Verdiğiniz köpeğe çok iyi bakacağıma söz veriyorum bahçeli evim var veya dükkandada bakabilirim izmir bucada oturuorum rotwailer ve husky çok seviorum daha önce köpek besledim.Çok ücret ödeyemem.
arkadaşlar ben istanbul-beykozda oturuyorum.daha önce boxer cinsi köpeğim vardı ama kayboldu ve dahada bulamadık.ve yeni bir köpek arıyorum.boxer.rot pitbull.kangal.alman kurdu.ilgilenen lerden cvp bekliyorum. çok acil ...🔒 Üyelere Özel (🔒 Üyelere Özel)
arkdaslar öncelikle ankarada oturuyorum daha öncedende köpek besledim ama ne yazıkki hastalıktan kaybettik. ve tkrardan köpek bakmak istiyorum ev durumumuz müsaittir.. yavru husky boxer-rot-labrador-dogo- hiç farketmez.. hepinizden cvp bkliyorum arkdaslar inanın hiç pişman olmucaksınız
tel no- 🔒 Üyelere Özel
RUS TOY TERRIER (mini pincher) erkek
yasi 6 aylik , boyu 27 sm , agirligi 2, 5 kg.
Aşılar. Soy ağacı. Damga. Pasaport. Mikroçip. tuvalet ve kayış egitimlidir.
Baba ve ane çampyonlar.
İstanbul.
Aceledir.Pazarlık.
1500 tl çünkü başka şehre gitmekteyiz.
Cep : 🔒 Üyelere Özel
Liza Nosraty
Her gün akşamda köpeği görebilirsiniz.
Amerikan stafford terrier, doberman, rottweiler, alman kurdu yavrusu bakmak istiyorum eğer böyle yavru vermek istiyorsanız ücretsiz lütfen irtibata geçin.
Mail adresim: 🔒 Üyelere Özel
Ayrıca T.dağ/Çorluda oturmaktayım.
MALATYADA YAŞIYORUM. İKİ ÇOCUKLU BİR AİLEYİZ. EVDE BAKABİLECEĞİM TUVALET EĞİTİMLİ BİR KÖPEK ARIYORUM. TERİER, GOLDEN GİBİ ÇOCUKLARLA ANLAŞABİLEN CİNSLER TERCİHİMİZ.KÖPEK VERMEK İSTEYENLER LÜTFEN EKLEYİN GÖRÜŞELİM. 🔒 Üyelere Özel
İyi günler ankarada çayyolunda bahçeli evde oturuyorum.Herzman bi köpeğim olsun istemiştim.Vaktim var hertürlü ihtiyacını karsılayabilcek durumdayım gayet iyi bakılacagından şüpheniz olmasın.Kendiniz de gelip gorebilrsiniz.Alman ve sbirya kurdu veya golden ve labrodar tercihimdir.Yavru arıorum
İyi günler ankarada çayyolunda bahçeli evde oturuyorum.Herzman bi köpeğim olsun istemiştim.Vaktim var hertürlü ihtiyacını karsılayabilcek durumdayım gayet iyi bakılacagından şüpheniz olmasın.Kendiniz de gelip gorebilrsiniz.Alman ve sbirya kurdu veya golden ve labrodar tercihimdir.Yavru arıorum
2 aylık safkan erkek rotwieller bugüne kadar yapılacak aşıları yapıldı taşınmak zorunda olduğum için veriyorum 🔒 Üyelere Özel adım cem ayrıntıları telefonda konuşabiliriz.Resim koymadım ciddi alıcılar gelip görebilir.Şuan 5.5 kg ve aylığına göre uzun boylu ve iridir.
2 aylık safkan erkek rotwieller bugüne kadar yapılacak aşıları yapıldı taşınmak zorunda olduğum için veriyorum 🔒 Üyelere Özel adım cem ayrıntıları telefonda konuşabiliriz.Resim koymadım ciddi alıcılar gelip görebilir.Şuan 5.5 kg ve aylığına göre uzun boylu ve iridir.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.