Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

BILDIRCIN KAFESİ İMALATI - 2.sayfa

SELAM HAYVANSEVERLER KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN BILDIRCIN KAFESLERİ 2,3,4,5 KATLI OLUP YUMURTA VE BÜYÜTME KAFESLERİDİR.DEMONTE OLDUKLARI VE KOMPLE PASLANMAZ KROM MALZEMEDEN YAPILDIKLARI İÇİN ESTETİK VE BİR O KADARDA SAĞLIKLIDIR HAYVANLARIN SIŞKILARI DİREK AYRI BİR BÖLÜME DÜŞER VE ONLARIN ÜZERİ BASMASI ENGELLENMİŞTİR.OTOMATİK SULUK SİSTEMİ OLDUĞUNDAN DEVAMLI TEMİZ VE SERİN DU İÇİMİDE VERİMİ ARTTIRMAKTADIR.İRTİBAT TEL :0 535 492 20 35 E-MAİL :[email protected]

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili dostum arifgirgin... bende teşekkür ederim saygılar

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADASLAR MERHABA HERKESE SELAM ARIF BEY ILE BIZ BURDA TANISTIK BEN KIRIKKALEDE OTURUYORUM DAHA ONCELERI BASKA YERLERDEN KAFESLER ALDIM AMA HEP DOLANDIRILDIM BU YUZDEN MEMNUNIYETIMI BURDA DILE GETIRMEK VE SIZLERI DOGRU YONLENDIRMEK ISTERIM BEN ARIF BEYDEN BILDIRCINLARIM ICIN KAFESLER ALDIM VE INANIN COK KULLANISLI VE MALZEMELERI BIR OKADAR KALITELI O KADAR DOLANDIRILDIKTAN SONRA ARIF BEYLE TANISTIM VE SONUNDA ADAM GIBI BIR KAFESIM OLDU AMA SIZ YOK BEN DOLANDIRILACAGIM ADİ VE UCUZ MALSEMEDEN BIR KAFES ALACAGIM DIYORSANIZ ORASINI BILMEM ARIF BEY TEKRAR COK TESEKKUR EDERIM SIZE KIRIKKALEYE YOLUNUZ DUSERSE BEKLERIM SAYGILAR SEVGILER BURAYA RESIMLERIDE EKLEYECEGIM

img

sensteve

16 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

değerli sensteve arkadaşım,duygularını açık bir dille anlatmışsın önce teşekkür ederim.ben ve benim gibi şahış olarak bu işi yapan arkadaşlar çok çoğuda dürüst çalışıyor ama içlerinde malı aksatan veya farklı gönderenlerde oluyor tabiii dikkatlı olmak gerekir ama arif girgin müesseseleri mks kafes bu işi tam ve doğru olarak yapmaktadır tabii bizdede kargodan dolayı gecikmeler oluyor olmuyor değil ama önemli olan kimsenin umudunla oynamamak bence para çok zor emeklerle kazanılıyor.verilen paraların karşılığını almak gerekir tabii ayrıca daha hiç yüzünü bile görmediğim siz gibi bir müşteriden bu yazıyı almakta benim için onurve gurur verici ben teşekkür ederim kardeşim ben taşakkür ederim !!!!

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

ARIF ABI MERHABA ABI YAPTIGIN KAFESLERI ARKADASLAR GORDU COK BEGENDILER ONALRDA ALMAK ISTIYORLAR DAHA ONCEDE DEDIGIM GIBI ONLARDA KALITESIZ MALZEMEDEN YAPILAN KAFES KURBANILAR BEN ONLARI SANA YONLERDIRECEGIM TANISIP ANLASIRSINIZ HEM ABI OLDUMU KOLAY GELSIN

img

sensteve

ÖZEL MESAJ

teşekkürler sensteve arkadaşım.sağolasın inşallah bereketin bol olsun.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

arif beye çok teşekkür ederimben arif beyden 6 katlı kafes aldım.çok memnunum.herkese tavsiye ederim.arif beye tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER.....

img

sonmurat82

18 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sonmurat arkadaşım ben teşekkür ederim tavsiyene ara sıra gecikmeler oluyor tabiiki sende bu gecikmeyi anlayışla karşıladın sağolasın tekrar teşekkür ederim işlerinde başarılarını duyuyorum ayrıca yaptığın alışverişlerdeki, hassasiyetinden dolayıda tebrik ederim seni.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

Selam Arif Abi.Beni tanımadan daha telefonla tanışdığımız halde damla suluk sistemi ile ilgili dün akşam msn`de verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Allah(C.C.) işlerini bereketli kılsın.Şu tavrında çok hoşuma gitti belirtmeden geçemeyeceğim.Aynı su sisteminin parçalarını sen sattığın halde başka satan kişileri de sormadan bana söyledin.Bu tavrından dolayıda seni takdir ediyorum.Bütün arkadaşlarada bol evcilli günler diliyorum.

img

mp

17 yıl 8 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili mp arkadaşım ben teşekkür ederim sana faydalı oldumsa ne mutlu bana.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

tüm dostlara selam olsun arif abim merhaba abi epeyden beri nete giremiyorum kucuk bır kaza gecırdım nasılsın abı ınsallah ıyısındır kafeslerınden cok memnunum abi allah işini rast getırsın ınsallah yakın zamanda tekrar gorusuruz arif abi herkese hayırlı gunler

img

sensteve

ÖZEL MESAJ