Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

Yawru Golden Arıyoruz. -
iş ve evimizde bakılıcak nerdeyse bütün günyanı başımızda olucak köpek tecrübemiz vardır. terier patines golden vs. bunu iş ve evime alıcağım. ist.da oturuyoruz ve arabamız vardır şehir dışınada cıkıp alabliriz. ücretsiz arıyoruz. iş yerimiz bahçeli tek kattır şimdilk sadece bicok güvercin türlerimiz var hmn alışıcağını umuyorm ilgilenenler. 🔒 Üyelere Özel. 🔒 Üyelere Özel daha detaylı konuşup görüşeblrz tşklr.

ÜCRETSİZ 4 AYLIK HUSKY -
4 AYLIK DİŞİ SİBİRYA KURDUMA ÜCRETSİZ İYİ BAKABİLECEK BİR SAHİP ARIYORUM.LÜTEN TELEFON ARACILIĞI İLE İRTİBAT KURUNUZ BANA 🔒 Üyelere Özel ULASABİLİRSİNİZ.

ÜCRETSİZ 4 AYLIK HUSKY -
4 AYLIK DİŞİ SİBİRYA KURDUMA ÜCRETSİZ İYİ BAKABİLECEK BİR SAHİP ARIYORUM.LÜTEN TELEFON ARACILIĞI İLE İRTİBAT KURUNUZ BANA 🔒 Üyelere Özel ULASABİLİRSİNİZ.

ÜCRETSİZ 4 AYLIK HUSKY -

ÜCRETSİZ 4 AYLIK HUSKY -

ÜCRETSİZ 4 AYLIK HUSKY -

ÜCRETSİZ 4 AYLIK HUSKY -

ÜCRETSİZ 4 AYLIK HUSKY -

ÜCRETSİZ 4 AYLIK HUSKY -

ENGLISH COCKERSPANIEL IMIZI EMANET EDECEK YENİ YUVA ARIYORUZ .. -
OĞLUMUZ 8 YAŞINDA & AİLEMİZİN BİR BİREYİ .OLDUKÇA DUYGUSAL İTAATKAR & ZEKİ . FAKAT ÖZEL BİR SEBEPTEN DOLAYI AYRILMAK ZORUNDAYIZ.BU BİZİM & ONUN PSİKOLOJİSİNİ BİR SÜRE BOZACAK.FAKAT BİZİM GİBİ ONU SEVGİYLE YAŞATICAK , ÇEVRESİNDE BAHÇE PARK BULUNAN BİR YUVAYA VERMEK İSTİYORUZ. BUNLARI YAZIYOR OLMAK BİLE BENİM İÇİN ÇOK ZOR .. İNSAN BİR EŞYASINDAN BİLE VAZGECİP AYRILAMAZKEN ,KÖĞEPİNDEN YANİ DOSTUNDAN AYRILMAK ÖYLE ZOR Kİ .. HAYATTAKİ TEK KARŞILIKSIZ SEVGİ ,KÖPEK SEVGİSİDİR .. LÜTFEN İYİ ŞARTLARDA BAKILABİLECEĞİNE İNANDIĞIM BİR YUVA OLSUN .. İSTANBUL BAHÇEŞEHİR BÖLGESİNDE İKAMET ETMEKTEYİZ.

ENGLISH COCKERSPANIEL IMIZI EMANET EDECEK YENİ YUVA ARIYORUZ .. -
OĞLUMUZ 8 YAŞINDA & AİLEMİZİN BİR BİREYİ .OLDUKÇA DUYGUSAL İTAATKAR & ZEKİ . FAKAT ÖZEL BİR SEBEPTEN DOLAYI AYRILMAK ZORUNDAYIZ.BU BİZİM & ONUN PSİKOLOJİSİNİ BİR SÜRE BOZACAK.FAKAT BİZİM GİBİ ONU SEVGİYLE YAŞATICAK , ÇEVRESİNDE BAHÇE PARK BULUNAN BİR YUVAYA VERMEK İSTİYORUZ. BUNLARI YAZIYOR OLMAK BİLE BENİM İÇİN ÇOK ZOR .. İNSAN BİR EŞYASINDAN BİLE VAZGECİP AYRILAMAZKEN ,KÖĞEPİNDEN YANİ DOSTUNDAN AYRILMAK ÖYLE ZOR Kİ .. HAYATTAKİ TEK KARŞILIKSIZ SEVGİ ,KÖPEK SEVGİSİDİR .. LÜTFEN İYİ ŞARTLARDA BAKILABİLECEĞİNE İNANDIĞIM BİR YUVA OLSUN .. İSTANBUL BAHÇEŞEHİR BÖLGESİNDE İKAMET ETMEKTEYİZ.

Yavru ROTTWEİLLER ARANIYOR -
vermek isteyenler msn adresimi eklerse sevinirim. saolun.. 🔒 Üyelere Özel

satılık rottweiler yavruları -
ev ortamında olan yavrular çok sağlıklı kocakafa yavrular anne altından seçip ala bilirsiniz 5 dişi 3 erkek yer ankara tel 🔒 Üyelere Özel bu numaradan ulaşa bilirsiz

satılık rottweiler yavruları -
ev ortamında olan yavrular çok sağlıklı kocakafa yavrular anne altından seçip ala bilirsiniz 5 dişi 3 erkek yer ankara tel 🔒 Üyelere Özel bu numaradan ulaşa bilirsiz

golden arıyorum -
4 yaşında safkan ingiliz golden ım var ona hayat arkadaşı olabilecek dişi golden arıyorum mümkünse ücretsiz astronomik olmadığı sürece ücrette ödiyebilirim ama dostların parayla satılmasınada karşıyım ilgilenen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim yenal 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Köpek Ariyorum. [Evde Bakilacak] -
İyi Günler İstanbul Anadolu Veya Avrupa İçi Ücretsiz Köpek Ariyorum. 3-6 Aylık Yavru Olabilir. Safkan (Husky,Golden,Beagle,Sibirya) olursa sevinirim. 🔒 Üyelere Özel Cep Numaramdan Ulaşırsaniz Sevinirim.

PANDA MI ? SİBİRYA MI ? -
27.01.2010 DOĞUMLU SİBİRYA KURDU YAVRULARI 300 TL TEL 0 532 670456

Safkan Alman Kurdu Yavruları..! -
ARKADASLAR 14 OCAK DOĞUMLU SAFKAN ALMAN KURDU YAVRULARI SATILIKTIR. 3 erkek 1 dişi mevcuttur. Fiatı : 250TL ` dir Acil Olarak Satılacaktır. 🔒 Üyelere Özel

Safkan Alman Kurdu Yavruları..! -
ARKADASLAR 14 OCAK DOĞUMLU SAFKAN ALMAN KURDU YAVRULARI SATILIKTIR. 3 erkek 1 dişi mevcuttur. Fiatı : 250TL ` dir Acil Olarak Satılacaktır. 🔒 Üyelere Özel

DOBERMAN MİX ACİL YUVA ARANIYOR. -
DOBERMAN MİX,EVİNİZİ,İŞYERİNİZİ,BAHÇENİZİ KORUR,SİZE ÇOK İYİ BİR DOST OLUR.ACİL YUVA ARIYOR.SAHİPLENMEK İSTEYENLER İLETİŞİM NUMARASINI ARAYABİLİRLER.İSTANBUL. İLETİŞİM= 🔒 Üyelere Özel ÇOK ACİL YUVA ARANIYOR. TEŞEKKÜRLER.