Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

İzmirRot yada Husky aranıyor -
Verdiğiniz köpeğe çok iyi bakacağıma söz veriyorum bahçeli evim var veya dükkandada bakabilirim izmir bucada oturuorum rotwailer ve husky çok seviorum daha önce köpek besledim.Çok ücret ödeyemem.

istanbulda köpek arıyorum -
arkadaşlar ben istanbul-beykozda oturuyorum.daha önce boxer cinsi köpeğim vardı ama kayboldu ve dahada bulamadık.ve yeni bir köpek arıyorum.boxer.rot pitbull.kangal.alman kurdu.ilgilenen lerden cvp bekliyorum. çok acil ...🔒 Üyelere Özel (🔒 Üyelere Özel)

ankara da -
arkdaslar öncelikle ankarada oturuyorum daha öncedende köpek besledim ama ne yazıkki hastalıktan kaybettik. ve tkrardan köpek bakmak istiyorum ev durumumuz müsaittir.. yavru husky boxer-rot-labrador-dogo- hiç farketmez.. hepinizden cvp bkliyorum arkdaslar inanın hiç pişman olmucaksınız tel no- 🔒 Üyelere Özel

RUS TOY TERRIER -
RUS TOY TERRIER (mini pincher) erkek yasi 6 aylik , boyu 27 sm , agirligi 2, 5 kg. Aşılar. Soy ağacı. Damga. Pasaport. Mikroçip. tuvalet ve kayış egitimlidir. Baba ve ane çampyonlar. İstanbul. Aceledir.Pazarlık. 1500 tl çünkü başka şehre gitmekteyiz. Cep : 🔒 Üyelere Özel Liza Nosraty Her gün akşamda köpeği görebilirsiniz.

Köpek Arıyorum... -
Amerikan stafford terrier, doberman, rottweiler, alman kurdu yavrusu bakmak istiyorum eğer böyle yavru vermek istiyorsanız ücretsiz lütfen irtibata geçin. Mail adresim: 🔒 Üyelere Özel Ayrıca T.dağ/Çorluda oturmaktayım.

KÖPEK ARIYORUM -
MALATYADA YAŞIYORUM. İKİ ÇOCUKLU BİR AİLEYİZ. EVDE BAKABİLECEĞİM TUVALET EĞİTİMLİ BİR KÖPEK ARIYORUM. TERİER, GOLDEN GİBİ ÇOCUKLARLA ANLAŞABİLEN CİNSLER TERCİHİMİZ.KÖPEK VERMEK İSTEYENLER LÜTFEN EKLEYİN GÖRÜŞELİM. 🔒 Üyelere Özel

ERKEK TUFFY`ME DİŞİ ARIYORUZ -
YİĞİDİME DÜNYANIN EN AKILLI KÖPEĞİNE DİŞİ ARIYORUZ BALIKESİR MERKEZDE OTURUYORUZ TALİPLERİ BEKLİYORUZ :) İletişim : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ERKEK TUFFY`ME DİŞİ ARIYORUZ -
YİĞİDİME DÜNYANIN EN AKILLI KÖPEĞİNE DİŞİ ARIYORUZ BALIKESİR MERKEZDE OTURUYORUZ TALİPLERİ BEKLİYORUZ :) İletişim : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Yavru Alman sşbşrya kurdu veya golden ve labrador arıyorum.Ankaradayım evim bahçeli. -
İyi günler ankarada çayyolunda bahçeli evde oturuyorum.Herzman bi köpeğim olsun istemiştim.Vaktim var hertürlü ihtiyacını karsılayabilcek durumdayım gayet iyi bakılacagından şüpheniz olmasın.Kendiniz de gelip gorebilrsiniz.Alman ve sbirya kurdu veya golden ve labrodar tercihimdir.Yavru arıorum

Ücretsiz Yavru Alman sşbşrya kurdu veya golden ve labrador arıyorum.Ankaradayım evim bahçeli. -
İyi günler ankarada çayyolunda bahçeli evde oturuyorum.Herzman bi köpeğim olsun istemiştim.Vaktim var hertürlü ihtiyacını karsılayabilcek durumdayım gayet iyi bakılacagından şüpheniz olmasın.Kendiniz de gelip gorebilrsiniz.Alman ve sbirya kurdu veya golden ve labrodar tercihimdir.Yavru arıorum

Alman Kurdu veya Husky arıyorum 1 yaşını geçmemiş(Ücretsiz) -
Bahçeli bir evde besleyeceğiz istanbulda eger sehır dısındaysanız kargo ıle gonderebılırsınız kargo ucretı bıze aittir.Melez veya kırma olmıcak.

Alman Kurdu veya Husky arıyorum 1 yaşını geçmemiş(Ücretsiz) -
Bahçeli bir evde besleyeceğiz istanbulda eger sehır dısındaysanız kargo ıle gonderebılırsınız kargo ucretı bıze aittir.Melez veya kırma olmıcak.

ücretsiz -
1 yasını doldurmamıs av köpegim dişidir ilgilenenlere verilecektir cok akıllı bir köpektir. acil ücretsiz

Alman Kurdu veya Husky (Yavru Tercihimdir) -
Arkadaşlar husky veya alman kurdu arıyorum yavru olması lazım fazla abartmazsanız ödeme yapabilirim çok iyi bakıcağımdan emin olabilirsiniz

Arkadaşlar husky veya alman kurdu arıyorum yavru olması lazım fazla abartmazsanız ödeme yapabilirim çok iyi bakıcağımdan emin olabilirsiniz

2 AYLIK SAFKAN ROTWİELLER -
2 aylık safkan erkek rotwieller bugüne kadar yapılacak aşıları yapıldı taşınmak zorunda olduğum için veriyorum 🔒 Üyelere Özel adım cem ayrıntıları telefonda konuşabiliriz.Resim koymadım ciddi alıcılar gelip görebilir.Şuan 5.5 kg ve aylığına göre uzun boylu ve iridir.

2 aylık safkan erkek rotwieller bugüne kadar yapılacak aşıları yapıldı taşınmak zorunda olduğum için veriyorum 🔒 Üyelere Özel adım cem ayrıntıları telefonda konuşabiliriz.Resim koymadım ciddi alıcılar gelip görebilir.Şuan 5.5 kg ve aylığına göre uzun boylu ve iridir.