Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

? -
merhaba.yavru papillon hala duruyor mu acaba ?

PERŞEMBEYE KADAR İSTENBULDAN ÜCRETSİZ TERRİER ARIYOUM -
konyadayım kargo ve otobüsler hayvanları taşımıyor iş için ist. gelen bi arkadaşım alıcak köpecigi. daha önce ankara kedisi baktım yavru olması tercihim ev küçük ve apartmanda sorun yaşamak istemyiyom o yüzden sesiz ve küçük bir yavruya annelik yapabilirim. ücretsi olursa tercihimdir.

American staffordshire tiger satılık. İzmiR içi.. -
Köpeğim 2 aylık olup iç parazit dış parazit ve 2 tane bakteriyel aşı olmuştur. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler. Köpek 10 numaradır. Görünce anlıyacaksınız. Erkek 2 aylık tiger..

Köpeğim 2 aylık olup iç parazit dış parazit ve 2 tane bakteriyel aşı olmuştur. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler. Köpek 10 numaradır. Görünce anlıyacaksınız. Erkek 2 aylık tiger..

ANKARA VEYA KONYADAN ÜCRETSİZ TERRİER SAHİPLENMEK İSTİYORUM -
daha önce ankara kedisine annelik yaptım mart ayında kaçıp bidaha gelmedi :( ilgilenenler için 🔒 Üyelere Özel

TERRİER SAHİPLENMEK İSTİYORUM ÜCRETSİZ -
konya yada ankaradan ücretsiz yavru terrierler sahiplenmek iztiyorum şuan ögrenciyim yazaevlenicem ve yavrulara ömrümün yettigince maddi ve manevi annelik yapıcam.

ankaranın en profesyonel egıtmenıyım garantılı -
kopegınızın kendınıze benzemesını ve ıstedıgınız gıbı hayalınızdekı gıbı olmasını ıstıyorsan yanındayım yas sınırı kısılık bozuklugu onemlı degıl ogrenmeme ıhtımalı ogle sansı olmayacak dayak yok onlar buyumeyen cocuklar

ankaranın en profesyonel egıtmenıyım garantılı -
kopegınızın kendınıze benzemesını ve ıstedıgınız gıbı hayalınızdekı gıbı olmasını ıstıyorsan yanındayım yas sınırı kısılık bozuklugu onemlı degıl ogrenmeme ıhtımalı ogle sansı olmayacak dayak yok onlar buyumeyen cocuklar

ücretsiz golden arıyorum -
evde bakıcam ve bana arkadaş olucak lütfen ücretsiz verebiliyosanz yazın çok istiyorum :)

terrier paşa yuva arıyor/ücretsiz -
bu tatlı terrier 3-4 yaşlarında sokakta başıboş dolanırken buldum sanırım kaybolmuş yada terkedilmişti:( evimde yeterince kedi ve köpeğim olduğundan bu güzelliği sahiplenemedim bu yüzden şimdi barınakta ve çok mutsuz kulubesinden hiç çıkmıyor hayata küstü onu tekrar hayata döndürecek meleğini arıyoruz lütfen yardım edin! onu çok sevecek ve birdaha hiç bırakmayacak sevgi dolu bir yüreğe ihtiyacı var:( ailesi olur musunuz? RESMİNİ GÖRMEK İÇİN BU LİNKİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN DİREK KOYMAYI BECEREMEDİM: 🔒 Üyelere Özel HİKMET HANIM 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

terrier paşa yuva arıyor/ücretsiz -
bu tatlı terrier 3-4 yaşlarında sokakta başıboş dolanırken buldum sanırım kaybolmuş yada terkedilmişti:( evimde yeterince kedi ve köpeğim olduğundan bu güzelliği sahiplenemedim bu yüzden şimdi barınakta ve çok mutsuz kulubesinden hiç çıkmıyor hayata küstü onu tekrar hayata döndürecek meleğini arıyoruz lütfen yardım edin! onu çok sevecek ve birdaha hiç bırakmayacak sevgi dolu bir yüreğe ihtiyacı var:( ailesi olur musunuz? RESMİNİ GÖRMEK İÇİN BU LİNKİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN DİREK KOYMAYI BECEREMEDİM: 🔒 Üyelere Özel HİKMET HANIM 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

AFACANLAR YUVA ARIYOR/ÜCRETSİZ... -
BU ZAMANA KADAR EVDE BAKILDILAR GAYET SAĞLIKLILAR,6 YAVRUDAN 3 TANESİ KALDI 1 ERKEK-2 DİŞİ VE 2.5 AYLIKLAR ONLARA ÖMÜR BOYU EMEKLERİNİ VE SEVGİLERİNİ VERECEK AİLELERE SAHİPLENDİRİLECEKLERDİR...
RESİMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN:
🔒 Üyelere Özel

İRTİBAT TEL:🔒 Üyelere Özel
SERPİL HANIM

AFACANLAR YUVA ARIYOR/ÜCRETSİZ... -
BU ZAMANA KADAR EVDE BAKILDILAR GAYET SAĞLIKLILAR,6 YAVRUDAN 3 TANESİ KALDI 1 ERKEK-2 DİŞİ VE 2.5 AYLIKLAR ONLARA ÖMÜR BOYU EMEKLERİNİ VE SEVGİLERİNİ VERECEK AİLELERE SAHİPLENDİRİLECEKLERDİR...
RESİMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN:
🔒 Üyelere Özel

İRTİBAT TEL:🔒 Üyelere Özel
SERPİL HANIM

YAVRU KÖPEKLERİNİZE EN GÜSEL YUVA -
Cinsnin ne olduğu önemli degıl sadece 60 günlük ve daha küçük olması şartıyla bakamadıgınız yavrularınız alınır...

2 sosis Pointer-Dacshund kirmasi.YUVA. -
(alıntıdır.yuva aranıyor) 6 Pointer-Dachshund kirmasi yavrudan 5 tanesi sahiplenilmis, biri geriye kalmisti, yalniz bir disi yavruyu sozumona sahiplenen aile bakkaldan alinan mali iade eder gibi geri getirmis. Dolayisi ile 2 sosis Pointer-Dacshund kirmasi 2,5 aylik iki sosisimize, 2,5 aylik kirma kahve kizimiza ve 4 aylik Husky kizimiza yuva ariyoruz. Hepsi disi, hepsi yalniz, bir aileleri yok. Sosislerimizden biri gecici olarak yuva yuzu gordugu icin simdi cok agliyormus. Lutfen 3 melek kizimiza da acilen yuva. Iletisim: Mucella Elgin 🔒 Üyelere Özel

istanbul bahçeli mustalik evime yavru köpek arıyorum -
merhaba istanbul asya yakasında oturuyorum bahçeli mustalik evimiz var 21 yaşındayım ve maddi durumu iyi beslemek için değil , hayatımı onunla paylaşmak için yavru (mümkünse erkek) bir köpeğe ihtiyacım var. iletişim : 🔒 Üyelere Özel

merhaba istanbul asya yakasında oturuyorum bahçeli mustalik evimiz var 21 yaşındayım ve maddi durumu iyi beslemek için değil , hayatımı onunla paylaşmak için yavru (mümkünse erkek) bir köpeğe ihtiyacım var. iletişim : 🔒 Üyelere Özel

2 aylık staffordshire terier satılık İzmir içi -
Merhaba 2aylık staffordshire terier köpeğim satılıklır erkek. Bilgi almak için 🔒 Üyelere Özel telinden ulaşın.. Yada 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz. Fiyatı 350 YTL dir. Sigara 10 lira oluyosa bu köpek için 350 lira çok az. Köpeği gördüğünüzde harika olduğunu anlıyacaksınız.. Saygılarımla...