ücretsiz köpek arıyorum evimde besliycem türü fark etmez gaziantepdeyim hayvan sever birisi oldugum için temiz bakımlı uysal aile ortamında bakıcam ve verebilicekler gönül rahatlıgıyla verbiliceklerinde emin olabilirler
tel:🔒 Üyelere Özel
slm mrb ben ali ist oturuyorum 1 aylıktan yaşına kadar köpek almak istiyorum tabi ücretli olduğu için alamıyorum acaba vermek isteyen varsa memnun olurum.
apartmanda bakıcam..aile sevgisini fazlasıyla alıcak:)
eğer sahiplendirmek istiyorsanız
🔒 Üyelere Özel
bu adresime mail atarsanız sevinirim..
lütfen bana yardımcı olun..
izmirdeyim bu arada
uzun süredir köpek,kedi,kuş,balık,kaplumba ve daha fazla hayvan baktım suan boxer yavru veya labrodor istiyorum..izmirdeyim eğer vermek istiyenler varsa karşılıklı görüşürüz apartmanda bakıcam..ualşmak istiyenler mail atabilirler
🔒 Üyelere Özel
uzun süredir köpek,kedi,kuş,balık,kaplumba ve daha fazla hayvan baktım suan boxer yavru veya labrodor istiyorum..izmirdeyim eğer vermek istiyenler varsa karşılıklı görüşürüz apartmanda bakıcam..ualşmak istiyenler mail atabilirler
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
gayet gösterişli olan 1 yaşındaki erkek kangal köpeğimi kesinlikle hiç bir ücret almadan vermek istiyorum.aşısı vardır.istanbul tuzladayım.ilgilenenler telden ulaşabilir.muzaffer:🔒 Üyelere Özel
Evimde bakabileceğim, sürekli yanımda olabilecek, İlgimi kesinlikle esirgemeyeceğim şirin bir Dost Arıyorum, Sizlere şimdiden teşekkür ediyorum, Saygıyla kalın... Tel: 🔒 Üyelere Özel / 🔒 Üyelere Özel
5 aylık safkan golden retriever cinsi köpeğimi ne yazıkkı satmak zorundayım...nedeni üniversite öğrencisiyim ve günlerim genellikle okulda geçiyor köpeğimle ilgilenemiyorum evde yalnız kalıyor..
Goldenimin bütün aşıları yapılmıştır ve veterinerden onaylı sağlık karnesi mevcuttur.Ayrıca 125 tl değerinde maması + mama tabağı + şampuanı + tarağı da hediyemdir.
Otur-kalk-yat-dön gibi eğitimleri mevcuttur ayrıca attığınız cismi hemen getiriyor,tuvalet eğitimlidir.Çok sıcak kanlı herkesi seviyor gerçekten bu hayvanlar harika ama ne yazıkki satmak durumundayım...
Yalnız şartım şudur bana köpeğime çok iyi bakma sözü veren birine vermek istiyorum...Goldenim çubuk`tadır gelip görebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel numaramdan iletişime geçebilirsiniz
5 aylık safkan golden retriever cinsi köpeğimi ne yazıkkı satmak zorundayım...nedeni üniversite öğrencisiyim ve günlerim genellikle okulda geçiyor köpeğimle ilgilenemiyorum evde yalnız kalıyor..
Goldenimin bütün aşıları yapılmıştır ve veterinerden onaylı sağlık karnesi mevcuttur.Ayrıca 125 tl değerinde maması + mama tabağı + şampuanı + tarağı da hediyemdir.
Otur-kalk-yat-dön gibi eğitimleri mevcuttur ayrıca attığınız cismi hemen getiriyor,tuvalet eğitimlidir.Çok sıcak kanlı herkesi seviyor gerçekten bu hayvanlar harika ama ne yazıkki satmak durumundayım...
Yalnız şartım şudur bana köpeğime çok iyi bakma sözü veren birine vermek istiyorum...Goldenim çubuk`tadır gelip görebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel numaramdan iletişime geçebilirsiniz
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.