Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

Akbaş-kangal melezi köpeğin acil yuvaya ihtiyacı var/istanbul. -
merhaba,serpil hanımın bulup beslediği,çok şeker,sevimli,cana yakın,bir akbaş-kangal melezi köpeğimiz var.sahiplendirmek istiyoruz.çok iyi huylu,sevgi dolu bir köpek.onunda bir evi,ailesi olsun.çok güzel.akbaş-kangal melezi köpeğimizi sahiplenmek isteyenler serpil hanımı arayabilirler. serpil hanım= 🔒 Üyelere Özel TEŞEKKÜRLER.

5 aylık köpeğime yeni bir sahip arıyorum -
american cocker cinsi 5 aylık köpeiğime sevecen ilgili yeni bir aile arıyorum ankarada oturuyorum.daisy çok hareketli sevgi dolu bir köpek 35 günlükken petshoptan aldım,fakat eğitim veremedim üstelik çalıştığım için gündüz evde tek kalmasına üzülüyorum.gerçekten sevecek ve iyi bakacak bir aileye vermek istiyorum.🔒 Üyelere Özel

american cocker cinsi 5 aylık köpeiğime sevecen ilgili yeni bir aile arıyorum ankarada oturuyorum.daisy çok hareketli sevgi dolu bir köpek 35 günlükken petshoptan aldım,fakat eğitim veremedim üstelik çalıştığım için gündüz evde tek kalmasına üzülüyorum.gerçekten sevecek ve iyi bakacak bir aileye vermek istiyorum.🔒 Üyelere Özel

6 aylık beagle -
tüm aşıları yapılmış 6aylık beagle çok sevecek iyi bakacak güvenebileceğim bir arkadaşa evde bakılması şartıyla verilecektir.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bana ulaşabilirler.

6 aylık beagle -
tüm aşıları yapılmış 6aylık beagle çok sevecek iyi bakacak güvenebileceğim bir arkadaşa evde bakılması şartıyla verilecektir.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bana ulaşabilirler.

6 aylık beagle -

6 aylık beagle -

6 aylık beagle -

6 aylık beagle -

9 aylık erkek sıbırya kurdu -
aylık tum asıları yapılmıs erkek sıbırya kurdudur istanbulda bulunmaktadır bana 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan yada mailto:🔒 Üyelere Özel msn adresınden ulasabılırsınız resımlerı maıl olarak yada msnden yolluyabılırım

aylık tum asıları yapılmıs erkek sıbırya kurdudur istanbulda bulunmaktadır bana 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan yada mailto:🔒 Üyelere Özel msn adresınden ulasabılırsınız resımlerı maıl olarak yada msnden yolluyabılırım

9aylık tum asıları yapılmıs erkek sıbırya kurdudur istanbulda bulunmaktadır bana 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan yada mailto:🔒 Üyelere Özel msn adresınden ulasabılırsınız resımlerı maıl olarak yada msnden yolluyabılırım

9aylık tum asıları yapılmıs erkek sıbırya kurdudur istanbulda bulunmaktadır bana 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan yada mailto:🔒 Üyelere Özel msn adresınden ulasabılırsınız resımlerı maıl olarak yada msnden yolluyabılırım

merhaba -
merhaba mascotu verdinizmi vermediyseniz lutfen konuşalım inanın ona çok ihtiyacım var :(

merhaba -
merhaba mascotu verdinizmi vermediyseniz lutfen konuşalım inanın ona çok ihtiyacım var :(

izmirden 1,5 yasında saf kan husky 100 tlye -
izmirden 1,5 yasında saf kan sbirya kurdu iki gözüde mavidir vakit ayıramadığım için 100 tlye veriorum suan tüy döküor haberiniz olsun. tel no:🔒 Üyelere Özel

ACİL... ücretsız ankaradan pitbull arıyorum -
arkadaşlar ben pitbull hastası bı ınsanım pitbullu stercıh etmemın sebebı kesınlıkle dovuş değildir tamamen asıl duruşu ve karızmasından kaynaklanmaktadır ne olur bana yardımcı olun ınanın vereceğiniz kopeğe gozum gıbı bakacağima emın olun NO:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel

Blue pitbulluma iyi bakabilecek yuva aıyorum -
2 yaşında american blue pitbull uma iyi bakabileceğine inandığım birisine arada sırada görmek şartı ile ücretsiz vermek istiyorum,