Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
BILDIRCIN KAFESİ İMALATI - 5.sayfa
SELAM HAYVANSEVERLER KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN BILDIRCIN KAFESLERİ 2,3,4,5 KATLI OLUP YUMURTA VE BÜYÜTME KAFESLERİDİR.DEMONTE OLDUKLARI VE KOMPLE PASLANMAZ KROM MALZEMEDEN YAPILDIKLARI İÇİN ESTETİK VE BİR O KADARDA SAĞLIKLIDIR HAYVANLARIN SIŞKILARI DİREK AYRI BİR BÖLÜME DÜŞER VE ONLARIN ÜZERİ BASMASI ENGELLENMİŞTİR.OTOMATİK SULUK SİSTEMİ OLDUĞUNDAN DEVAMLI TEMİZ VE SERİN DU İÇİMİDE VERİMİ ARTTIRMAKTADIR.İRTİBAT TEL :0 535 492 20 35 E-MAİL :[email protected]
slm ben sıtenıze yenı uye oldum. bu kus ısıne gecen sene keklıkle basladım. bır sene keklık uretmeyı basardım fakat keklık kafesımın kucuk olması nedenıyle koksıdıyoz hastalıgı yuzunden olmeye basladılar.keklıgım kendısı kuluckaya yatıp yavru cıkarmıstı yavrularıda kaybettıkten sonra keklıgı beslemekten vazgectım. sımdı bıldırcınlarım var ılkten bır dısı bır erkek bıldırcınla basladım gecen eylul ayında yumurtlamaya basladılar daha sonra yumurtalar on tane oldu ve dısı kuluckaya yattı yumurtaların 10 tanesıde basarıyla cıktı sımdı buyuduler annesıyle babasından ayırt edemıyorum nerdeyse bana bu ısle ılgılı ne tavsıyelerınız olabılır cevabınızı beklıyorum tesekurler
evcil bıldırcın pek kuluçkaya yatmaz.birde iletişim bilgilerinizi yazarsanız canı gönülden butun evcil ailesi arkadaşlarımız canı gönülden teknik bilgi verirler her konudada yardımcı olurlar.bereketli günler dilerim
merhaba hüseyin kardeşim yeni başlamışsın ama maaşallah kekliğide bıldırcınıda kuluçkaya yatırmayı başarmışsın. sanırım bizim (en azından benim)senden öğreneceğim çok şey var. nasıl bir beslenme uyguluyır ve nasıl barınak kullanıyorsun. biraz açıklama yapabilirmisin. [email protected] benim msn adresim daha detaylı konuşmak için eklersen çok memnun olurum.
zoomhuso dostum bıldırcının kendisinin kuluçkaya yattığını belirtmişsiniz.çok güzel acaba yabani bıldırcınmı yoksa makine çıkımı mı belirtirseniz sevinirim. saygılar
selam evcil dostlar ailesi benim bir ricam var aramıza yeni katılan ve benim tanımadığım arkadaşlardan benim açtığım konu başlıklarının altına lütfen konuyla alakası olmayan şeyleri yazmamaları bu başlıkta daha önce hoşgör rumuzlu bir kardeşimiz kendince bazı ansiklopedik bilgiler vermiş sonra kaybolmuş ortadan lütfen benim açtığım başlık altında konuyla alakasız şeyler yazmayın yada yazacaksanız lütfen iletişim bilgilerinizi yazın herkese bereketli günler dilerim.
zomm huso arkadaş iletişim bilgilerinizi verin de yardımcı olalım takıldığınız konularda.
selam evcil elimizde fazla miktarda malzemesi olan 5 katlı kafeslerde yılbaşına kadar kampanya düzenlendik.yararlanmak isteyen arkadaşlar için 5 katlı kafeslerimiz 490 ytl kargo dahil tüm yurda kargo ücreti dahil 490 ytl dir.tüm evcil ailesinin bilgilerine mkas kafes sistemleri UŞAK [email protected] 0 535 492 20 35
21 Aralık Pazar günü Arif Girgin bey in çiftliğini ziyarete gittiğimde çiftliğin çok daha gelişmiş olduğunu gururla seyrettim. Kanatlı türleri çoğalmış, kuluçkadan çıkan civcivler piliç ve palaz hale gelmişler. Sonra imalathane bölümüne geçtim. Arif Bey in elemanlarının yaptığı büyütme kafesini görünce gözlerime inanamadım. Çocuklar öyle güzel büyütme kafesi yapıyorlar ki resimleri görünce siz de bana hak vereceksiniz. Özellikle Rahman akçay abiye yapılan kafes çok güzel oluyor. Hemen resmini çektim ve elemanlara kafesin yapımının her aşamasının resmini çekmelerini söyledim. Yakında resimleri buraya koyarım. Elinize sağlık Arif Bey.
Rahman Bey in istediği etrafı ahşap kaplama ve ısıtıcılı bbıldırcın büyütme kafesinin montajı başlamış.
PEKİ YENİ BAŞLAYAN BİRİNE TAM VE KESİN OLARAK ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİLGİLERİ TAM OLARAK ALABILIRMIYIM BENIM ÜRETİM YAPACAK YERIM VAR HEMDE BAYAA GENİŞCE HESAPLARIMA VE ARASTIRMALARIMA GÖRE 10-12000 ADET YAPABİLECEK YARIM VAR BU İŞE NASIL BASLAYACAGIMI BILMIYORUM YANI ANLAYACAGINIZ KORKUYORUM PAZARI BULABILECEKMIYIM SATABILECEKMIYIM ELIMDE KALIRMI BILGILERINIZI BEKLIYORUM