19 yaşında bi genc kızım daha önce verilen köpek ilanlarını okudum fakat talep çok yoğun olduğu için bunuda denemek istedim.ben sadece kendimle onunla birlikte oyunlar oynayıp zaman gecirebilceğim bir arkadaş arıyorum lütfen yardımcı olun.Amerikan cocker yada chow chow beslemek daha uygun bnm için eğer dikkate alırsanız 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmanızı rica ederim..teşekkür ederim...
19 yaşında bi genc kızım daha önce verilen köpek ilanlarını okudum fakat talep çok yoğun olduğu için bunuda denemek istedim.ben sadece kendimle onunla birlikte oyunlar oynayıp zaman gecirebilceğim bir arkadaş arıyorum lütfen yardımcı olun.Amerikan cocker yada chow chow beslemek daha uygun bnm için eğer dikkate alırsanız 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmanızı rica ederim..teşekkür ederim...
hediye gelen 2 aylık safkan dişi çok sevimli dachshund alman sosis köpeğimi sahiplenmek isteyen bir kişiye ücretsiz olarak vereceğim irtibat için:
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
hediye gelen 2 aylık safkan dişi çok sevimli dachshund alman sosis köpeğimi sahiplenmek isteyen bir kişiye ücretsiz olarak vereceğim irtibat için:
mrb arkadaşlar adanada organize sanayi bölgesindeki işletmeme alman kurdu yada rottweiler yavrusu aramaktayım köpeğine bakmakta zorluk çekenler benimle irtibata geçsin lütfen..
mehmet mustafa şentürk 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
2 YASINDAKİ İRALANDA TERRRİER CİNSİ KÖPEĞİMİ MECBURİYETTEN DOLAYI VERİYORUM.kÖPEĞİME GERÇEKTEN İYİ BAKABİLECEK BİRİNE VERMEK İSYİYORUM.kÖPEK GOLDEN BÜYÜKLÜĞÜNDE OLUP GERÇEKTEN BAKABİLECEKLER ARASIN.2,5 YAŞINDA BEYAZ RENGİNDE TAM BİR AVCI VE BEKÇİ KÖPEĞİ.TUVALETİNİ KESİNLİKLE EVE YAPMAZ GEZDİRİLMEYİ COK SEVER VE BEKLER.İRTİBAT İCİN 🔒 Üyelere Özel. ARAYINIZ.FİYAT 200 TL DİR