Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

saf rott eğitimli -
eğitimli dişi 6 aylık rot 450 tl izmirden

saf rott eğitimli -

saf rott eğitimli -

saf rott eğitimli -

saf rott eğitimli -

saf rott eğitimli -

saf rott eğitimli -

saf rott eğitimli -

saf rott eğitimli -

4 Yaşında özel güvenlik eğitimli red nose pitbull -
Özel eğitimler almış olan kızımız Zeyno red nose pitbull cinsi olup ingiliz kraliyet ailesi soyundan gelen secereli bir köpektir yumuşak başlı itaatkar ve sakin bir köpektir.tuvalet eğitimi, sadaakat eğitimi, karanlık eğitimi ve özel güvenlik eğitimlerini birincilikle bitirmiştir kızımız 2,5 yıl önce yaptığı doğumdan sonra kısırlaştırılmıştır. ciddi alıcılara duyrulur...

4 Yaşında özel güvenlik eğitimli red nose pitbull -
Özel eğitimler almış olan kızımız Zeyno red nose pitbull cinsi olup ingiliz kraliyet ailesi soyundan gelen secereli bir köpektir yumuşak başlı itaatkar ve sakin bir köpektir.tuvalet eğitimi, sadaakat eğitimi, karanlık eğitimi ve özel güvenlik eğitimlerini birincilikle bitirmiştir kızımız 2,5 yıl önce yaptığı doğumdan sonra kısırlaştırılmıştır. ciddi alıcılara duyrulur...

2.5 YAŞINDA ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMLİ STAFFORDSHIRE BULL TERRİER (PİTBULL) -
Merhaba 2,5 yaşında olan oğlumuz Arese sıcak ve güvenli bir yuva arıyoruz ciddi olarak ilgilenen arkadaşların telefonlarını bekliyoruz. Oğlumuz Ares 7 aylık özel eğtim almıştır güvenlik ve sadakat eğitimlerini başarıyla bitirmiştir. babası secereli red nose pitbull annesi ingiliz kraliyet ailesi soyundan gelen özel bir red nose pitbulldur.

Merhaba 2,5 yaşında olan oğlumuz Arese sıcak ve güvenli bir yuva arıyoruz ciddi olarak ilgilenen arkadaşların telefonlarını bekliyoruz. Oğlumuz Ares 7 aylık özel eğtim almıştır güvenlik ve sadakat eğitimlerini başarıyla bitirmiştir. babası secereli red nose pitbull annesi ingiliz kraliyet ailesi soyundan gelen özel bir red nose pitbulldur.

2 aylık çook sevimli çoban kurt kırması yuva arıyor. -
2 aylık çok şeker oyuncu dişi ve siyah çoban kurt kırması yuva arıyor acill.. Kalacak yeri yok. Bu soğuklarda sokaklara dönmesinnnn

husky yavrusu arıyorum (muğla) -
merhaba arkadaslar yavru husky arıyorum hep istemişimdir ama evimiz hayvan beslemek icin musait olmadığı için olmadı bu zmana kadar şimdiki evim bahçeli birde güzel bir yuva yaptırıcam çok iyi bakarım ilgilenen arkaslar msj atabilir

2 aylık çoban-kurt kırmasına yuva aranıyor.. -
2 aylık dişi .. çok oyuncu çoban kurt kırmasına yuva aranıyor.. Iletişim Sibel:=🔒 Üyelere Özel

2 aylık çoban-kurt kırmasına yuva aranıyor.. -
2 aylık dişi .. çok oyuncu çoban kurt kırmasına yuva aranıyor.. Iletişim Sibel:=🔒 Üyelere Özel