Merhabalar,
3 aylıkken aileme katılan kızım Fındık`ı özel sebeplerden dolayı hiç istemesemde sahiplendireceğim.Şuan kızım 3 yaşında. İlgilenen arkadaşlar var ise 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler.
Merhabalar,
3 aylıkken aileme katılan kızım Fındık`ı özel sebeplerden dolayı hiç istemesemde sahiplendireceğim.Şuan kızım 3 yaşında. İlgilenen arkadaşlar var ise 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler.
Merhabalar,
Merhabalar,
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bedava yavru köpek arıyorum her tür köpek olur bana can dost olacak.. Veteriner bakımı ve kendim olarak çok iyi bakacağıma eminim iyi bir yuva isterseniz lütfen bana ulaşın.. 🔒 Üyelere Özel msn adresim 🔒 Üyelere Özel cep tel
BİR YERDEN ÇALINMIŞ ÇOCUKLARIN ELİNDEN ALDIM SOKAKTA HIRPANIYORDU YENİ AMELİYAT OLMUŞ KISIRLAŞTIRILMIŞ YARASI HIRPALANMAKTAN ŞİŞMİŞ ÇOK ACİL YUVA ARIYOR KALACAK YERİ YOK EMANETEN KALDIĞI YERDE DE İNSANLAR ÇOK TERS DAVRANIYOR HERAN BAŞINA BİŞEY GELEBİLİR...15 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK İLGİLENİYOR APARTMANIN BAHÇESİNDE ANCAK ANNESİ PEK İYİ BİR KADIN DEĞİL DÜŞÜNÜN ARTIK EVE GİRERSE EĞER BU KÖPEK KESERİM DEMİŞ:( ZEMİN KATTA OTURUYORLAR VE DİĞER İNSANLAR TARAFINDANDA İSTENMİYOR.
HARİKA BİR KÖPEK TÜĞ SORUNU YOK ÇOK KISA TÜğLÜ,TASMA İLE GEZMEYE ALIŞIK HATTA TASMASIZ BİLE RAHATÇA SİZE EŞLİK EDEBİLİYOR.SESSİZ SAKİN AKILLI BİR HAYVAN KISACA TAM BİR EV KÖPEĞİ...CAN DOSTU İSTEYENLER İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN ACİL YUVA ARIYOR...KARMA VE KUUDUZ AŞISINI YAPTIRDIM SAĞLIKLI VE İŞTAHI YERİNDE TEMİZ BİR HAYVAN...ÇOCUKLARLADA ARASI ÇOK İYİ...
iletişim için:🔒 Üyelere Özel`a mail atabilirsiniz...
KÖPEĞİN FOTOSU AŞAĞIDAKİ LİNKTE MEVCUT KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK GÖREBİLİRSİNİZ:
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
RUS TOY TERRIER (mini pincher)
erkek, yasi 6 aylik , boyu 27 sm , 2, 5 kg.
Aşılar. Soy ağacı. Damga. Pasaport. Mikroçip. tuvalet ve kayış egitimlidir.
Baba ve ane çampyonlar.
İstanbul.
Pazarlık. 1100 tl
Cep : 🔒 Üyelere Özel
Liza, Amin Nosraty
Her gün akşamda köpeği görebilirsiniz.
arkadaşlar izmir içi bull terrier american bull dog rottweiler dogo arjantino v.s ucretsiz alınır vermek isteyen msn yada telefon bıraksın ben ararım saygılarımla...
arkadaşlar izmir içi bull terrier american bull dog rottweiler dogo arjantino v.s ucretsiz alınır vermek isteyen msn yada telefon bıraksın ben ararım saygılarımla...
Rotwailler yavru
Çok güzel bir tane rot yavruma yuva arıyorum. 4 kardeşin sonuncusu. 55 günlük dişi bir yavru. Anne amerikan ,baba Macar. Anne 60 kg. 10 numara yavru. Akıllı ,sadık, sağlam dost arayanlar için ideal. Yavru 55 günlük .ilk parazit uygulaması ve 1. karma aşısı yapılı. Kuru mama yiyiyor. Köpekle ilgili problemlerinizi çözmek için ve hayvanın bakımı ile ilgili bilgi ve deneyimimizden faydalanmak istiyorsanız sizi bekleriz.
Fiyatı : nakit:450 tl visa : 500 550 visa 10 taksitli fiyatıdır.
Onur ataman
Yüksel cad. içel sok. no : 29/19c Kızılay/ Ankara
Onurataman1979 mynet/com
0 312 4332632
🔒 Üyelere Özel
Rotwailler yavru
Çok güzel bir tane rot yavruma yuva arıyorum. 4 kardeşin sonuncusu. 55 günlük dişi bir yavru. Anne amerikan ,baba Macar. Anne 60 kg. 10 numara yavru. Akıllı ,sadık, sağlam dost arayanlar için ideal. Yavru 55 günlük .ilk parazit uygulaması ve 1. karma aşısı yapılı. Kuru mama yiyiyor. Köpekle ilgili problemlerinizi çözmek için ve hayvanın bakımı ile ilgili bilgi ve deneyimimizden faydalanmak istiyorsanız sizi bekleriz.
Onur ataman
Onurataman1979 mynet/com
0 312 4332632
🔒 Üyelere Özel
Golden retriwer yavru
Çok güzel iki tane golden yavruma yuva arıyorum. 45 günlük iki tane erkek yavrum kaldı. Anne ve baba safkan dır . 10 numara yavrular . Akıllı ,sadık, sağlam dost arayanlar için ideal .ilk parazit uygulamaları yapılıdır. Kuru mama yiyiyor. Köpeklerle ilgili problemlerinizi çözmek için ve hayvanların bakımı ile ilgili bilgi ve deneyimimizden faydalanmak istiyorsanız sizi bekleriz.
Onur ataman
petstoreankara mynet/com
0 312 4332632
🔒 Üyelere Özel
İSPANYOL COCCER
Sevimli İspanyol coccerlara yuva arıyoruz. Elimde kalan son iki yavru . 05.07.2009 doğumludurlar. Yaklaşık 50 günlüktürler. Yavruların biri dişi biri erkektir .hareketli sevimli bir arkadaş istiyenlere idealdir.evde sizi yormuyacak ,havlamayacak zeki bir dost arayanlar için en iyi ırktır.yavrularımızın parazit uygulaması yapılmıştır.yavrular kuru mama yemektedir.sadece düşünen ciddi alıcılar arasın.bir sıkındı olduğunda muhatap arıyorsanız. sıkıntıları ve hayvanın bakımında bilgi ve deneyimimizden faydalanmak istiyorsanız sizi bekleriz.
Fiyatı : 400 tl nakit. 450tl visa. 500 tl 10 taksit visa.
Onur ataman
Onurataman1979 mynet/com
0 312 4332632
🔒 Üyelere Özel
Haziran ayında 5 tane yavrumuz oldu.Anneleri benim köpeğim golden retriever,babaları belçika kurdu.Yavrular siyah 3ü anneye 2 si babaya benziyor.İzmir`de yaşıyoruz,mümkünse bahçesi olan birine yavrularımızı vermek istiyoruz.
İrtibat için 🔒 Üyelere Özel Filiz Hanım
Haziran ayında 5 tane yavrumuz oldu.Anneleri benim köpeğim golden retriever,babaları belçika kurdu.Yavrular siyah 3ü anneye 2 si babaya benziyor.İzmir`de yaşıyoruz,mümkünse bahçesi olan birine yavrularımızı vermek istiyoruz.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.