Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SEREMA - 4.sayfa
sevgili kanatlı dostları; serema cinsi tavuk-horoz la ilgilenenler için bu konuda her tür bilgimi paylaşacağım.
her yazıya cevap vermek gerekmediğini biliyorum ama dayanamadım. kemal bey siz bir şey kaybetmemiş olabilirsiniz ve sizin için değersiz birisi olabilir bu abimiz ama bu site ve bir takım kanatseverler kendisiyle tanışmak olanağını bulacaklardı. belki o yazıyı yazmasaydınız ömer bey yanlış anlaşıldığıyla ilgili bir yazı yazacak ve bu üstad yazılarını yazmaya devam edecekti. bir takım insanlarda kendisiyle tanışacaklardı. bunu engellediniz bu bir kayıp değilmi ? siz " Fazlamı kibir kokusu aldım????" diyince arkanızdan yazan konyalı osman beyin yazısına çanak tuttunuz. lütfen sizden rica ediyorum artık bir şey yazmayında bu başlık aşağılara doğru gidip kaybolsun üzüntülerimiz azalsın
adam gelmiş bişey paylaşıo katılırsın katılmazsın ama terbiyesizliğede gerek yok herkes bildiğini paylaşır doğru sonuca bir başlık altında varılır ama gubuzmuş bilmem neymiş bence bunlar pekte hoş şeyler değil osman cok ayıp etmişin kardes yakışmamış sana senin paylaşmlarının altına böyle bi yorum yazılması hoşuna gidermi onuda bi düşünmek lazım EMRE EROL SAYGILAR.... RESİM BENDE GÖRÜKMÜO GÖRMEYİ COK İSTERDİM COK BİLMİŞ ÜYELERİMİZ SAYESİNDE BİZE NASİP OLMADI GÖRMEK ... HAYIRLISI OLSUN
birşey dikkatimi çekti forumlarda yada tartışmalarda hiç kimse yazdıgına değil de karşısındaki yada rakibinin yazdıklarını okuyup yorumluyor,herkesten ricam kendi yazdıklarını sakin bir zamanda okumaları ve bu yazı bana yazılsa ne hissederdim diye düşünmeleridir.
Slm bende istanbul mecidiyeköy yada kamiloba kumburgaz diye ilanlarla insanlara civciv satan birisiyim benimde amacım belirli bir süre civciv satışından gelen paralar ile kendime düzgün bir çiftlik kurabilmek Mediko arkadaşımız bu yazıları yazarken zannıma göre yakın bir süre içerisinde Elinde bulunan Serema ırkının Türkiyede bulunan diğer hayvan severlerede kazandırmak Bu arada Yazısı kibirli gelen arkadaşlar bakın hem türkiyede olmadığından bahsediyorsunuz Hemde elinde olan bir şahsın Şımarıklılığından şikayet ediyorsunuz Unutmayın insan oğlu yaradılışında bu biraz vardır ve bu yüzden Serema cinsi Hayvanı sadece nette resimlerde gören ben ve benim gibiler Mediko Arkadaşımızın Bu şekilde yazı yazmasını normal karşılamalı cünkü biz yorum yaparken hiç görmediğimiz sadece netten bilgilendiğimiz bilgilerle yorum yapıyoruz fakat eminim sahibi olan dostumuz bu hayvanlar üzerinde ihtisas sahibi olan insanlarla birçok görüşme yapıp artık bizlere sonradan dahil olacak birçok bilgiye sahiptir bunun için kimse kimseyi kırmadan Mediko arkadaşımızdan beslediği ve bizim yabancı kaldığımız diğer ırklarla ilgi bilgilendirmemizi ve bizimde aracılığı ile bunlaradan bakabileceklerimize nezaman sahip olabileceğimiz hakkında bilgi alabilirsek bence daha ii bu arada yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bize canlısını anlatın.Hatta irtibat kurun bende satın almak istiyorum 0555 7745664 adım sinan
bendede 350 tane var yakında bu ırkı arama dedimiz olmayacak ama daha ufaklar
Bence burası bu türden bilgi birikimlerinin paylaşılacağı yer değil. Kimse bi fayda bulamıyor; ne tecrubesini paylaşmak isteyen, ne de bu paylaşımdan istıfade etmek isteyenler. Gereksiz bir sürü şey... Her katılımın bir kuralı olmalı. Herkes her istediğini yazamamalı, ne denetleyen var, ne de ortada bir kural. Konuya katkısı olmayan ( bu yazdığım gibi ) bir sürü tavsiye-yönlendirme yazısı. Forumun düzeni sıfır, konuyla alakalı görsel ekleme özelliğinin pratik bi yolu bile yok. Gerçi olan yerlerde de "maşallah, Allah tüyü kadar cıvcıv nasib etsin" gibi daha gereksiz bir sürü şey oluyor ama hiç değilse konu bütünlüğü oluşuyor. Ben sn. mediko ve diğer yetiştiricilerden de öğrenecek çok şey olduğuna inanıyorum ama işte durum ortada o resimleri görmeyi ben de çok isterdim. Neyse artık bir daha ki yetiştricinin fotoğraflarını bekleyeceğiz... Sağlık olsun.
RİCAM ÜZERİNE TARTIŞMAYI UZATMAMALARI İÇİN TELEFON AÇTIĞIM DOSTLARIMA TEKRAR MESAJ YAZMADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
sn gilter; ben de Marmariste yaşıyorum. izniniz olursa seremaların yavrularını görebilirmiyim. satmayı düşünürseniz de almayı düşünüyorum. saygılar [email protected]
resim benim pc de görünmüodu ben gerçek serama sanıodum ama cok alakasız bi kanatlıymış ... bu arada diğer yazdıgım msj için osman sürücüden ö.dilerim ben osmanları karıştırdım osman sürücü bu işe gönül vermiş bilgisine ve tecrübesine güvendiğim bir isimdir k.bkma osman abi hakkını helal et.
Selam arkadaşlar inanın yazmamak elde değil yani hayret içinde takip ediyorum yazılanları Serdar bey gibi bu işi profesyönelce yapan deneyimli ve ürettiğini arkadaşları ve dostlarıyla karşılıksız bi şekilde paylaşan birisinin hiç de hoş olmayan ukalaca tavırlarla hayatında bırakın sereme görmeyi wiyandot un ne olduğunu bilmeyen yada böyle hayvanları besleyememenin verdiği eziklikten dolayımı kendini yoksun hisseden kişiler tarafından hırpalanmasına dayanamadım dayanamamda zaten, sayın konyalı arkadaşa gubuz kelimesini aynen iade ediyorum ne demek bizim orda şöyle derler bende trakyalıyım bizim buradad bazı şeyler söylerler hemde alasıyla ama burası böyle sözlerin söylendiği bir yer olmamalı hepten mahalleye döndürdünüz çok ayıp buraya yazı yazan arkadaşların hepsine soruyorum siz hiç hayatınızda size 1 metre yakında duran bir serema gördünüzmü sayın gilter sizede soruyorum siz bizimle dalgamı geçiyosunuz önce sayın Serdar beye bu tavuk seremamı diye soruyosunuz nerden aldınız kaça aldınız sonrada bende 350 adet var diyosunuz ya siz neden bahsettiğinizi bilmiyosunuz yada seremanın ne olduğunu bilmiyosunuz sakın besledikleriniz ispenç olmasın sonra hele bir yetiştirin bakalım kaç kişiye hediye edeceksiniz karşılıklısız Serdar bey gibi,sayın sözcüye ve sayın Adem arkadaşıma çok teşekkür ederim kendileriyle aynı fikirdeyim bu arada muhsin 5791 sen bırak arkadaşlarının japonezlerinide önce bir kaç çift serema al besle ondan sonra konuş zira ben 6 ay bir zibrit aradım ama bulamadım öyle atıp tutmakla olmuyo önce edinmek sonra üretmek en zoruda karşılıksız paylaşmak gerek.