40 yaşında bir bayanım oğlumla yaşıyorum ve daha önce 2 tane evcil hayvanım oldu bakamayan olursa ben evime yeni bir dost istiyorum oğlumda çok seviyor evde yaşıyacak bir evcil olursa çok sevinirim msn bırakırsanız yada tel çok sevinrim
40 yaşında bir bayanım oğlumla yaşıyorum ve daha önce 2 tane evcil hayvanım oldu bakamayan olursa ben evime yeni bir dost istiyorum oğlumda çok seviyor evde yaşıyacak bir evcil olursa çok sevinirim msn bırakırsanız yada tel çok sevinrim
İstanbul Esenyurtta İkamet Etmekteyim..Yaşım 30 ve Kardeşimle Yaşıyorum Halen Papillion Cinsi Köpek`e Bakmaktayım ücretsiz Husky,Alman Kurdu,Pitbull ve Golden vermek istiyenler lütfen aşağıdaki bilgilerden ulaşsın
MSN: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
CEP:🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Öncelikle Merhaba İstediğiniz cins Köpegi Ücretsiz Olarak Bulabileceğiniz Tek Site 🔒 Üyelere Özel dur. Sizde Aradığınız Köpek Cinsini Bizim Sitemize İlan Verin En Kısa Zamanda İlanınıza cevap Gelsin..!
🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.