Merhaba Ben izmirde Yaşıyorum .
Bakamadığınız Köpeginizi Ücretsiz Olarak SAhiplenemebilirim.
Veya Yaptığınız Aşı Masrafları Karşılığında Sahiplenebilirim.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel ( Mail Atın Msn Açmıyorum Sadece Maillere Cevap Verilecektir. )
hem ücretsiz diyorlar hem masrafları karşılığı şu kadar ücret diyorlar ha birde msjlara cevap vermeyenlere biraz paradan bahsedin nasıl ortaya çıkıyorlar
hem ücretsiz diyorlar hem masrafları karşılığı şu kadar ücret diyorlar ha birde msjlara cevap vermeyenlere biraz paradan bahsedin nasıl ortaya çıkıyorlar
Satılık Safkan Alman Kurdu Yavruları.
14 Ocak Doğumlular
Fiat : 175TL ( Kesinlikle Pazarlık YOktur . Pazarlık Yapmak İçin Telefon Acmayınız.Ayrıca Mesajlara Cevap Verilmeyecektir.
Cins : 1 Dişi
Semt : Buca
Geldiğinzde Ayrıca yanında Anneyide Görebilme İmkanınız Bulunmaktadır.
Telefon Numarasına Gelen Mesajlar Cevaplandırılmayacaktır.
🔒 Üyelere Özel
Satılık Safkan Alman Kurdu Yavruları.
14 Ocak Doğumlular
Fiat : 175TL ( Kesinlikle Pazarlık YOktur . Pazarlık Yapmak İçin Telefon Acmayınız.Ayrıca Mesajlara Cevap Verilmeyecektir.
Cins : 1 Dişi
Semt : Buca
Geldiğinzde Ayrıca yanında Anneyide Görebilme İmkanınız Bulunmaktadır.
Telefon Numarasına Gelen Mesajlar Cevaplandırılmayacaktır.
🔒 Üyelere Özel
10 kere msj çektim konu açtım ama aradğımı bi türlü bulamadım. ARtık parası ile almak istiyorum ama petshop dan değil direk site aracağılı ile köpek satmak isteyenler ilgenilirseniz sevinirim..
Kendi imalatımız olan catdog yataklarını gittigidiyorda satışa sunduk.Ucuz fiyatlar,çok çeşitler,isteğe özel ebatlar, kampanyalar ve kaliteli yatak modelleri ile sizleri bekliyoruz.
🔒 Üyelere Özel
merhaba,2aylık,siyah,çok güzel,minicik bir labrador yavrusu yuva arıyor.bakımları yapıldı.çok iyi,sevgiye ihtiyacı olan minicik bir labrador yavrusu.sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.ücretsizdir.istanbul.
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
TEŞEKKÜRLER.
merhaba,2aylık,siyah,çok güzel,minicik bir labrador yavrusu yuva arıyor.bakımları yapıldı.çok iyi,sevgiye ihtiyacı olan minicik bir labrador yavrusu.sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.ücretsizdir.istanbul.
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
TEŞEKKÜRLER.
İLETİŞİM=🔒 Üyelere Özel
TEŞEKKÜRLER.
arkadaşlar selam öncelikle bir erkek bir dişi yavru safkan belçika kurdu var anne babaları bende.görmek isteyen görebilir.tek fiyatı 300 çift fiyatı 500 ufak pazarlık var tabiki..saygılar.yavruları alana anne baba hediyeee:)))
arkadaşlar selam öncelikle bir erkek bir dişi yavru safkan belçika kurdu var anne babaları bende.görmek isteyen görebilir.tek fiyatı 300 çift fiyatı 500 ufak pazarlık var tabiki..saygılar.yavruları alana anne baba hediyeee:)))
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.