Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

BILDIRCIN KAFESİ İMALATI - 6.sayfa

SELAM HAYVANSEVERLER KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN BILDIRCIN KAFESLERİ 2,3,4,5 KATLI OLUP YUMURTA VE BÜYÜTME KAFESLERİDİR.DEMONTE OLDUKLARI VE KOMPLE PASLANMAZ KROM MALZEMEDEN YAPILDIKLARI İÇİN ESTETİK VE BİR O KADARDA SAĞLIKLIDIR HAYVANLARIN SIŞKILARI DİREK AYRI BİR BÖLÜME DÜŞER VE ONLARIN ÜZERİ BASMASI ENGELLENMİŞTİR.OTOMATİK SULUK SİSTEMİ OLDUĞUNDAN DEVAMLI TEMİZ VE SERİN DU İÇİMİDE VERİMİ ARTTIRMAKTADIR.İRTİBAT TEL :0 535 492 20 35 E-MAİL :[email protected]

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hepinize bu güzel uğraşlarınızda başarılar diliyorum işallah istediğiniz güzelliği bu tatlı hayvanlarda bulursunuz.

img

blacksea3452

16 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Arif Kardeş, Bende acizane bıldırcın üretiyorum.Sizin üretimlerinizi de internetten takip ediyorum ve arkadaşların övgü dolu söylemleri dikkatleri daha da üzerinize çekiyor bundan da memnun olup bir kanatlı dostu olarak seviniyorum.Bize soran arkadaşlarada size yönlendirmeler yapıyorum. Tabi yoğun çalışma temponuz içinde kulağımıza gelen küçük olumsuzlukları duymamazlıktan geliyoruz. Ama birkaç aydır dolaylı olarak bana ulaşan bir mağduriyet varki bu konuyu hala çözmemişsiniz. Biz kanatlı dostlarının birinci hasleti dürüstlük ve yardımseverlik olduğuna göre ben MUĞLA ilinden Sait Şahin Eren arkadaşın mağduriyetine bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum. Bu konu ile ilgili detayları vermedim (!) bize bu konuda bir açıklama yaparmısınız.Mail adresim [email protected] bu konuya bir çözüm bulacağınıza ve bizede bir cevap vereceğinizi düşünüyorum. Saygılarımla...

img

selcukalper

17 yıl 2 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş kuluçka makinasıda yapıyormusunuz

img

kusursuzz

16 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arif bey

ne kadar zamandır bu işle uğraşıyorsunuz, ansiklopedik bilgiden daha ziyade tecrübelerimin vermiş olduğu dayanaklar ile herkes faydalansın diye yazdım verdiğim bilgiler yerlerine ulaştımı bilemem ama ortadan kaybolduğumda doğru yurtdışındaydım uzunca bir müddettir. yine bir bilgilendirme yazısı daha yazdım eleştirilere açığım sizde eleştirebilirsiniz ben herhangi ürün yada emtia satışı ile ilgilenmiyorum aynı zamanda yapmıyorum ve bilmeniz gerekende şudur bilinçsizce yapılan her işin sonu hüsrandır bu yüzdendirki açıklama gereği duydum yazdım yanlış anlaşılmakta istemem 27 yıldır kanatlılar ve bunun bir fiil 18 yılı bıldırcınların hengamesi ile geçti paylaşımlarımda gerçekleri dile getirdim yanlış bir bilgilendirme yapmış isem siz açıklayın bende yanlışı düzelteyim lakin yanlış olacağını sanmıyorum admin arkadaşlarda inceliyorlardır baktım benim yazdığım yazı silinmiş nedeni olarakta emtia mal satışı yada reklamı mevzusu var sanmıyorum bir adres yada fiyat bilgisi verdiğimi incelenebilir bir konudur. zaman ayırıp satırları okuduğunuz için teşekkür ederim.

şemsettin hoşgör.

arifgirgin yazdı :
selam evcil dostlar ailesi benim bir ricam var aramıza yeni katılan ve benim tanımadığım arkadaşlardan benim açtığım konu başlıklarının altına lütfen konuyla alakası olmayan şeyleri yazmamaları bu başlıkta daha önce hoşgör rumuzlu bir kardeşimiz kendince bazı ansiklopedik bilgiler vermiş sonra kaybolmuş ortadan lütfen benim açtığım başlık altında konuyla alakasız şeyler yazmayın yada yazacaksanız lütfen iletişim bilgilerinizi yazın herkese bereketli günler dilerim.

img

hosgor01

16 yıl 5 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam bahtiyar arkadaşım

öncelikle yurtdışındaydım uzunca bir süredir. o yüzden iletişim kuramadık size mail ve telefon numaramı bırakıyorum .

[email protected]   5383922116

bahtiyar02 yazdı :
hosgor01(şemsettin hoşgör)dostum çok güzel açıklamalar yapmışsınızda peki iteşim bilgilerin nerde. ben göremedim.sizden ben veya diğer dostlar görüşmek istediğimizde nasıl ulaşacağız. haksızmıyım

img

hosgor01

ÖZEL MESAJ

selam

arkadaşım uzun bir zamandır yurtdışındaydım o yüzden iletişim kuramadık size iletişim bilgilerimi veriyorum.

[email protected]   5383922116

kapadokyalı yazdı :
SLM ŞEMSETTİN KARDEŞ NASILSIN ONCELIKLE GUZEL BILGILER VERMİŞŞİN BUNUN İÇİN TŞK EDERİM BI KONU KAFAMA TAKILDI ORDA MARKERTE VERDIGINIZ YUMURTAYI SATILMAZSA İADE ALICAKSINIZ FALAN YAZMISINIZ DA İADE ALINAN YUMURTAYI NAPACAZ BIZDE KENDMIMIZCE KUCUKDE OLSA BAZI HAAYVANLARA BAKIYORUZ AMA BUGUNE KADAR MARKETE SATILAN YUMURTAYI İADE ALINDIGINI ILK DEFA DUYDUM NEYSE BENIM KAFES IHTIYACIM OLACAK DA BU NALBURIYEDE SATILAN KAFES FIYATI BAYA UYGUN BU FIYAT KAT BASINA 15 YTL İSE 5 KAT 75 YTL YAPAR COK UYGUN BI FIYAT BU KONUDA BIZE BIRAZ YARDIMCI OLSAN NERDE BULABIRIZ. İLETİŞİM ADRESLERİNİ GÖREMEDİM SANA NASIL ULAŞABİLİRİM BEN BILDIRCIN BESLEMENİN SIKINTILARI HAKKINDADA HİÇ BİR İŞ KOLAY DEĞİL HOBİ OLARAKDA YAPILSA TİCARİ OLARAK YAPILSADA. KOLAY PARA KAZANILMIYO. BENDE BILDIRCIN YETİŞTİRECEK ARKADAŞLARA ŞU TAVSİYEDE BULUNMAK İSTİYORUM GERÇEKTEN ÇOK ZEVKLİ Bİ İŞ BÜTÜN ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM. HERKESE BOL ÇIKIMLI GÜNLER. ŞEMSETTİN KARDEŞİM SANADA TEŞEKKÜR EDERİM YALNIZ SENİN BİLGİLERİNDEN FAYDALANMAK İSTERİM İLETİŞİM BİLGİLERİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM.HAYIRLI GÜNLER HERKESE.

img

hosgor01

ÖZEL MESAJ