizde uygun gorurseniz ben istiyorum -
mrb oncelikle alaskaların hastasıyımm ve bugune kadar başka kopek beslemedim yaniartık onların ne zaman ne istedgini neye ihtiyacı oldugunu anlayabiliyorum ve şuanda evimdede 2 tane var eger uygun gorurseniz onuda ailenin 3.uncu ferdi yapmayı istiyorum mustakil bahceli etrafı tellerle cevrili bi evde oturuyorum apt oldugu gibi kimsenin şikayet etme durumu yok yada çalınma riski yok isterseniz goruselım 🔒 Üyelere Özel volkan ateş 🔒 Üyelere Özel

sizde uygun gorurseniz ben istiyorum -
mrb oncelikle alaskaların hastasıyımm ve bugune kadar başka kopek beslemedim yaniartık onların ne zaman ne istedgini neye ihtiyacı oldugunu anlayabiliyorum ve şuanda evimdede 2 tane var eger uygun gorurseniz onuda ailenin 3.uncu ferdi yapmayı istiyorum mustakil bahceli etrafı tellerle cevrili bi evde oturuyorum apt oldugu gibi kimsenin şikayet etme durumu yok yada çalınma riski yok isterseniz goruselım 🔒 Üyelere Özel volkan ateş 🔒 Üyelere Özel

Husky Arıyorum / izmir ) -
öncelikle merhaba . İzmirde oturuyorum 100/175 TL aralıgında yavru bir husky arıyorum. eger elinde olanlar bana ulassın.

rot pitt dogo kangal alman kurdu yada akbaş yavruları arıyorum. ücretsiz yada makul fiyatlı -
ankarada geniş bahceli, müstakil evim var. yavruların fazla büyük olmamasını tercih ederim; bahçeye alışabilmesi için. daha önce alman kurdu ve akbaş beslemişliğim var. özel veterinerim var yavrulara iyi bakacağımı garanti ederim.... 🔒 Üyelere Özel 0536_747_80_58 hafta içleri okulum olduğu için aksam beşden sonra ulaşmanızı tercih ederim. şimdiden ilginiz için teşekkürler...

husky labrador takas -
2 yaşında safkan sevimli husky imi bakamadığım için takas etmek istiyorum maximum 6 aylık labrador ile takas ederim melez labradorda olabilir huskymin resimlerini isteyene gönderirim msn ve tel numaram 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

husky labrador takas -
2 yaşında safkan sevimli husky imi bakamadığım için takas etmek istiyorum maximum 6 aylık labrador ile takas ederim melez labradorda olabilir huskymin resimlerini isteyene gönderirim msn ve tel numaram 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel