Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SEREMA - 6.sayfa

sevgili kanatlı dostları; serema cinsi tavuk-horoz la ilgilenenler için bu konuda her tür bilgimi paylaşacağım.

img

mediko

20 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sn. Zibritçi, Büyük olasılıkla ismen tanışıyoruzdur ancak ben nickinizden çıkaramadım. Çok da önemli değil açıkcası. Yazdıklarımı kimseye beğendirmek için yazmıyorum. Ben kelime anlamını bizzat yazdığım kelimeye beyefendi farklı anlamlar yüklemiş üstüne bir de laf çakmış inceden. Kusura bakmayın; belki de şahsiyet benden bilgi, maddi, manevi açılardan kat kat yukarlardadır. Ancak nedense yazdığı mesajlardan bunu anlamak imkansız. Milletin serama serama diye ölüp gittiği bir platformda eti de keklik eti ayarında demek -bence- en ağır küfürden daha hakaretvari bir söylemdir. Söylediklerim ancak şahsımı bağlar. Polemik meraklısı değilim. Ancak böyle devam ederseniz zannımca Beyefendi 1`er çift serama yollar size... Saygılar...

img

osmansurucu

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğerki benim mesajımdanda cıkardıgın buysa bunu uzatmanın manası yok şahsiyeti tanımam ama buradan anlaşılıyor evet senden kat kat üstün Beyefendi 1`er çift serama yollar ise memnuniyetle kabul ederim

img

zibritçi

15 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yahu yeter be kardeşim.ne serenaymış be.olay oldu.yazmayın artık şu konunun altına bişey,çünkü yazdıkça b....u çıkıyo.ayrıca bu sitenin yöneticisi filan yokmu hiç kapatsın kaldırsın şu konuyu forumdan.gına geldi artık yaa.

img

karakus

15 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Peki o zaman; Evet adam gibi adamlara serema da veriririm yumurta da. bunu siz istediniz. Şu anda elimde 20 kadar dişi keklik var ve haftada 40-50 kadar yumurta alıyorum ve bedelsiz olarak isteyene veriyorum. biraz sonra başka bir başlık açacağım ve kargo bedelini de ben karşılayarak her hafta 12 şerden 2 paket halinde kim isterse bedelsiz yollayacağım. Geri kalan yumurtalarıda seneye damızlık olmak üzere makinaya koyacağım ve gelecek yıla aynı şekilde yine haftada 400-500 keklik yumurtasını kargo bana ait olarak isteyene yollayacağım. bunun dışında (sizin demenize göre nesli tükenmekte olan) altın, sarı altın, gümüş, kral, eliyot gibi yine kuluçka makinasına her yıl eldekini korumak ve dostlarıma hediye etmek üzere 15-20 yumurta koyup yavrularını büyüttüğüm cinsleride. ikişer takımdan 10ar takıma çıkaracağım. ve gelecek yıl kim isterse haftada ortalama her birinden 100 er adet yumurtalarını dağıtacağım. hodri meydan... evet bir takım insanlar bu işten zarar görecek ama bunu siz istediniz. ben bütün yaşamımda kavgadan kaçmadım da bir kaç çocuktan korkup da sinecekmiyim. haftada 10 cuval yerine 12-14 çuval yem harcarım olur biter. bundan sonra pasif kalmayacağım. kim karşıma çıkmak isterse buyursun çıksın. email adresimi yazdım oradan isterseniz telefonlarımıda veririm, adresimi de. alttan aldıkça terbiyesizleştiniz. osman bey madem bu kadar kabadayısınız isterseniz hemen görüşürüz. benim kendi hakkımda verdiğim yargı bellidir ve sizin hayal bile edemeyeceğiniz bir hayatın içindeyim. siz kimsiniz ki size karşı kibirleneyim. ben sizin ayarınızda değilim. siz daha çocuksunuz ve çok yolunuz var.

img

mediko

20 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın mediko ; Ben yaklaşık bir seneyi aşkın bir süredir,hepsi evcil,i yakından takip etmekteyim.Gün geldi faydasını gördüm ,gün geldi zararını(sitede yanlış satış yapan kişilerde var).Gördüğüm kadarıyla hepsi evcil ve kuluçka net aynı kişilerin tekelinde, onun için kendinizi üzmeyin ve yormayın boşuna. Bunları yazma sebebime gelince kimseye yaranmak veya kimsenin nefretini üzerime çekmek değil,yanlızca kaç gündür yargısız infaz yapıyorsunuz sayın mediko,ya artık yeter herhalde.bırakın bizde bilmediklerimizi öğrenelim,Yöresel argo kelimeler öğrenmektense evcil bilgileri öğrenelim.sayın mediko sizde pireye kızıp yorgan yakmayın sakın, sebebine gelince bonkörlüğünüzü gıyabınızda çok duydum ama unutmayınki (SİZDE YOKSA KİMSEDE YOK)

img

maori

14 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet size göre çocuğum. Yalnız adamım da. Emin olun haftada 50 keklik 100 sülün yumurtası dağıtmakla sizde olmayan bazı şeyleri yerine koyamazsınız. Görüşmek isterseniz telefon numaram kulucka.net`te mevcut, öyle ulaşılmaz bir adam değilim. Yerim de Konya`da her daim beklerim. Siz kendi hayatınızı yaşarsınız ben kendi hayatımı. Ne biliyorsunuz benim hayatımın sizin hayal sınırlarınız içerisinde olduğunu? -Sözlerinizden anlaşıldığı üzere- maddi açıdan çok iyi durumdasınız. Benim kötü durumda olduğumu nereden çıkardınız ? Emin olun sizin sezon boyu dağıtacağınız yumurtalar benim bir haftalık üretimime denk gelmez seneye. Ama siz sıkmayın canınızı devam edin. Ortamda terbiyesizlik yapan belli. O yüzden bu konuda kendinizi kasmanıza gerek yok. Emin olabilirsiniz, biz haklılığımızı kanıtlamak adına yumurta da dağıtmayacağız. Tehditvari konuşmanızlarınıza bir yenisini de eklerseniz, sizinle başka platformlarda karşı karşıya gelmek durumunda olacağız. Maori isimli şahıs, Kim olduğunuzu bilmesemde hangi gruptan olduğunuzu biliyorum. O yüzden siz kendinizi sıkmayın. Kulucka.net her gelenin giremediği bir platform olduğu için bir kuyruk acınız da mevcut illa ki. Kulucka.net bütün kulucka.net üyelerinin tekelinde, hepsievcille formatı da dahil olmak üzere kıyas yapılmayacak bir sitedir. Bence adam olmayı deneyin, belki k.net`e tekrar üye olarak alır sizi Erol DAL... NOT: O resmini yayınladığınız brahma kadar tavuk seramaysa bende ondan daha küçük ve tüyleri düzgün 10larca tavuk var görmek isterseniz buyrun...

img

osmansurucu

ÖZEL MESAJ

hangi platformda karşı karşıya gelmek isterseniz ben hazırım.

img

mediko

20 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın osman bey emin olun buradaki hiç bir şahısı tanımıyorum. benim kuluçka net,e üye olmak istediğim halde üyeliğim kabul edilmemiş gibi bir söz sarf ettiniz ,lütfen bunu ispatlarmısınız,sözünüz havada kalmasın. bende kimseye saldırmıyorum lütfen sizde saygılı olun.

img

maori

14 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SN MEDİKO RİFAT ARKADAŞIM SİZİN RİCANIZLA BENİ İLK MESAJDAN BERİ 3 KERE ARAYIP TARTIŞMA UZAMASIN DİYE RİCADA BULUNDU. AYNI HASSASİYETİ SİZDEN BEKLİYORUM. YOKSA TELEFON AÇTIRMANIZIN SEBEBİ İYİ NİYET DEĞİL KULAĞIMIN ÇEKİLMESİ İÇİNMİ EĞER ÖYLEYSE BENİ TANIYAN BİRKAÇ KİŞİYLE DAHA GÖRÜŞMENİZİ TAVSİYE EDERİM.

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Maori; Seninle uğraşmayacağım, ancak k.net`e kuyruk acısı olmayan hiçkimse bu tür laflar sarfedemez. K.Net Dostluğun ön planda olduğu herkesin gıpta ettiği, kardeşlik ortamının olduğu bir ortam. Bu tür iftiraların gelebileceği yerler bellidir. Mediko: Bir kez daha tehditvari, hakaret, aşağılama içeren mesaj yazarsanız istemesenizde geleceğiz. Saygılar...

img

osmansurucu

ÖZEL MESAJ