Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

TATİL BELDESİ DİDİM İÇİN ÜÇRETSİZ KÖPEK -
DİDİMDE YAŞIYORUZ.İKİ YAŞINDAKİ KIZIMA ARKADAŞ OLACAK ÜCRETSİZ YAVRU ARIYORUM.EVİMİZ MUSTAKİL VE BAHÇELİ.KÖPEĞİNİZ ÖMÜR BOYU TATİL YAPIP,KUMSALDA,ORMANDA KOŞACAK EMİN OLUN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. İBRAHİM KARAMANLIOĞLU İRTİBAT... 🔒 Üyelere Özel

TATİL BELDESİ DİDİM İÇİN ÜÇRETSİZ KÖPEK -
DİDİMDE YAŞIYORUZ.İKİ YAŞINDAKİ KIZIMA ARKADAŞ OLACAK ÜCRETSİZ YAVRU ARIYORUM.EVİMİZ MUSTAKİL VE BAHÇELİ.KÖPEĞİNİZ ÖMÜR BOYU TATİL YAPIP,KUMSALDA,ORMANDA KOŞACAK EMİN OLUN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. İBRAHİM KARAMANLIOĞLU İRTİBAT... 🔒 Üyelere Özel

100 lıraya 2 YASINDA DISI EGITIMLI SAFKAN ALMAN KURDU ACELE EDIN UZULMEYIN -
2 YASINDA DISI asılı kımlıklı egıtımlı alman kurdumu ıst ıcınde ıyı bakıcak kısıye yanlıs duymadınız 100 ytl ye verıyorum 🔒 Üyelere Özel

--Satılık husky(Sibirya kurdu) 200 TL..! 7 aylık ANKARA-- -
Siyah beyaz, mavi gözlü gözlü köpeğim 7 aylık olup tüm aşıları tamdır.Kesinlikle safkandır.Cinsiyeti erkek.. İrtibat= 🔒 Üyelere Özel

--Satılık husky(Sibirya kurdu) 200 TL..! 7 aylık ANKARA-- -
Siyah beyaz, mavi gözlü gözlü köpeğim 7 aylık olup tüm aşıları tamdır.Kesinlikle safkandır.Cinsiyeti erkek.. İrtibat= 🔒 Üyelere Özel

Yavru Ve İri Cins Safkan Köpek Arıyorum -
Çok Büyük Bi Bahçem Var İki Katlı Müstakil Bi Evde Yaşıyorum Daha Öncede Çok Defa Köpek Besledim Yabancısı Değilim Ayrıca Evimde Balık,Kedi,Muhabbet Kuşu Ve Güvercinde Besliorum Köpeğinize İyi Bakacağımdan Emin Olabişlirsiniz. İl Bursa

Yavru Ve İri Cins Safkan Köpek Arıyorum -
Çok Büyük Bi Bahçem Var İki Katlı Müstakil Bi Evde Yaşıyorum Daha Öncede Çok Defa Köpek Besledim Yabancısı Değilim Ayrıca Evimde Balık,Kedi,Muhabbet Kuşu Ve Güvercinde Besliorum Köpeğinize İyi Bakacağımdan Emin Olabişlirsiniz. İl Bursa

İddaa ediyorum böyle ``BEAGLE`` görmediniz; -

Merhaba; Ankaradan 6 aylık, 1. sınıf safkan erkek Beagle yavrusu x532x643x98x20x

Resim yükleyemedim, köpekistan da aynı başlıkla mevcut.

İddaa ediyorum böyle ``BEAGLE`` görmediniz; -

Merhaba; Ankaradan 6 aylık, 1. sınıf safkan erkek Beagle yavrusu x532x643x98x20x

Resim yükleyemedim, köpekistan da aynı başlıkla mevcut.

2 yasında DISI ASILI KIMLIKLI EGITIMLI ALMAN KURDUMU SEMBOLIK FIYATA VERICEM -
2 yASINDA DISI EGITIMLI DAMIZLIK ALMAN KURDU SEMBOLIK FIYATA asılı kımlıklı saglıklı safkan 2 yasında dısı bır kez dogum yapmıs 9 yavru dogurup bakmıs kanaması yakın alman kurdu 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel YAVRU FIATI BILE DEIL RESIMDEKIINDEN COK DAHA GUZELDIR arkadaslar smbolık fıat ne kadar dıye sormayın lutfen bunu yazmamdakı maksat parasında olmadıgımdır ama kopek bakamıyacak kadar parası olmay2 yASINDA DISI EGITIMLI DAMIZLIK ALMAN KURDU SEMBOLIK FIYATA2 yASINDA DISI EGITIMLI DAMIZLIK ALMAN KURDU SEMBOLIK FIYATAanlar lutfen sormasın arayın konusalımm

Pincher kırması köpeğimi ücretsiz sahiplendirmek istiyorum..‏ -
Merhaba, 4 yaşında pincher kırması dişi köpeğimi ücretsiz sahiplendirmek istiyorum.herhangi bir sağlık problemi yoktur. Tuvalet eğitimi var evde bakıldı.. Yurtdışına yerleşeceğimizden dolayı köpeğimizi iyi bakacağına inandığımız ve hayvanları gercekten seven bir aileye vermek istiyoruz.. Konuyla ilgili ayrıntıları görüşmek için 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Engin KELEMENÇE

Pincher kırması köpeğimi ücretsiz sahiplendirmek istiyorum..‏ -
Merhaba, 4 yaşında pincher kırması dişi köpeğimi ücretsiz sahiplendirmek istiyorum.herhangi bir sağlık problemi yoktur. Tuvalet eğitimi var evde bakıldı.. Yurtdışına yerleşeceğimizden dolayı köpeğimizi iyi bakacağına inandığımız ve hayvanları gercekten seven bir aileye vermek istiyoruz.. Konuyla ilgili ayrıntıları görüşmek için 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Engin KELEMENÇE

yavrular sahiplendi -
hepsi yuva buldu ilginize tesekkurler

İzmir İçi Yawru Arıyorum :) -
Arkdşlar İzmirde Yawru Rot. Husky. Vea Golden Arıyorum Daha Önce Alman Kurdu ßakdım Mümkünse 0-3 Aylık Arası

İzmir İçi Yawru Arıyorum :) -
Arkdşlar İzmirde Yawru Rot. Husky. Vea Golden Arıyorum Daha Önce Alman Kurdu ßakdım Mümkünse 0-3 Aylık Arası

PEKİNGESE CİNSİ OĞLUMA YUVA ARIYORUM... -
MERABA ... 07.07.07 DOĞUMLU PEKİNGESE CİNSİ BİR OĞLUM VAR;İSMİ PAŞA! PAŞA,KIZIM PATİK`İN 6 YAVRUSUNDAN BİRİYDİ VE DOĞDUĞU GÜNDEN BERİ BİZİMLE. BÜTÜN EĞİTİMLERİ TAM VE MAMAYLA BESLENİYOR. PATİK İLE İKİSİNİ İDARE ETMEKTE ZORLandIĞIM İÇİN PAŞA`YA SICAK BİR YUVA ARIYORUM.BİZ SUAN ÇATALCA`DAYIZ. TALEP EDENLERİNDE ÇATALCA VE ÇEVRESİNDEN OLMASINI İSTİYORUM. BANA 🔒 Üyelere Özel MAİL ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ ...

PEKİNGESE CİNSİ OĞLUMA YUVA ARIYORUM... -
MERABA ... 07.07.07 DOĞUMLU PEKİNGESE CİNSİ BİR OĞLUM VAR;İSMİ PAŞA! PAŞA,KIZIM PATİK`İN 6 YAVRUSUNDAN BİRİYDİ VE DOĞDUĞU GÜNDEN BERİ BİZİMLE. BÜTÜN EĞİTİMLERİ TAM VE MAMAYLA BESLENİYOR. PATİK İLE İKİSİNİ İDARE ETMEKTE ZORLandIĞIM İÇİN PAŞA`YA SICAK BİR YUVA ARIYORUM.BİZ SUAN ÇATALCA`DAYIZ. TALEP EDENLERİNDE ÇATALCA VE ÇEVRESİNDEN OLMASINI İSTİYORUM. BANA 🔒 Üyelere Özel MAİL ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ ...

Köpek Sahiplenmek İstiyorum -
Bahçeli bir evim var. Bir köpek almak istiyorum. Köpeğinin cinsi önemli değil ama bekçililk iç güdüsü olmasını istiyorum.Durumum köpek bakmaya müsait aşılarını yaptırmasanızda olur aşılarını da yaptırabilirim. Lütfen bana ulaşın 🔒 Üyelere Özel Şimdiden Herkese Teşekkürler