Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

Ücretsiz golden veya husky arıyorum -
Arkadaşlar istanbul üniversitesinde öğrenciyim.Hayvan sevgisi had safhada olan bir gencim:)Uzun zamandırda bakabileceğim bir arkadaş arıyorum.Yaşadığımız apartman bize ait.Yani ailevi sorunlar veya çevreden dolayı şikayet gibi bir durum söz konusu olamaz.İlgilenen arkadaşlar mesajla bana dönebilirler.

Ücretsiz golden veya husky arıyorum -
Arkadaşlar istanbul üniversitesinde öğrenciyim.Hayvan sevgisi had safhada olan bir gencim:)Uzun zamandırda bakabileceğim bir arkadaş arıyorum.Yaşadığımız apartman bize ait.Yani ailevi sorunlar veya çevreden dolayı şikayet gibi bir durum söz konusu olamaz.İlgilenen arkadaşlar mesajla bana dönebilirler.

Ankarada evimde çok iyi bakabilecegim yavru köpek arıyorum...! -
Merhabalar evimde çok iyi bakımlı ve eğitimli bir şekilde büyütebilecegim yavru köpek arıyorum.tercihen golden cinsi olabilir.ilgilenentüm arkadaslar bana mail yada telefondan ulaşabilirler. umut aslan (🔒 Üyelere Özel)-(🔒 Üyelere Özel) mail: 🔒 Üyelere Özel NOT: UFAK BİR HEDİYE OLARAK VEREN KİŞİYE CEP TELEFONU MAĞAZAMIZDAN BİR CEP TELEFONU HEDİYEMİZ OLACAKTIR..

Eskişehirde terrier arıyorum -
Eskişehirde ücretsiz terrier arıyorum irtibat.Ve mümkünse yavru olsun alışması daha kolay olur 🔒 Üyelere Özel

Eskişehirde terrier arıyorum -
Eskişehirde ücretsiz terrier arıyorum irtibat.Ve mümkünse yavru olsun alışması daha kolay olur 🔒 Üyelere Özel

siyah beagle 5-6aylık. -
- Siyah Beagle 5-6 aylık erkek. İlgilenenler lütfen telefon etsin. Tel.: 🔒 Üyelere Özel

siyah beagle 5-6aylık. -
- Siyah Beagle 5-6 aylık erkek. İlgilenenler lütfen telefon etsin. Tel.: 🔒 Üyelere Özel

siyah beagle 5-6aylık. -

beyaz,erkek terrier için yuva. -
- Beyaz, erkek terier 2 yaşlarında. İlgilenenler lütfen telefon etsin. Tel.: 🔒 Üyelere Özel

beyaz erkek rus finosu için yuva. -
- Beyaz erkek 2yaşında Rus finosu İlgilenenler lütfen telefon etsin. Tel.: 🔒 Üyelere Özel

erkek doberman için yuva. -
- Erkek Doberman. (King size) İlgilenenler lütfen telefon etsin. Tel.: 🔒 Üyelere Özel

izmir den dişi sibirya kurdu takas -
izmir karabağlarda 6 aylık dişi sibirya kurdu ile erkek sibirya kurdu takas olur..irtibat tel:🔒 Üyelere Özel

izmir den yavru köpek arıyoruz. -
Apartman yaşantısını köpek sevdasından dolayı geçen ay terkettik. Şimdi dublex büyükçe bahçeli bir evde oturuyoruz. Oğlumuz 11 yaşında ve tüm sokak köpeklerinin sahipliğini üstlenmiş konumda okula onlarla gidip geliyor. :) Artık kendimize ait bir köpeğimiz olsun istiyoruz. Hem çocuklarla iyi anlaşacak hem de koruma görevini yerine getirebilecek, ömür boyu bizimle kalacak bir dost arıyoruz. yardımcı olmak isterseniz. 🔒 Üyelere Özel

Apartman yaşantısını köpek sevdasından dolayı geçen ay terkettik. Şimdi dublex büyükçe bahçeli bir evde oturuyoruz. Oğlumuz 11 yaşında ve tüm sokak köpeklerinin sahipliğini üstlenmiş konumda okula onlarla gidip geliyor. :) Artık kendimize ait bir köpeğimiz olsun istiyoruz. Hem çocuklarla iyi anlaşacak hem de koruma görevini yerine getirebilecek, ömür boyu bizimle kalacak bir dost arıyoruz. yardımcı olmak isterseniz. 🔒 Üyelere Özel

İzmir`den 4.5 aylık dişi golden retriever -
evet başlık yeterince söylüyor zaten, izmir/bornova`da oturuyorum ve kızımı vermek zorundayım :( ona iyi bakabilecek biri olması çok önemli, tecrübeli köpek sahipleri tercihimdir...

evet başlık yeterince söylüyor zaten, izmir/bornova`da oturuyorum ve kızımı vermek zorundayım :( ona iyi bakabilecek biri olması çok önemli, tecrübeli köpek sahipleri tercihimdir...