konyadayım kargo ve otobüsler hayvanları taşımıyor iş için ist. gelen bi arkadaşım alıcak köpecigi. daha önce ankara kedisi baktım yavru olması tercihim ev küçük ve apartmanda sorun yaşamak istemyiyom o yüzden sesiz ve küçük bir yavruya annelik yapabilirim. ücretsi olursa tercihimdir.
Köpeğim 2 aylık olup iç parazit dış parazit ve 2 tane bakteriyel aşı olmuştur. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler. Köpek 10 numaradır. Görünce anlıyacaksınız. Erkek 2 aylık tiger..
Köpeğim 2 aylık olup iç parazit dış parazit ve 2 tane bakteriyel aşı olmuştur. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel ve 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler. Köpek 10 numaradır. Görünce anlıyacaksınız. Erkek 2 aylık tiger..
konya yada ankaradan ücretsiz yavru terrierler sahiplenmek iztiyorum şuan ögrenciyim yazaevlenicem ve yavrulara ömrümün yettigince maddi ve manevi annelik yapıcam.
bu tatlı terrier 3-4 yaşlarında sokakta başıboş dolanırken buldum sanırım kaybolmuş yada terkedilmişti:( evimde yeterince kedi ve köpeğim olduğundan bu güzelliği sahiplenemedim bu yüzden şimdi barınakta ve çok mutsuz kulubesinden hiç çıkmıyor hayata küstü onu tekrar hayata döndürecek meleğini arıyoruz lütfen yardım edin! onu çok sevecek ve birdaha hiç bırakmayacak sevgi dolu bir yüreğe ihtiyacı var:( ailesi olur musunuz?
RESMİNİ GÖRMEK İÇİN BU LİNKİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN DİREK KOYMAYI BECEREMEDİM: 🔒 Üyelere Özel
HİKMET HANIM
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
bu tatlı terrier 3-4 yaşlarında sokakta başıboş dolanırken buldum sanırım kaybolmuş yada terkedilmişti:( evimde yeterince kedi ve köpeğim olduğundan bu güzelliği sahiplenemedim bu yüzden şimdi barınakta ve çok mutsuz kulubesinden hiç çıkmıyor hayata küstü onu tekrar hayata döndürecek meleğini arıyoruz lütfen yardım edin! onu çok sevecek ve birdaha hiç bırakmayacak sevgi dolu bir yüreğe ihtiyacı var:( ailesi olur musunuz?
RESMİNİ GÖRMEK İÇİN BU LİNKİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN DİREK KOYMAYI BECEREMEDİM: 🔒 Üyelere Özel
HİKMET HANIM
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
BU ZAMANA KADAR EVDE BAKILDILAR GAYET SAĞLIKLILAR,6 YAVRUDAN 3 TANESİ KALDI 1 ERKEK-2 DİŞİ VE 2.5 AYLIKLAR ONLARA ÖMÜR BOYU EMEKLERİNİ VE SEVGİLERİNİ VERECEK AİLELERE SAHİPLENDİRİLECEKLERDİR...
RESİMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN: 🔒 Üyelere Özel
BU ZAMANA KADAR EVDE BAKILDILAR GAYET SAĞLIKLILAR,6 YAVRUDAN 3 TANESİ KALDI 1 ERKEK-2 DİŞİ VE 2.5 AYLIKLAR ONLARA ÖMÜR BOYU EMEKLERİNİ VE SEVGİLERİNİ VERECEK AİLELERE SAHİPLENDİRİLECEKLERDİR...
RESİMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN: 🔒 Üyelere Özel
(alıntıdır.yuva aranıyor)
6 Pointer-Dachshund kirmasi yavrudan 5 tanesi sahiplenilmis, biri geriye kalmisti, yalniz bir disi yavruyu sozumona sahiplenen aile bakkaldan alinan mali iade eder gibi geri getirmis.
Dolayisi ile 2 sosis Pointer-Dacshund kirmasi 2,5 aylik iki sosisimize, 2,5 aylik kirma kahve kizimiza ve 4 aylik Husky kizimiza yuva ariyoruz. Hepsi disi, hepsi yalniz, bir aileleri yok. Sosislerimizden biri gecici olarak yuva yuzu gordugu icin simdi cok agliyormus.
Lutfen 3 melek kizimiza da acilen yuva.
Iletisim:
Mucella Elgin
🔒 Üyelere Özel
merhaba
istanbul asya yakasında oturuyorum
bahçeli mustalik evimiz var
21 yaşındayım ve maddi durumu iyi
beslemek için değil , hayatımı onunla paylaşmak için yavru (mümkünse erkek) bir köpeğe ihtiyacım var.
iletişim : 🔒 Üyelere Özel
merhaba
beslemek için değil , hayatımı onunla paylaşmak için yavru (mümkünse erkek) bir köpeğe ihtiyacım var.
merhaba
Merhaba 2aylık staffordshire terier köpeğim satılıklır erkek. Bilgi almak için 🔒 Üyelere Özel telinden ulaşın.. Yada 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz. Fiyatı 350 YTL dir. Sigara 10 lira oluyosa bu köpek için 350 lira çok az. Köpeği gördüğünüzde harika olduğunu anlıyacaksınız..
Saygılarımla...
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.