Haziran ayında 5 tane yavrumuz oldu.Anneleri benim köpeğim golden retriever,babaları belçika kurdu.Yavrular siyah 3ü anneye 2 si babaya benziyor.İzmir`de yaşıyoruz,mümkünse bahçesi olan birine yavrularımızı vermek istiyoruz.
İrtibat için 🔒 Üyelere Özel Filiz Hanım
Sahibinden 6 aylık bir golden retriever verilecektir... damızlık istemeyin,, bahçesi olanlar tercih edilir... çok güzel ve sağlıklı bir köpektir, anne altından aldık
Sahibinden 6 aylık bir golden retriever verilecektir... damızlık istemeyin,, bahçesi olanlar tercih edilir... çok güzel ve sağlıklı bir köpektir, anne altından aldık
Ben bekçilik yapabilecek bir köpek Arıyorum. Cinsi Farketmez(av köpeği ve melez hariç) Köpeğin Yavru olmasını istiyorum.çünkü eğitime gönderebilirim. Köpeğin kangal, alman çoban köpeği ve annesi veya babası saldırgan iyi bir köpek yavrusu olursa da sewinirim. Köpeğinize İyi bakacağımdan emin olun!!!!
Ben bekçilik yapabilecek bir köpek Arıyorum. Cinsi Farketmez(av köpeği ve melez hariç) Köpeğin Yavru olmasını istiyorum.çünkü eğitime gönderebilirim. Köpeğin kangal, alman çoban köpeği ve annesi veya babası saldırgan iyi bir köpek yavrusu olursa da sewinirim. Köpeğinize İyi bakacağımdan emin olun!!!!
Arkadaşlar 3,5 yaşındaki dişi tiger boxer köpeğimi çift muhabbet kuşlarıyla takas etmek istiyorum.Köpeğin aşıları tamdır.Sağlık karnesiyle vereceğim.Arkadaşlar köpeği verme sebebim elimde 2 erkek boxerım var bu köpeğimin yavruları.Onlarla çiftleşmeyi önlemek için köpeğimi veriyorum.Bna YÜCEL 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Merhabalar,
Elimizde sahiplendirilmeyi bekleyen irili ufaklı bir sürü yardıma muhtaç bebeğimiz var. Şuanda hepsi güvenli ellerde fakat bu durum devam edemeyecek.
Gerçekten onları severek bakacak arkamızda gözümüzü bırakmayacak hayvan severler arıyoruz.
Telefon Numaram 🔒 Üyelere Özel
e mail adresim 🔒 Üyelere Özel
Merhabalar,
Elimizde sahiplendirilmeyi bekleyen irili ufaklı bir sürü yardıma muhtaç bebeğimiz var. Şuanda hepsi güvenli ellerde fakat bu durum devam edemeyecek.
Gerçekten onları severek bakacak arkamızda gözümüzü bırakmayacak hayvan severler arıyoruz.
Merhabalar,
Merhabalar,
Merhabalar,
arkadaşlar bi goldenim olsun istiyorum iyi bakacağımdan emin olun bursa inegöldeyim diğer şehirlerdende vermek isteyen olursa kargoyla veya otobüsle alabilirm yeterki vercem diyin
msn: 🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar ben istanbul-beykozda oturuyorum.daha önce boxer cinsi köpeğim vardı ama kayboldu ve dahada bulamadık.ve yeni bir köpek arıyorum.boxer.rot.pitbull.kangal.alman kurdu.ilgilenen lerden cvp bekliyorum. çok acil ...🔒 Üyelere Özel (🔒 Üyelere Özel)
merhaba arkadaşlar o numara terrier arıyorum yaşına girmemiş olmasını istiyorum bana alışmasını istiyorum çnkü.bir iki kez köpek beslediğim için tecrübeli sayılırım iyi bakılacağına emin olabilirsiniz istediğiniz her türlü bilgiye açıkca cevap verileceğini belirtirim.şimdiden tşk ediyorum.umarım olumlu bi cevapla bana dönersiniz......
rottweiler,pitbull cinsi köpekler hep ilgimi çekmiştir hayvan bakmayı seviyorum ve yerimde müsait 20yasında öğrenciyim kütahyada yaşıyorum bana ücretsiz rottweiler,pitbull cinsi köpek verebilecek varsa lütfen eklesinler konuşalım 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.