Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

alman kurtları yavruları için yuva aranıyor. -
merhaba,sevgi,şefkat ve ilgi isteyen küçücük yavrular.ücretsizdir.sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.istanbul. iletişim=🔒 Üyelere Özel lütfen sadece iletişim bilgisiyle temasa geçiniz. teşekkürler.

alman kurtları yavruları için yuva aranıyor. -
merhaba,sevgi,şefkat ve ilgi isteyen küçücük yavrular.ücretsizdir.sahiplenmek isteyenler iletişim numarasını arayabilirler.istanbul. iletişim=🔒 Üyelere Özel lütfen sadece iletişim bilgisiyle temasa geçiniz. teşekkürler.

ücretsizz golden yavrusu arıyorum lütfen yardım edin -
istanbulda yaşıyorum ücretsiz golden yavrusu istiyorum ve çok iyi bakacagımı biliyorum bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz bahçeli bir evde yaşıyorum

golden yavrusu arıyorumm -
istanbulda oturuyorum golden yavrusu arıyorum ve ona çok iyi bakacagıma emin olabilirsiniz bana 🔒 Üyelere Özel adresinden yada 🔒 Üyelere Özel nolu telden ulaşabilirsiniz

ankarada kurt arıyorum -
slm ankarada yasıyacak kurt köpegi arıyorum yavru olması tercihim bilginize

Ücretsiz Golden Retriever yavrusu Arıyorum (izmir aydın kusadası) -
Safkan Golden Retriever yavrusu arıyorum.Kendim eğiticem.Vermek isteyenler 🔒 Üyelere Özel dan bana ulasabilirler.

DİSİ COCKER 200 TL -
BASKA YERE TASINACAĞIM VE ORDA İSTENMEDİĞİNDEN DOLAYI KESİNLİKLE SUDAN UCUZ BELİRLEDİĞİM BU CUZİ MİKTARA EĞİTİMLİ MÜKEMMEL KIZIMI SAHİPLENDİRİYORUM.🔒 Üyelere Özel ULASABİLİRSİNİZ.ÜCRET 200 TL RESİMLERİ LINKTEN BAKABİLİRSİNİZ.🔒 Üyelere Özel

DİSİ COCKER 200 TL -
BASKA YERE TASINACAĞIM VE ORDA İSTENMEDİĞİNDEN DOLAYI KESİNLİKLE SUDAN UCUZ BELİRLEDİĞİM BU CUZİ MİKTARA EĞİTİMLİ MÜKEMMEL KIZIMI SAHİPLENDİRİYORUM.🔒 Üyelere Özel ULASABİLİRSİNİZ.ÜCRET 200 TL RESİMLERİ LINKTEN BAKABİLİRSİNİZ.🔒 Üyelere Özel

ERKEK COCKER OĞLUMUZ 200TL -
BASKA YERE TASINACAĞIM VE ORDA İSTENMEDİĞİNDEN DOLAYI KESİNLİKLE SUDAN UCUZ BELİRLEDİĞİM BU CUZİ MİKTARA 2 YAS 3 AYLIK OLAN ERKEK COCKER CİNSİ OĞLUMA YENİ SAHİP ARIYORUM İLGİLENENLER İRTİBAT KURABİLİR. 🔒 Üyelere Özel ÜCRET 200 TL DİR

ERKEK COCKER OĞLUMUZ 200TL -
BASKA YERE TASINACAĞIM VE ORDA İSTENMEDİĞİNDEN DOLAYI KESİNLİKLE SUDAN UCUZ BELİRLEDİĞİM BU CUZİ MİKTARA 2 YAS 3 AYLIK OLAN ERKEK COCKER CİNSİ OĞLUMA YENİ SAHİP ARIYORUM İLGİLENENLER İRTİBAT KURABİLİR. 🔒 Üyelere Özel ÜCRET 200 TL DİR

37 GÜNLÜK ROTWEİLLER (200TL) -
37 GÜNLÜK ROT CİNSİ ARKADASIMIN DİŞİ KÖPEĞİNE MECBUREN YUVA ARIYORUZ. ANNELERİ VE DİĞER YAVRULAR CALINMIS.TEK KALDI BAKAMIYORUM DİYEREK YENİ BİR YUVA BULMAMI RİCA ETTİ.BENİMDE KENDİ KÖPEKLERİM VAR ONLARLA BİRLİKTE OLMUYOR. 🔒 Üyelere Özel.ULASABİLİRSİNİZ. 200 TL YE SAHİPLENDİCEZ.

37 GÜNLÜK ROT CİNSİ ARKADASIMIN DİŞİ KÖPEĞİNE MECBUREN YUVA ARIYORUZ. ANNELERİ VE DİĞER YAVRULAR CALINMIS.TEK KALDI BAKAMIYORUM DİYEREK YENİ BİR YUVA BULMAMI RİCA ETTİ.BENİMDE KENDİ KÖPEKLERİM VAR ONLARLA BİRLİKTE OLMUYOR. 🔒 Üyelere Özel.ULASABİLİRSİNİZ. 200 TL YE SAHİPLENDİCEZ.

Husky Kırması 2-3 Aylık Kız Acil Yuva Arıyor -
ÇOK ACİL YUVA İletişim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Anneleri Dövülerek Öldürüldü.9 Yavru İçin Geçici veya Kalıcı Yuva -
Öksüz 9 Yavru Hayata Tutunmaya Çalışıyor.Sahiplenecek Kocaman Yürekler Aranıyor Anneleri kendini bilmez hayvanlarla empati kuramamış biri tarafından dövülerek yok edildi.Yavruları bıze emanet.Emanetıne sahıp cıkalım.Barınak Köpeği olmadan onlara kucak acar mısınız? İletişim:🔒 Üyelere Özel 0.545.977.74.11 haberin linki; 🔒 Üyelere Özel

Anneleri Dövülerek Öldürüldü.9 Yavru İçin Geçici veya Kalıcı Yuva -
Öksüz 9 Yavru Hayata Tutunmaya Çalışıyor.Sahiplenecek Kocaman Yürekler Aranıyor Anneleri kendini bilmez hayvanlarla empati kuramamış biri tarafından dövülerek yok edildi.Yavruları bıze emanet.Emanetıne sahıp cıkalım.Barınak Köpeği olmadan onlara kucak acar mısınız? İletişim:🔒 Üyelere Özel 0.545.977.74.11 haberin linki; 🔒 Üyelere Özel

Hatun Kız Tekrar Yavrularını Kaybettiği Sanayi Ortamına Geri Dönmesin -
O henüz geçen sene toprakta doğdu,karda buzda,soğuklarda,ayazda açıkta yattı.Henüz ne olduğunu anlamadançok küçükken hamile kaldı ve doğurdu.Yavrularına çok güzel annelik yaptı,fakat yavrular ayaklanınca 3 tanesi ezildi.Her ezilen yavrusu ile kahroldu,hayata küstü... Hatun kız kısırlaştırıldı,geçici bir evde kalıyor.Yaraları iyileşene kadar misafir. İlk defa yatağı oldu,ilk kez rahat uyudu Havllamak nedir bilmiyor,kedilerle arası çok iyi,tekrar sanayi ortamına geri dönmesin... İletişim:İ🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Yer: ANKARA haberin linki; 🔒 Üyelere Özel