denizliden yada denizliye gönderebilcek hayvansever arkadaşalrımdan bi tane yavru verebilcek varmı golden alman sibirya kurdu doberman fark etmez bahçeli evim war köyde yaşıyorum. iyi bakabilecğime söz werebilirim.ltfen cvb
ben 15 yaşındayım ve golden,sibirya gibi cana yakın köpekler arıyorum.2-3 aylık tercihimdir.Kopeginize cok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz.Ucretsiz olması dileğim ama cuzzi bi miktarda para verebilirim.Kargo ile gonderimlerde kargo parasını karşılarım acill bi dost arıyorum..
ben 15 yaşındayım ve golden,sibirya gibi cana yakın köpekler arıyorum.2-3 aylık tercihimdir.Kopeginize cok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz.Ucretsiz olması dileğim ama cuzzi bi miktarda para verebilirim.Kargo ile gonderimlerde kargo parasını karşılarım acill bi dost arıyorum..
selam arkladaslar ben king doberman hastasıyım ücretsiz köpek vercek arkadaslar arıyorum yardımcı olursanız sewınırım..İSTANBUL civar iller olabılır yol sorun olmaz
Merhabalar Büyümeyen bir köpek arıyorum erkek dişi frketmes beyaz yada kahverengi tonlarında olursa sevinirim 5 yıldır köpek sevdalısıyım kangallarımız var ama evde beslemek istedigim bir köpek arıyorum 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
anne safkan çoban köpegi baba kangal cinsi olan 8 yavrumuza acil yuva arıyoruz onları ücretsiz verecegiz mail adresinize resimlerini gönderebiliriz telefonumuz 0 212 444 11 26
anne safkan çoban köpegi baba kangal cinsi olan 8 yavrumuza acil yuva arıyoruz onları ücretsiz verecegiz mail adresinize resimlerini gönderebiliriz telefonumuz 0 212 444 11 26