2,5 yaşında dişi alman urdumu masrafları karsılığında vermek istiyorum ilgilenenlerin msjlarını bekliyorun saf alman kurdudur hiç çiflestirilmemiştir fiyatını siz belirleyin?**
40 yaşında bir bayanım oğlumla yaşıyorum ve daha önce 2 tane evcil hayvanım oldu bakamayan olursa ben evime yeni bir dost istiyorum oğlumda çok seviyor 23 yaşında oğlum evde yaşıyacak bir evcil olursa çok sevinirim msn bırakırsanız yada tel çok sevinrim 🔒 Üyelere Özel
Merhaba. Dört buçuk aylık, Bebek yüzlü, Erkek, Aşı ve Kimlik kartlı, Tuvalet eğitimi olan, Safkan, Golden Retriever köpeğimi yer sorunum nedeniyle satıyorum. İki gün önce 130 tl ye aldığım en kaliteli Super premium Nutra Nuggets 15 kg` lik maması + 20 tl ye aldığım Hartz Groomer`s best markalı şampuanı + Tarağı ve 40 ytl ye aldığım yemek kabını köpeğimin yanında ücretsiz olarak veriyorum. Sadece masraflarımın karşılığı olan 350 tl ye bu köpeğe sahip olabilirsiniz. Emsallerinin fiyatlarını anlatmama gerek yok. İnternete girmeye pek vaktim yok, Cep numaramı arayın. Saygılarımla.
---x532x643x98x20x---
Daha öncede bir can dostumuz vardı( tibetan spaniel) fakat yaşlandı ve öldü:(( Uzun bir süre başka bir köpeğe tahammül edemeyeceğimi anladım.Ama artık yeniden bir can dostu istiyorum.Bu canların parayla alıp satılmasından hiç hoşlanmıyorum, köpeği yavrulayan olursa (küçük ırk)çok severek bakacağımızı bilmenizi isterim.
🔒 Üyelere Özel
12SENEDIR BANA CANDAS ,ARKADAS DOST OLAN "EJDER"IMIN YERINE MUSTAKIL EVIMDE YETISTIRIP IYI BIR SEKILDE BAKACAGIM UCRETSIZ ERKEK ALMAN KURT YAVRUSU ARIYORUM... TESEKKURLER
IRT.NO=🔒 Üyelere Özel
Öncelikle Merhaba Yavru Kendi Köpeğimdendir.
Annesinin Yanındadır suanda
Okuyorum İlgi İstiyen Bir Hayvandır.
2 Köpeğe Birden Bakamıyacağım.
Ayrıca masraflar 2`ye katlanacağından dolayı
Yavruyu Satıyorum
Doğum Tarihi : 14/01/2010
Cinsiyeti : Dişi`dir.
Fiatı : 150 TL ( Acil Olarak Paraya İhtiyacım Olduğundan Dolayı.!
Semt : Buca
TEl : 🔒 Üyelere Özel ( Mesajlara Cevap VErilmeyecektir. )
arkadaşlar 1 ile 2 ay arası yavru sibirya kurdu arıyorum.....kangal veya alman kurdu da olabilir. ücretsiz olarak vermek isteyenler bu msn adreslerinden bana ulaşsınlar..... ÇOK ACİL !!!!!!!!!!!!!!!
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar 1 ile 2 ay arası yavru sibirya kurdu arıyorum.....kangal veya alman kurdu da olabilir. ücretsiz olarak vermek isteyenler bu msn adreslerinden bana ulaşsınlar..... ÇOK ACİL !!!!!!!!!!!!!!!
border collıe cinsi erkek köpeğime taşınmak zorunda olduğumuz için ev arıyorum.aşıları ve eğitimi tam hiçbir zorluk çıkarmayacağından eminim zaten köpekten anlayanlar bu cinsin köpek cinsleri arasında en akıllı cinslerden biri olduğunu bilirler.Evine çok sadık biz ihtiyaçları için dışarıya bırakıyoruz ve o ihtiyaçlarını yaptıktan sonra gelip kapıda bekliyor.Adanadan ilgilenen arkadaşlar bana dönüş yaparlarsa güvenebildiğim takdirde ücretsiz verebilirim iletişim adresim 🔒 Üyelere Özel
Erkek dişi fark etmez evim bahçeli tamamen bakmak için kesinlikle ticaret amaçlı deildir ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel şidmdiden teşekkürler
ARKADAŞLAR ıspartada geniş BAHÇELİ BİR EVDE YAŞIYORUM. GOLDEN ALMAN KURDU VEYA SİBİRYA KURDU SAHİPLENMEK İSTİYORUM.DOSTUNU SAHİPLENDİRMEK İSTEYEN VARSA BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR ISPARTA VE ÇEVRE İLLER TERCİHİMDİR. MSN : 🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR ıspartada geniş BAHÇELİ BİR EVDE YAŞIYORUM. GOLDEN ALMAN KURDU VEYA SİBİRYA KURDU SAHİPLENMEK İSTİYORUM.DOSTUNU SAHİPLENDİRMEK İSTEYEN VARSA BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR ISPARTA VE ÇEVRE İLLER TERCİHİMDİR. MSN : 🔒 Üyelere Özel
küçük ırk köpek arıyorum daha önceden pekinese besledim tekrar sahiplenmek istiyorum pincher pekinese cocker 0 numara terier gibi küçük ırk sahiplenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
irtibat :🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Bahçeli evimizde köpegimiz vardı.İş sebebi ile sehiriçine tasındık.Evde bakabilecegimiz pincher pekinese cinsi köpek arıyorum.Masrafları karsılığı 100 liraya kadar verebilirim.Köpeklerin satılmasına karsıyım.Eger köpeginizin rahat bir yuvası olması taraftarıysanız lütfen bana 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz.
Saygılar...
merhaba,doberman ve av köpeği melez köpek için yuva aranıyor.evinizi,bahçenizi korur,size çok iyi bir dost olur.çok sevgi dolu bir köpek.acil yuvaya ihtiyacı var.ücretsizdir.istanbul.
iletişim=🔒 Üyelere Özel
merhaba,2aylık çoban köpeği,erkek,yavru için sevgi dolu bir yuva aranıyor.sahiplenmek isteyenler aşağıdaki telefon numarasını arayabilirler.teşekkürler.
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.