Kanatlı Kümes Hayvanları
selam arif bey
ne kadar zamandır bu işle uğraşıyorsunuz, ansiklopedik bilgiden daha ziyade tecrübelerimin vermiş olduğu dayanaklar ile herkes faydalansın diye yazdım verdiğim bilgiler yerlerine ulaştımı bilemem ama ortadan kaybolduğumda doğru yurtdışındaydım uzunca bir müddettir. yine bir bilgilendirme yazısı daha yazdım eleştirilere açığım sizde eleştirebilirsiniz ben herhangi ürün yada emtia satışı ile ilgilenmiyorum aynı zamanda yapmıyorum ve bilmeniz gerekende şudur bilinçsizce yapılan her işin sonu hüsrandır bu yüzdendirki açıklama gereği duydum yazdım yanlış anlaşılmakta istemem 27 yıldır kanatlılar ve bunun bir fiil 18 yılı bıldırcınların hengamesi ile geçti paylaşımlarımda gerçekleri dile getirdim yanlış bir bilgilendirme yapmış isem siz açıklayın bende yanlışı düzelteyim lakin yanlış olacağını sanmıyorum admin arkadaşlarda inceliyorlardır baktım benim yazdığım yazı silinmiş nedeni olarakta emtia mal satışı yada reklamı mevzusu var sanmıyorum bir adres yada fiyat bilgisi verdiğimi incelenebilir bir konudur. zaman ayırıp satırları okuduğunuz için teşekkür ederim.
şemsettin hoşgör.
selam bahtiyar arkadaşım
öncelikle yurtdışındaydım uzunca bir süredir. o yüzden iletişim kuramadık size mail ve telefon numaramı bırakıyorum .
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel
selam
arkadaşım uzun bir zamandır yurtdışındaydım o yüzden iletişim kuramadık size iletişim bilgilerimi veriyorum.
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel