Hamster

isimler
arkadaşlar diğer forumların çoğunda görüyorum hep bu konuyu,herkes buraya kobayının ya da hamsterının adını yazsın,yeni isimler bulmuş oluruz...benim kobayımın adı cholito :)

benim gonzimin adı da ŞİRAZ

arkadaslar benim anne hamsterimin adi (o.c) oci deye soyleniyor... bu ismi oynadigim en favori oyunum san andreastan aldim bu (o.c) adli karakter oyunda bir rapci.....

benimde bu 5, hamsterim vazgecemiyorum bu tatlı şeylerden yaaa..adı ``şemsi`` ama biz basen ona şems de diyoruss:)))

slm benimde hamsterımın adı nuri ama ben hep oğlum nuri diye sesleniyom acayip şirin :))

daha yeni aldım ben 3 gün falan oldu daha çok küçük ve çok tatlı benim gibi bi aceminin elinde ölmezse sizlerden aldığım yardımlarla sayesinde olucak... adı FINDIK =)

yeni bir hamster aldım ama bir türlü isim bulamıyorum arkadaşımdan kapşon önerisi geldi ama sizde yardımcı olursanız sevinirm :D

cabbar benim hamsterımın adı :D kahverengi beyaz karışık çok hoç bir rengi var.çok sevimli ve onu çok seviyorum...

bnm hamster`ımın adı ; RUFUS =))

benım gonsalesımın ısmı en guzelı adı: HAMS :P

benim hamster ımın bıyıkları çok güseldi bende BIYIKSI adını koydum ama artık aramızdan ayrıldı seni çok özledim bıyıksı bide evde tek başına 3 filmindeki kobayın adı doris ti ama BIYIKSI daha güzel :D

Yanıtlamak için giriş yapın