merhaba,sevgi,şefkat ve ilgi isteyen küçücük yavrular.ücretsizdir.sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.istanbul.
iletişim=🔒 Üyelere Özel
lütfen sadece iletişim bilgisiyle temasa geçiniz.
teşekkürler.
merhaba,sevgi,şefkat ve ilgi isteyen küçücük yavrular.ücretsizdir.sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.istanbul.
iletişim=🔒 Üyelere Özel
lütfen sadece iletişim bilgisiyle temasa geçiniz.
teşekkürler.
istanbulda yaşıyorum ücretsiz golden yavrusu istiyorum ve çok iyi bakacagımı biliyorum bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz bahçeli bir evde yaşıyorum
istanbulda oturuyorum golden yavrusu arıyorum ve ona çok iyi bakacagıma emin olabilirsiniz bana 🔒 Üyelere Özel adresinden yada 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirsiniz
Öksüz 9 Yavru Hayata Tutunmaya Çalışıyor.Sahiplenecek Kocaman Yürekler Aranıyor
Anneleri kendini bilmez hayvanlarla empati kuramamış biri tarafından dövülerek yok edildi.Yavruları bıze emanet.Emanetıne sahıp cıkalım.Barınak Köpeği olmadan onlara kucak acar mısınız?
İletişim:🔒 Üyelere Özel 0.545.977.74.11
haberin linki;
🔒 Üyelere Özel
Öksüz 9 Yavru Hayata Tutunmaya Çalışıyor.Sahiplenecek Kocaman Yürekler Aranıyor
Anneleri kendini bilmez hayvanlarla empati kuramamış biri tarafından dövülerek yok edildi.Yavruları bıze emanet.Emanetıne sahıp cıkalım.Barınak Köpeği olmadan onlara kucak acar mısınız?
İletişim:🔒 Üyelere Özel 0.545.977.74.11
haberin linki;
🔒 Üyelere Özel
O henüz geçen sene toprakta doğdu,karda buzda,soğuklarda,ayazda açıkta yattı.Henüz ne olduğunu anlamadançok küçükken hamile kaldı ve doğurdu.Yavrularına çok güzel annelik yaptı,fakat yavrular ayaklanınca 3 tanesi ezildi.Her ezilen yavrusu ile kahroldu,hayata küstü...
Hatun kız kısırlaştırıldı,geçici bir evde kalıyor.Yaraları iyileşene kadar misafir. İlk defa yatağı oldu,ilk kez rahat uyudu
Havllamak nedir bilmiyor,kedilerle arası çok iyi,tekrar sanayi ortamına geri dönmesin...
İletişim:İ🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Yer: ANKARA
haberin linki;
🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.