Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
BILDIRCIN KAFESİ İMALATI - 3.sayfa
SELAM HAYVANSEVERLER KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN BILDIRCIN KAFESLERİ 2,3,4,5 KATLI OLUP YUMURTA VE BÜYÜTME KAFESLERİDİR.DEMONTE OLDUKLARI VE KOMPLE PASLANMAZ KROM MALZEMEDEN YAPILDIKLARI İÇİN ESTETİK VE BİR O KADARDA SAĞLIKLIDIR HAYVANLARIN SIŞKILARI DİREK AYRI BİR BÖLÜME DÜŞER VE ONLARIN ÜZERİ BASMASI ENGELLENMİŞTİR.OTOMATİK SULUK SİSTEMİ OLDUĞUNDAN DEVAMLI TEMİZ VE SERİN DU İÇİMİDE VERİMİ ARTTIRMAKTADIR.İRTİBAT TEL :0 535 492 20 35 E-MAİL :[email protected]
sanada hayırlı ve bereketli günler kardeşim.
slmlar bende yeni hobi olarak değerli hayvanlar beslemekteyim elimde şuan 2 dişi 1 erkek muhabbet kuşum 1 erkek 4 dişi bıldırcınım 1 ciftde kaplumbağam son olaraak ta 12 çeşit akvaryumumda balıklarım var ben şimdi bıldırcımlarım için 60cm uzunluğu 50cm eni ve 50cm yüksekliği olan kafeste bıldırcımlarıma kafes yaptım şuan sağlıkları iyi gibi ama ben daha çok bıldırcınlar hakkında bilgi ve bıldırcınlarımı çoğaltmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim msn adresim [email protected] ben bodrumda yaşıyorum vereceğiniz bilgiler ve tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim güncel olarak takip ediyorum sitemizi site çalışanlarınada teşekkür ederim herkeze hayırlı günler...
wazgeçilmez arkadaşım önce evcil dostu olduğundan dolayı tebrik ederim seni.msn adresini ekleyeceğim ve gerekli doğruluğunu ispatladığım bilgileri bende seninle paylaşmak isterim.evcil dostları benimde dostumdur.
Merhaba wazgecilmezim dostum. bıldırcınlarla ilgili bir çok konu ve ilan var onları takip edersen sanırım gerekli bilgileri alacağına inanıyorum.Örnek rifatbayraktar- arifgirgin dostlar bıldırcın konusunda bana göre tecrübeli dostlar.yardımlarını senden esirgemiyeceklerine ben inanıyorum.yinede ben msn adresini akledim.bir sorunolursa severek yardımcı olurum.saygılar
teşekkür ederim önemli bilgiler verdiğin için arifgirgin sorunlarımda ve aklıma bi konu takıldığında rahatsız ederim sizi...
ben teşekkür ederim bereketli günler dilerim.ayrıca tüm evcil dostlarına herşey gönlünüzce olsun.
bıldırcın hakkında tecrübeme dayanarak bazı bilgiler vermek istiyorum. arkadaşlar: bıldırcın gözü aç ve doymak bilmeyen bir türdür. yıllardır üretirim satarım. ticari olarak başlayacak arkadaşların en önce bilmesi gereken gerekli alt yapı ekipman, damızlık seçimi, yem seçimi konusudur. kuluçkalık yumurtadaki bozukluklardan tutunda sıcak ve ışık stresine kadar, tuz oranından tutunda değişik kan haddinden soylara kadar bir çok olguya tanıklık edeceksiniz. piyasadaki düşük fiyatlı bir bıldırcın ile hakkını verip yetiştirdiğiniz bıldırcınlarınızın aynı değerde bir kefeye konulacağını unutmayınız. aylık 2000-3000 üretim kapasiteli bir etlik bıldırcın tesisi için tarım bakanlığından alacağınız ruhsat aşamalerının zorluklarını, pazarladığınız takdirde vadeyle tanışacağınızı, henüz bıldırcın kültürünün yerleşmediği ülkemizde kapı kapı dolaşıp tanıtım yapacağınızı, bir pilcin 3 ytl ye satışının yanında 3 ytlye 120 gr lık bıldırcının itibar görmeyeceğine inanmanızı, yumurtacı bıldırcında 12 li paketlerin satılmazssa geri aldığınızda ne yapacağınızı, günlük olarak milletin 25-30 gr yem uydurmaları ile aslında yerde zaiyatı ile 50 gr mı bulan yem kayıplarını,kanibilizm,kalça çıkığı,gaga uzaması,tohumsuz yumurta,koksidiyoz gibi olumsuzlukları göreceksiniz. kafes gübre tava temizlenmesi,taban yıkama,ışıklandırma,ısıtma, ölü ayıklama, viyollere çatlaksız yumurta dizme, kesilmiş bıldırcınların muhafazası gibi daha birsürü şeyler. hayatım bu işlerde geçtiği için hobi olarak başlamanızı, ticaretini araştırmanızı,pazar sorununu halletmenizi,ruhsat aşamasındaki zorlukları işe başlamadan önce öğrenmenizi tavsiye ederim. ayrıca profesyonel bir yetiştirici olarak etçi bıldırcınlarda canlı 350-380 gr ağırlığı standard almanızı salık veririm. kafes sistemine piyasadaki üreticilerimiz gereken ilgiyi gösteriyorlar eminim, fakat hobi olarak başlayacaklar için nalburlarda satılan gözenekli tel sistemleri ile yapılmış kafesler daha uygun düşecektir. kafes maliyeti kat başına 15 ytl civarındadır. bilgilenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmayı isterim . şu an için adana ve civar illerde özellikle mersinde irili ufaklı,ruhsatlı ruhsatsız 25 kadar üretici mevcut. bu arkadaşlarımızda sizlere yardımcı olacaklardır. en azından fikir edinebilmeniz açısından. içinizde yapmamamızı istiyor diyen arkadaşlara cevabım araştırıp bu işi yapmalarıdır. saygılarımla. şemsettin hoşgör.
hosgor01(şemsettin hoşgör)dostum çok güzel açıklamalar yapmışsınızda peki iteşim bilgilerin nerde. ben göremedim.sizden ben veya diğer dostlar görüşmek istediğimizde nasıl ulaşacağız. haksızmıyım
hosgor01(şemsettin hoşgör)dostum çok güzel açıklamalar yapmışsınızda peki iteşim bilgilerin nerde. ben göremedim.sizden ben veya diğer dostlar görüşmek istediğimizde nasıl ulaşacağız. haksızmıyım
SLM ŞEMSETTİN KARDEŞ NASILSIN ONCELIKLE GUZEL BILGILER VERMİŞŞİN BUNUN İÇİN TŞK EDERİM BI KONU KAFAMA TAKILDI ORDA MARKERTE VERDIGINIZ YUMURTAYI SATILMAZSA İADE ALICAKSINIZ FALAN YAZMISINIZ DA İADE ALINAN YUMURTAYI NAPACAZ BIZDE KENDMIMIZCE KUCUKDE OLSA BAZI HAAYVANLARA BAKIYORUZ AMA BUGUNE KADAR MARKETE SATILAN YUMURTAYI İADE ALINDIGINI ILK DEFA DUYDUM NEYSE BENIM KAFES IHTIYACIM OLACAK DA BU NALBURIYEDE SATILAN KAFES FIYATI BAYA UYGUN BU FIYAT KAT BASINA 15 YTL İSE 5 KAT 75 YTL YAPAR COK UYGUN BI FIYAT BU KONUDA BIZE BIRAZ YARDIMCI OLSAN NERDE BULABIRIZ. İLETİŞİM ADRESLERİNİ GÖREMEDİM SANA NASIL ULAŞABİLİRİM BEN BILDIRCIN BESLEMENİN SIKINTILARI HAKKINDADA HİÇ BİR İŞ KOLAY DEĞİL HOBİ OLARAKDA YAPILSA TİCARİ OLARAK YAPILSADA. KOLAY PARA KAZANILMIYO. BENDE BILDIRCIN YETİŞTİRECEK ARKADAŞLARA ŞU TAVSİYEDE BULUNMAK İSTİYORUM GERÇEKTEN ÇOK ZEVKLİ Bİ İŞ BÜTÜN ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM. HERKESE BOL ÇIKIMLI GÜNLER. ŞEMSETTİN KARDEŞİM SANADA TEŞEKKÜR EDERİM YALNIZ SENİN BİLGİLERİNDEN FAYDALANMAK İSTERİM İLETİŞİM BİLGİLERİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM.HAYIRLI GÜNLER HERKESE.