Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

ÜCRETSİZ SİBİRYA KURDU ARIYORUMMM -
SLM MRB 1 AYLIKTAN 9 AYLIGA KADAR SİBİRYA KURUDU ARIYORUM CİNSİYETİ FARK ETMEZ COK RİCA EDİYORUMMMMMMM

ÜCRETSİZ SİBİRYA KURDU ARIYORUMMM -
SLM MRB 1 AYLIKTAN 9 AYLIGA KADAR SİBİRYA KURUDU ARIYORUM CİNSİYETİ FARK ETMEZ COK RİCA EDİYORUMMMMMMM

ücretsiz köpek arıyorum -
ücretsiz köpek arıyorum evimde besliycem türü fark etmez gaziantepdeyim hayvan sever birisi oldugum için temiz bakımlı uysal aile ortamında bakıcam ve verebilicekler gönül rahatlıgıyla verbiliceklerinde emin olabilirler tel:🔒 Üyelere Özel

izmirde boxer veya labrodar arıyorum...yarım ltfn -
apartmanda oturuyorum yavru erkek arı🔒 Üyelere Özel buraya mail atabilirsizniz?

izmirde boxer veya labrodar arıyorum...yarım ltfn -
apartmanda oturuyorum yavru erkek arı🔒 Üyelere Özel buraya mail atabilirsizniz?

İzmirde yada uşakta köpeğini vermek isteyenler alabilirim -
merhabalar bahçeli evim var izmirde yada uşata köpeğini vermek isteyenler lütfen ban aulaşsın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

sibirya kurudu yada golden vermek isteyen varmıııııııı -
slm mrb ben ali ist oturuyorum 1 aylıktan yaşına kadar köpek almak istiyorum tabi ücretli olduğu için alamıyorum acaba vermek isteyen varsa memnun olurum.

rotwiller yada döberman -
bahcemde beslemek üzere ücretsiz olmak şartıyla rot yada döberman yavrusu vermek isteyen izmirli arkdaşlar tlfn 🔒 Üyelere Özel

LABRADOR YAVRU -
ELİMDE KALAN SON ERKEK YAVRUYU ALMAK İSTERSENİZ 🔒 Üyelere Özel MSN: 🔒 Üyelere Özel

Şirin bir köpek, Sevimli bir dost Arıyorum ! -
Evimde Bakabileceğim Şirin bir Köpek Sevimli bir Dost Arıyorum, Sizlerden haber bekliyorum... Tel: 🔒 Üyelere Özel // 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz 1_2veya3 aylık boxer erkek yavrusu arıyorum... -
apartmanda bakıcam..aile sevgisini fazlasıyla alıcak:) eğer sahiplendirmek istiyorsanız 🔒 Üyelere Özel bu adresime mail atarsanız sevinirim.. lütfen bana yardımcı olun.. izmirdeyim bu arada

yavru labrador veya boxer erkek vermek istiyenler göz atsın.. -
uzun süredir köpek,kedi,kuş,balık,kaplumba ve daha fazla hayvan baktım suan boxer yavru veya labrodor istiyorum..izmirdeyim eğer vermek istiyenler varsa karşılıklı görüşürüz apartmanda bakıcam..ualşmak istiyenler mail atabilirler 🔒 Üyelere Özel

uzun süredir köpek,kedi,kuş,balık,kaplumba ve daha fazla hayvan baktım suan boxer yavru veya labrodor istiyorum..izmirdeyim eğer vermek istiyenler varsa karşılıklı görüşürüz apartmanda bakıcam..ualşmak istiyenler mail atabilirler 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz gösterişli 1 yaşında erkek kangal.istanbuldayım -
gayet gösterişli olan 1 yaşındaki erkek kangal köpeğimi kesinlikle hiç bir ücret almadan vermek istiyorum.aşısı vardır.istanbul tuzladayım.ilgilenenler telden ulaşabilir.muzaffer:🔒 Üyelere Özel

Evimde Bakabileceğim şiRin bir Dost Arıyorum ! -
Evimde bakabileceğim, sürekli yanımda olabilecek, İlgimi kesinlikle esirgemeyeceğim şirin bir Dost Arıyorum, Sizlere şimdiden teşekkür ediyorum, Saygıyla kalın... Tel: 🔒 Üyelere Özel / 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN 5 AYLIK GOLDEN RETRİEVER -
5 aylık safkan golden retriever cinsi köpeğimi ne yazıkkı satmak zorundayım...nedeni üniversite öğrencisiyim ve günlerim genellikle okulda geçiyor köpeğimle ilgilenemiyorum evde yalnız kalıyor.. Goldenimin bütün aşıları yapılmıştır ve veterinerden onaylı sağlık karnesi mevcuttur.Ayrıca 125 tl değerinde maması + mama tabağı + şampuanı + tarağı da hediyemdir. Otur-kalk-yat-dön gibi eğitimleri mevcuttur ayrıca attığınız cismi hemen getiriyor,tuvalet eğitimlidir.Çok sıcak kanlı herkesi seviyor gerçekten bu hayvanlar harika ama ne yazıkki satmak durumundayım... Yalnız şartım şudur bana köpeğime çok iyi bakma sözü veren birine vermek istiyorum...Goldenim çubuk`tadır gelip görebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel numaramdan iletişime geçebilirsiniz

5 aylık safkan golden retriever cinsi köpeğimi ne yazıkkı satmak zorundayım...nedeni üniversite öğrencisiyim ve günlerim genellikle okulda geçiyor köpeğimle ilgilenemiyorum evde yalnız kalıyor.. Goldenimin bütün aşıları yapılmıştır ve veterinerden onaylı sağlık karnesi mevcuttur.Ayrıca 125 tl değerinde maması + mama tabağı + şampuanı + tarağı da hediyemdir. Otur-kalk-yat-dön gibi eğitimleri mevcuttur ayrıca attığınız cismi hemen getiriyor,tuvalet eğitimlidir.Çok sıcak kanlı herkesi seviyor gerçekten bu hayvanlar harika ama ne yazıkki satmak durumundayım... Yalnız şartım şudur bana köpeğime çok iyi bakma sözü veren birine vermek istiyorum...Goldenim çubuk`tadır gelip görebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel numaramdan iletişime geçebilirsiniz